QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 30, 14:41)
galiu tamistai parodyt juos, turiu.. Žvėris
dėkui, bet gal prišliaušiu kaip nors iki kreminės ne taip jau toli, kad žmones vargint. o kodėl žvėris?
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 30, 20:59)
dėkui, bet gal prišliaušiu kaip nors iki kreminės ne taip jau toli, kad žmones vargint. o kodėl žvėris?
nueik, nueik iki Creme
aišku, čia kiekvienai kitaip - bet ant manęs jie tamsūs, požeminiai, turintys kažkokio dūmo, odos, drėgmės, senienų, sausos juodos arbatos kvapą, ir iš po viso šito, kaip koks chameleonas, lenda kažkokių saldžių uogų kvapas..
keisti ir depresyvūs. nesakyčiau kad blogi, tiesiog man keliantys kažkokį egzistencinį nerimą ir... šleikštulį. Iš atminties keliantys tai, ką bevelyčiau atmintyje kuo giliau nukišti
gal nešt atomiką į išpardavyklą , bet man visada gaila, o gal paskui norėsis atsidaryti ir pauostyti skuperdyla esu
Merginos, ką gero galit pasakyti apie Mancera Musk of Flowers ir Montale Pure Gold? Mačiau, kad lygina juos. Ar tikrai panašūs? Kurie geresni? Ar yra kreminėj?
Merginos, patarkit man neismanelei, ko panasaus ieskoti cdc i siuos https://www.google.l...a...52F;354;400
Nebutinai bazines natos tos pacios, bet kazko tokio apysunkiai gaivaus :-)
Nebutinai bazines natos tos pacios, bet kazko tokio apysunkiai gaivaus :-)
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 29, 10:23)
Merginos, ką gero galit pasakyti apie Mancera Musk of Flowers ir Montale Pure Gold? Mačiau, kad lygina juos. Ar tikrai panašūs? Kurie geresni? Ar yra kreminėj?
Tai gal ką nors blogo galit pasakyt?
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 31, 18:44)
Tai gal ką nors blogo galit pasakyt?
Mancera yr šlamštas
QUOTE(eglegle @ 2015 05 31, 17:56)
Mancera yr šlamštas
Šitie konkretūs ar visi? Kodėl?
Rusiškoj fragranticoj juos labai giria, iš atsiliepimų sprendžiant, man turėtų patikt.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 31, 19:08)
Šitie konkretūs ar visi? Kodėl?
Nežinau, ar visi, kiek tenžko uostyt (kiek Kremėj buvo/yra) - jau Montale gana cheminiai , grubūs tokie, o Mancera išvis (mano nuomone, prašom ja nesivadovauti )
QUOTE(eglegle @ 2015 05 31, 18:14)
Nežinau, ar visi, kiek tenžko uostyt (kiek Kremėj buvo/yra) - jau Montale gana cheminiai , grubūs tokie, o Mancera išvis (mano nuomone, prašom ja nesivadovauti )
o tai dar gali būti blogiau už Montale? man neblogi pasirodė Mancera pora "sunkenybių", bet tikrai ne tiek, kad savo pinigais balsuočiau
Tai kremė turi tų Mancerų, apveizėt jas reikia - a mažu visai nieko bus?
Mancera turiu 6 aromatus, man skanus, na gal keli tokie sunkesni, kai kurie primena Montale Intense coffe ir black Oud.Mancera Roses Greedy labai geras nesunkus su gaiva, Roses Chocolate- juodo sokolado dvelksmas, isskirtiniai aromatai.
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 06, 19:02)
gerai jums su by ki
o ant manęs Love saldėsis ir tiek. Nesiskleidžia. Saldainis su zefyru. Taip saldu, kad net jokių asociacijų nekyla
Nors turi ir vieną labai gerą dalyką - laikos ant odos įsikibęs bent 2 dienas čia tai jau jokių problemų
o ant manęs Love saldėsis ir tiek. Nesiskleidžia. Saldainis su zefyru. Taip saldu, kad net jokių asociacijų nekyla
Nors turi ir vieną labai gerą dalyką - laikos ant odos įsikibęs bent 2 dienas čia tai jau jokių problemų
kaip keista, kad jums taip ilgai laikosi ant manęs (perškiausi cdc ant riešo) laikėsi vos kelias valandas todėl ir nesigundau Kilian kvepalais. Ir rusiškuose forumuose lyg byvo skundų dėl jų trumpo laikymosi, kad kaina neverta tokio trumpalaikiškumo