buvau Assorti, tai Mickevičiaus šedevrai po raktu sustatyti stiklinese spintelėse
QUOTE(LEEja @ 2016 08 13, 16:04)
buvau Assorti, tai Mickevičiaus šedevrai po raktu sustatyti stiklinese spintelėse
Pavyko ka nors patestuot? Man keletas yra labai dominanciu, bet kada pavyks pabandyt tai neaisku
QUOTE(Monmorensis @ 2016 08 14, 14:45)
Pavyko ka nors patestuot? Man keletas yra labai dominanciu, bet kada pavyks pabandyt tai neaisku
aš juos visus esu testavus. migreniniai
Ass orti ???? Čiarimtai (vienasžodis)
QUOTE(LEEja @ 2016 08 13, 15:04)
bet už stiklo neperšaunamo.. kad neitų visokie - dar išuostys paskui
QUOTE(LEEja @ 2016 08 14, 16:11)
aš juos visus esu testavus. migreniniai
Visi visi?
Gal kazka konkretesnio apie Thief love atsimeni? Sudomino aprasymas.
QUOTE(Monmorensis @ 2016 08 16, 01:45)
visi aprašymai šiuo atveju, deja, yra tik teorija, kuri praktiškai yra visai kas kita
QUOTE(Monmorensis @ 2016 08 16, 00:45)
Aš buvau Pelenės parodoje šiais metais ir uosčiau šiuos kvepalus. Kvapas intensyvus, šleifinis. Man paliko įspūdį, manau rudens - žiemos variantas. Tai kvapai, kaip aš sakau, kuriais pasikvėpinus, tavęs bet kas neapastumdys. Tikrai kvapas vau.
Žadu įsigyti.
Ar pas mus jau yra? Ar kas nors uostė? Natos, tai sakyčiau, labai netipinės šiam gamintojui. Bandymas įšokt į gurmaniškų kvepalų traukinį?
QUOTE(Monmorensis @ 2016 08 16, 00:45)
Visi visi? :verysad:
Vadinasi man labai pasisekė ar kaip čia suprast? Aš kai buvau (kažkur prieš gerus 2 ar 3 mėn.), tai buvo spintelė visa atrakinta Išuosčiau praktiškai visus. Kai kuriuos testavau ant odos. Uostymas labai mažai sužavėjo, bet su niša juk gali taip būti, tai nedrįsčiau tada sakyti, kad prasti. Bet tris testavau, tarp jų ir Thief love. Tai nežinau, gal dėl to, kad ne po daug purškiau ir kad ant riešo, bet nu visiškai jokio žavesio, visiškai jokio laikymo nebuvo Šiaip ant manęs net ir švelnesni kvepalai normaliai palaiko, ypač, jei apie kaklą kalbam, kur paprastai ir kvepinuosi, bet Aistučio net ir beastai tie visi nepasiteisino Žodžiu, aš nepirksiu tikriausiai, yra juk to pasirinkimo ir be jo, dar priedo ir pigesnės nišos.
Dabar pagalvojau, kad jaučiu lietuvaičiai tuntais assorti užpuolė ir išpurškė gal per kelias dienas dėl to ir užrakino tikriausiai. Gi cremej ar kristutėj apsaugos, pardavėjos sekioja, nepavarysi fontanais, o assortinėj bent kol aš testavau, tai niekas nestovėjo ir nežiūrėjo. Pasinaudojo gera proga lietuvaičiai
Aistis kažkuriam interviu buvo sakęs, kad jo kvepalus rekomenduoja sunaudoti per pusmetį, nes atseit daug natūralių medžiagų, ir dėl to kvepalai greičiau genda. Na jei taip, tai ne parfumistėms jo kvepalai