Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 24, 12:16)
Ar pas mus jau yra? Ar kas nors uostė? Natos, tai sakyčiau, labai netipinės šiam gamintojui. Bandymas įšokt į gurmaniškų kvepalų traukinį?
user posted image

yra yra, aš čiupinėjau, bet nesukėlė noro ant riešo bandytis, nors šiaip beveik visi be išimties patinka man iš JHAH
bet gal nuotaika ne ta buvo
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 06 22, 19:53)
As kazkaip manau, kad dauguma su jais susipazino Fragonard fabrike/muziejuje, turistaudami Paryziuje. Uztai ir idealizuoja taip, kad va cia tai tikri prancuziski kvepalai! Kazkaip man atrodo, kad ju prekyba grynai i turistus ir orientuota.

As Fragonard parduotuveje Grasse miestuke buvau, nusiteikusi kazka nusipirkti, bet net paciai keista, isejau tusciomis biggrin.gif Neuzkabino nei vieni... Man irgi sitas visas reikalas labai turistinis pasirode...
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 24, 12:53)
Aistis kažkuriam interviu buvo sakęs, kad jo kvepalus rekomenduoja sunaudoti per pusmetį, nes atseit daug natūralių medžiagų, ir dėl to kvepalai greičiau genda. Na jei taip, tai ne parfumistėms jo kvepalai biggrin.gif

O kokios kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Esemesas @ 2016 10 29, 19:19)
O kokios kainos?  ax.gif

Assorti.lt galima pasiziuret
arba FumparFum FB paskyroj
Atsakyti
Sveikos damos, gal kuri netyčia žinote ar bus kokios nuolaidos creminėj? Rašo specialūs pasiūlymai, o kokios paprastai būna? Niekada per jamam nebuvau ar apsimoka ten nuvažiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2016 11 18, 16:30)
Sveikos damos, gal kuri netyčia žinote ar bus kokios nuolaidos creminėj? Rašo specialūs pasiūlymai, o kokios paprastai būna? Niekada per jamam nebuvau ar apsimoka ten nuvažiuoti smile.gif

Sian specialiai ir lekiau pasniukstineti, bet nieko konkretaus nepasake. brangiesiems brand'ams, aisku, neduos. sake gali but mazdaug tam,kam dave Panoramoj. Heeley, va gal tiem Fueguia (buvo net 50%), Hylnds. by terry kosmetikai smile.gif
Atsakyti
Susigundžiau ir nuvariau. Monai di orio 30% labai gundžiausi, bet kadangi neseniai pirkau guerlain, tai užteko tik pudros smile.gif Šiaip nemažai kam 20, o yra ir 40-50% , bet nemapenu kam
Atsakyti
O gal kuri matė kokia ir ar yra nuolaida Olivier Durbano Black Tourmaline ir Comme des Garcons Ouarzazate? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 19 lapkričio 2016 - 15:58
Merginos, nežinau ar į temą, bet gal parekomenduotumėt ką nors vyrui iš tokių rimtesnių kvepalų?
būtų gerai,kad kvepalu saloj rasčiau 4u.gif biggrin.gif wub.gif visai sudomino creed kvapai, tik reiktų nueiti kažkur pasiuostyti ax.gif
Atsakyti
Creed yra Kristianoje.
Atsakyti
Kam norisi mazai kam girdetu retenybiu:

10 best niche perfume lines nobody knows about

Tik apie 4 is ju teko skaityt. Kiti visai negirdeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 07 gruodžio 2016 - 11:21

Masque Milano yra Cremoje. Jų Russian Tea.irgi yra  :)

Atsakyti