Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 29, 18:09)
Aha, prajuokino ta dantų pasta biggrin.gif

Dar vienas man negirdėtas:
http://www.aromatusodas.lt/

krito i aki aliejiniai Rasasi kvepalai. Na kaina uzaukstinta , svelniai tariant. Rasasi yra vieni is ekonomiskiausiu aliejiniu namai, o cia kainos kaip Ajmal ar Qurashi ....
Atsakyti
gal kuri galetumete apibudinti kvapa? 4u.gif

Love by Kilian

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2015 03 05, 21:09)

Love by Kilian

user posted image

Jei trumpai - labai saldus. Iš tos pačios serijos kaip Dolce & Gabbana Pour Femme.
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2015 03 05, 22:09)
gal kuri galetumete apibudinti kvapa
Love by Kilian

Bet koks apibudinimas bus netikslus. Kvapas labai skirtingai skleidziasi nuo skirtingos odos. Ant mano - gurmaniskas, siltas, karciai saldus, bet ne ikirus, ne dusinantis klampiu saldumu, kaip, tarkim, Armani Si, YSL Black Opium, Lancome La Vie ... Kvapas svaigina graziai sudaryta geliu puokste, prieskoniais, saldziomis geliu bei salduminu, animalistinemis natomis, labai sleifuojantis, labai gerai laikosi.
Bet geriau visgi paragauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 06 kovo 2015 - 00:16
[quote=inetule22,2015 03 05, 21:09]

Love by Kilian

Pati gražiausia moteriška vanilė, karamelizuota, su baltom gėlėmis. Pats gražiausias Kilian moteriškas kvapas man.
Saldus, bet nedusinantis, ne sintetinis.
Man jis asocijuojasi su motinyste, su juo saugu, minkšta, gera.
Atsakyti
QUOTE(jovita1972 @ 2015 03 06, 09:17)

Love by Kilian

Pati gražiausia moteriška vanilė, karamelizuota, su baltom gėlėmis. Pats gražiausias Kilian moteriškas kvapas man.
Saldus, bet nedusinantis, ne sintetinis.
Man jis asocijuojasi su motinyste, su juo saugu, minkšta, gera.

gerai jums su by ki 4u.gif

o ant manęs Love saldėsis ir tiek. Nesiskleidžia. Saldainis su zefyru. Taip saldu, kad net jokių asociacijų nekyla rolleyes.gif
Nors turi ir vieną labai gerą dalyką - laikos ant odos įsikibęs bent 2 dienas biggrin.gif čia tai jau jokių problemų 4u.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 07 kovo 2015 - 16:42
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 06, 00:00)
Jei trumpai - labai saldus. Iš tos pačios serijos kaip Dolce & Gabbana Pour Femme.

man laba grazi karamele, su kilianisku bruozu prabangos, moteriškumo, saldoki, bet ne visai. kiekvienas uzuodziame skirtingai, geras aromatas, vyro neisivaizduoju su juo. tikras moteriskas, su šarmu:)
Atsakyti
gal kas kokių įspūdžių turi apie Masque gamintoją? sudomino jų Russian Tea aprašymas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 29, 22:01)
gal kas kokių įspūdžių turi apie Masque gamintoją? sudomino jų Russian Tea aprašymas  rolleyes.gif

Jusu nusiziuretu nezinau ,gal neatsimenu . Man patiko sitie
http://www.fragranti...ango-20693.html
Tokia naturaliai kvepiantys prieskoniu bombike ,laikosi gerai .
Atsakyti
gal kas kokių įspūdžių turi apie Masque gamintoją? sudomino jų Russian Tea aprašymas  rolleyes.gif

Turiu mėginėlį, geri kvepalai, labai įdomiai juose žaidžia mėtos, žaliosios arbatos ir odos trio. Tiesa, bazėj, jau visai nusėdę, jie man kažkokių atgarsių turi su E. Arden žaliom arbatėlėm biggrin.gif Nors aišku, lyginti jų negalima, šitie turi gylį, svorį, vienu žodžiu - verti pauostymo. Iš Masque turiu Montecristo lašėlį, ten - gyvūnėlių ferma bigsmile.gif
Atsakyti

galiu tamistai parodyt juos, turiu.. Žvėris showoff.gif
Atsakyti