Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 21, 17:32)
va va - čia ir blogumas.. Kam žiūrėt? g.gif  Nereikia nei žiūrėt, nei skatint tokių dalykų. schmoll.gif žmonės kūrė, diebo, o čia - kvapo paddielka, tik neaiškios kokybės. Ne kūryba čia..

Tam,kad apsisviest. Ir neuzsiraut.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 12 21, 22:37)
Tam,kad apsisviest. Ir neuzsiraut.

tas tai taip. Svarbu - nepirkt ir neskatinti.
Atsakyti
Gal kam pravers.
Panoramos CdC išparduodami seno leidimo (raudona dėžė, kubas su šampano kamštuku) Mona di Orio Les Nombers D'Or kolekcijos kvepalai su 40% nuolaida. Ne visi. Šiandien buvo Ambre, Tubereuse, Rose Etoile de Hollande, Vetiver, Eau Absolue.
Keičia.
Atsakyti
Labukas gal kas papasakotu koks tai kvapas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2016 05 13, 13:30)
Labukas gal kas papasakotu koks tai kvapas?

user posted image

http://www.fragranti...Lily-32777.html
Atsakyti
Mano nuostabiausi, mylimiausi, tobuliausi - Belle Cherie, Fragonardo. Nezinau, kiek jie kitokie, bet Lt reti, zinoma. Ir ispudingos kokybes.
Atsakyti
QUOTE(RugileRar @ 2016 06 22, 10:27)
Mano nuostabiausi, mylimiausi, tobuliausi - Belle Cherie, Fragonardo. Nezinau, kiek jie kitokie, bet Lt reti, zinoma. Ir ispudingos kokybes.

Dėl kokybės nesiginčysiu, bet man Fragonard atrodo išpūstas reikalas. Vien jau tai, kad kopijuoja populiariausius kvepalus, nedaro jiems garbės. Konkrečiai jūsų mylimiausi, rašo, kad panašūs į Nina Ricci Nina.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 06 22, 11:52)
Dėl kokybės nesiginčysiu, bet man Fragonard atrodo išpūstas reikalas. Vien jau tai, kad kopijuoja  populiariausius kvepalus, nedaro jiems garbės. Konkrečiai jūsų mylimiausi, rašo, kad panašūs į Nina Ricci Nina.

drinks_cheers.gif kvepalai kaip kvepalai. nieko labai ypatingo.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 06 22, 16:20)
drinks_cheers.gif kvepalai kaip kvepalai. nieko labai ypatingo.

iš tikro, tai apie visus galima tą patį pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 06 22, 16:59)
iš tikro, tai apie visus galima tą patį pasakyt smile.gif

nu gal biggrin.gif bet kiek apie Fragonard girdžiu pasakojant, tai vis pabrėžia "va ten tai kvepalaiiiiiii !!!!" biggrin.gif
na, kuo jie išskirtiniai. kad 'parfum' versijos yra, daug kur yra gi.
o be to ir pakopijuoti stipriai, kaip Pink ir rašė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 22 birželio 2016 - 17:45
QUOTE(Monmorensis @ 2016 06 22, 18:45)
nu gal biggrin.gif bet kiek apie Fragonard girdžiu pasakojant, tai vis pabrėžia "va ten tai kvepalaiiiiiii !!!!" biggrin.gif
na, kuo jie išskirtiniai. kad 'parfum' versijos yra, daug kur yra gi.
o be to ir pakopijuoti stipriai, kaip Pink ir rašė.

As kazkaip manau, kad dauguma su jais susipazino Fragonard fabrike/muziejuje, turistaudami Paryziuje. Uztai ir idealizuoja taip, kad va cia tai tikri prancuziski kvepalai! Kazkaip man atrodo, kad ju prekyba grynai i turistus ir orientuota.
Atsakyti

O man jie patinka blush2.gif Mano supratimu, jų kokybė yra ypatingai gera - ne tik parfum, bet iredp, edt (nesu susipažinusi su tais limituotais stačiakampiuose buteliukuose edt) Tik nervina ir nuvilia ta jų "panašumų politika". Turėdami tokį potencialą (geros žaliavos, neprasti parfumeriai - sprendžiant, kaip gerai atkartoja biggrin.gif ) galėtų kurti šedevrus g.gif Na, yra legenda, kad tai jie sukuria vykusį popsą, o žinomi brandai tik vardą suteikia biggrin.gif Bandžiau aiškintis pagal išleidimo metus - yra visaip, nesuprasi, neįmanoma sužinoti. Bet panašu į sąmokslo teoriją. Paryžiuje teko dalyvauti , galima sakyti, asmeninėje ekskursijoje po jų muziejų, tai gidė buvo beviltiška, buvo iškalusi tik oficialų tekstą ir tik apie ekspoziciją, jokių klausimų į šoną doh.gif
Atsakyti