Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

Sveikos, esu šiuo metu ne Vilniuje ir negaliu pati patikrinti, bet gal kas žinot, kiek kainuoja kreminėj Diptyque eau de Toilette 50ml? Domina konkrečiai Eau Duelle, bet ir kiti vis tiek turbūt panašiai kainuoja. Aiškinuos, ar kątik radau gerą dealą, ar vis tik reiks į kreminę lėkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 30, 14:41)
galiu tamistai parodyt juos, turiu.. Žvėris showoff.gif

dėkui, bet gal prišliaušiu kaip nors iki kreminės smile.gif ne taip jau toli, kad žmones vargint. o kodėl žvėris?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 30, 20:59)
dėkui, bet gal prišliaušiu kaip nors iki kreminės  smile.gif ne taip jau toli, kad žmones vargint. o kodėl žvėris?

nueik, nueik iki Creme hihihi.gif

aišku, čia kiekvienai kitaip - bet ant manęs jie tamsūs, požeminiai, turintys kažkokio dūmo, odos, drėgmės, senienų, sausos juodos arbatos kvapą, ir iš po viso šito, kaip koks chameleonas, lenda kažkokių saldžių uogų kvapas..
keisti ir depresyvūs. nesakyčiau kad blogi, tiesiog man keliantys kažkokį egzistencinį nerimą ir... šleikštulį. Iš atminties keliantys tai, ką bevelyčiau atmintyje kuo giliau nukišti unsure.gif

gal nešt atomiką į išpardavyklą g.gif , bet man visada gaila, o gal paskui norėsis atsidaryti ir pauostyti biggrin.gif skuperdyla esu nail.gif
Atsakyti
Merginos, ką gero galit pasakyti apie Mancera Musk of Flowers ir Montale Pure Gold? Mačiau, kad lygina juos. Ar tikrai panašūs? Kurie geresni? Ar yra kreminėj?
Atsakyti
Merginos, patarkit man neismanelei, ko panasaus ieskoti cdc i siuos https://www.google.l...a...52F;354;400
Nebutinai bazines natos tos pacios, bet kazko tokio apysunkiai gaivaus :-)
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 29, 10:23)
Merginos, ką gero galit pasakyti apie Mancera Musk of Flowers ir Montale Pure Gold? Mačiau, kad lygina juos. Ar tikrai panašūs? Kurie geresni? Ar yra kreminėj?

Tai gal ką nors blogo galit pasakyt? devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 31, 18:44)
Tai gal ką nors blogo galit pasakyt? devil.gif

Mancera yr šlamštas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2015 05 31, 17:56)
Mancera yr šlamštas  biggrin.gif

Šitie konkretūs ar visi? Kodėl?

Rusiškoj fragranticoj juos labai giria, iš atsiliepimų sprendžiant, man turėtų patikt.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 31, 19:08)
Šitie konkretūs ar visi? Kodėl?

Nežinau, ar visi, kiek tenžko uostyt (kiek Kremėj buvo/yra) - jau Montale gana cheminiai , grubūs tokie, o Mancera išvis doh.gif (mano nuomone, prašom ja nesivadovauti biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2015 05 31, 18:14)
Nežinau, ar visi, kiek tenžko uostyt (kiek Kremėj buvo/yra) - jau Montale gana cheminiai , grubūs tokie, o Mancera išvis  doh.gif (mano nuomone, prašom ja nesivadovauti  biggrin.gif )

o tai dar gali būti blogiau už Montale? dirol.gif man neblogi pasirodė Mancera pora "sunkenybių", bet tikrai ne tiek, kad savo pinigais balsuočiau rolleyes.gif

Tai kremė turi tų Mancerų, apveizėt jas reikia - a mažu visai nieko bus? rolleyes.gif
Atsakyti
Mancera turiu 6 aromatus, man skanus, na gal keli tokie sunkesni, kai kurie primena Montale Intense coffe ir black Oud.Mancera Roses Greedy labai geras nesunkus su gaiva, Roses Chocolate- juodo sokolado dvelksmas, isskirtiniai aromatai.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 06, 19:02)
gerai jums su by ki 4u.gif

o ant manęs Love saldėsis ir tiek. Nesiskleidžia. Saldainis su zefyru. Taip saldu, kad net jokių asociacijų nekyla rolleyes.gif
Nors turi ir vieną labai gerą dalyką - laikos ant odos įsikibęs bent 2 dienas biggrin.gif čia tai jau jokių problemų 4u.gif

kaip keista, kad jums taip ilgai laikosi g.gif ant manęs (perškiausi cdc ant riešo) laikėsi vos kelias valandas verysad.gif todėl ir nesigundau Kilian kvepalais. Ir rusiškuose forumuose lyg byvo skundų dėl jų trumpo laikymosi, kad kaina neverta tokio trumpalaikiškumo doh.gif
Atsakyti