Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

Ir dar, kad jau pats Christopher Chong pagerbė Lietuvą savo apsilankymu, interviu arabams. Senas, bet gal Amouage gerbėjoms bus įdomu ax.gif
http://www.arabnews.com/news/465759
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 06 22, 20:44)

theorema, 22 Bir 2016 - 20:44, parašė:

theorema, 22 Bir 2016 - 20:44, parašė:

O man jie patinka blush2.gif

O man jie patinka blush2.gif

aš nesakiau, kad jie blogi ar kad man nepatinka. keletą bandžiau, visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 06 22, 23:16)

Monmorensis, 22 Bir 2016 - 23:16, parašė:

Monmorensis, 22 Bir 2016 - 23:16, parašė:

aš nesakiau, kad jie blogi ar kad man nepatinka. keletą bandžiau, visai nieko smile.gif

drinks_cheers.gif Neblogi, tiesiog nėra prancūziškų kvepalų etalonas, kaip dažnai bandoma pateikti laugh.gif

Kažkada norėjau pirkti Galimard, bet paskaičiau komentarus apie sudominusius kvepalus, kad Miss Dior Cherie biudžetinė versija... Paskui radau, kad jie turi ir daugiau high-end'o kopijų. Žodžiu, nusivyliau Fragonard ir Galimard dėl tokių žaidimų.
Atsakyti

O Galimard neperpratau - man jie visai prasti pasirodė, vos ne Drogo lygio g.gif Matyt , čia mano uoslės fokusai biggrin.gif Tai kad dabar sąvoka "Prancūziški kvepalai" prarado prasmę. Parfumeriai malasi po visą pasaulį, kuria įvairioms firmoms, kaip pvz. Amouage - arabų su kinu kūrinys doh.gif O, apskritai, daugiausia kvepalų išleidžia amerikonų kompanijos, kiekybė ne kokybė, bet vis dėlto g.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 06 23, 11:01)

theorema, 23 Bir 2016 - 11:01, parašė:

theorema, 23 Bir 2016 - 11:01, parašė:

O Galimard  neperpratau - man jie visai prasti pasirodė, vos ne Drogo lygio g.gif Matyt , čia mano uoslės fokusai biggrin.gif Tai kad dabar sąvoka "Prancūziški kvepalai" prarado prasmę. Parfumeriai malasi po visą pasaulį, kuria įvairioms firmoms, kaip pvz. Amouage - arabų su kinu kūrinys doh.gif O, apskritai, daugiausia kvepalų išleidžia amerikonų kompanijos, kiekybė ne kokybė, bet vis dėlto g.gif

O Galimard  neperpratau - man jie visai prasti pasirodė, vos ne Drogo lygio g.gif Matyt , čia mano uoslės fokusai biggrin.gif Tai kad dabar sąvoka "Prancūziški kvepalai" prarado prasmę. Parfumeriai malasi po visą pasaulį, kuria įvairioms firmoms, kaip pvz. Amouage - arabų su kinu kūrinys doh.gif O, apskritai, daugiausia kvepalų išleidžia amerikonų kompanijos, kiekybė ne kokybė, bet vis dėlto g.gif

Rimtai tokie prasti? unsure.gif Va tai tau.

Čia turbūt nuo seno kai kam užsilikę, kad tikri kvepalai tik prancūziški, ir tik parfumas, o ne koks tualetinis vanduo 😂
Atsakyti

Net nežinau, g.gif bandžiau eilę, bet tik edt, tai visi toks vandenėlis-spiritėlis pasirodė, ir nei vieno pati kompozicija nepatiko. blush2.gif Dabar galvoju, kad kokybiškai turi panašumo su Fragonard'o serija 'Flower of the year", kur kasmet išleidžia po vieną, sąlyginai tariant, monoaromatą. Šiap sau tokie g.gif ''Floral naturals "serijos , tiesa, nebandžiau. Bet Fragonard'o klasikos edt koncentraciją lengvai galima prilyginti edp, net nuo parfum versijos mažai skiriasi.
Atsakyti
Pries keleta savaiciu buvau pc Europa Kvepalu bare pirma karta. Uzejus nieks nepasitiko, prabuvus kokias 5 min. taip nieks ir nepasirode. Kaip ten vyksta prekyba? Ar ten savitarna? Pasibendrauti tikejausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2016 07 18, 01:16)

Intrinsa, 18 Lie 2016 - 01:16, parašė:

Intrinsa, 18 Lie 2016 - 01:16, parašė:

Pries keleta savaiciu buvau pc Europa Kvepalu bare pirma karta. Uzejus nieks nepasitiko, prabuvus kokias 5 min. taip nieks ir nepasirode. Kaip ten vyksta prekyba? Ar ten savitarna? Pasibendrauti tikejausi biggrin.gif

Deja, kvapnioji salelė Europoje jau panaikinta visai, kas labai gaila - nei pabendravimo, nei kvapų pauostymo nesitikėkite .... verysad.gif
Atsakyti
Amouage parfumeris: "Tegyvuoja sintetika!"
user posted image
Atsakyti
Pink, is kur cia tas interviu?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 08 13, 08:20)

Monmorensis, 13 Rug 2016 - 08:20, parašė:

Monmorensis, 13 Rug 2016 - 08:20, parašė:

Naujausiame "Žmonės".
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 08 13, 08:24)

Pink Pepper, 13 Rug 2016 - 08:24, parašė:

Pink Pepper, 13 Rug 2016 - 08:24, parašė:

Naujausiame "Žmonės".

Naujausiame "Žmonės".

Varčiau tą "Žmonės" , bet kažkaip sugebėjau praleist. Reiks būtinai susirasti pasiskaityt.
Atsakyti