QUOTE(Fairyland @ 2013 10 09, 15:51)
O kur dar cia kulinariniu yra Neskaitant kulinariu temos-ten tai vis anksciau ilisdavau, dabar pamirsus as jas Nors suktis virtuvej tai megstu-dabar balandeliai troskinasi virtuvej
Labukas visoms bliamba balsa visai praradus, vos prasneku Vos pamokas pravedziau snd, ryt gal biuleteni reis imt
Labukas visoms bliamba balsa visai praradus, vos prasneku Vos pamokas pravedziau snd, ryt gal biuleteni reis imt
ai man sekas kur pradedu bendraut ten tema kulinariniu šou tampa tai ir sakau kad ir čia, bet matyt visur kur moteriškės bendrauja ta tema aktuali, taigi nėr čia ko man pykt jei pati netikus ir gamint nemėgstu
QUOTE(Lady Dy @ 2013 10 09, 19:03)
Labukas
Pinigų muziejus yra Vilniuje,įėjimas nemokamas,gali atsispausti vieną skatiką,už teisingus atsakymus gauti vieną muštinį su savo foto,yra tokios svarstyklės kurios pagal tavo svorį paskaičiuos kiek esi vertas jei būtum auksinis,sidabrinis ir platininis:litais eurais ir baltarusijos rubliais
Bernardinų sode irgi patiko,bet pats grožis bus kai suvešės pasodinti augalai,yra dvi vaikų žaidimų aikštelės
Dar į Ikėją nulėkiau,trys valandos pralėkė bemat
Dar pabuvojau puodžių cecho dirbtuvėse
Ateities planuose aplankyti žaislų muziejų,Kairėnų botanikos sodą
Sunflover,vakare laisva tebūdavau,na dar kol stotyje dukros laukiau,kol savo ekstra reikaliukus atmušinėjo
Pinigų muziejus yra Vilniuje,įėjimas nemokamas,gali atsispausti vieną skatiką,už teisingus atsakymus gauti vieną muštinį su savo foto,yra tokios svarstyklės kurios pagal tavo svorį paskaičiuos kiek esi vertas jei būtum auksinis,sidabrinis ir platininis:litais eurais ir baltarusijos rubliais
Bernardinų sode irgi patiko,bet pats grožis bus kai suvešės pasodinti augalai,yra dvi vaikų žaidimų aikštelės
Dar į Ikėją nulėkiau,trys valandos pralėkė bemat
Dar pabuvojau puodžių cecho dirbtuvėse
Ateities planuose aplankyti žaislų muziejų,Kairėnų botanikos sodą
Sunflover,vakare laisva tebūdavau,na dar kol stotyje dukros laukiau,kol savo ekstra reikaliukus atmušinėjo
vau kaip smagu, noriu ir aš žinot kiek verta dabar jau visai susintrigavai reiks kažkada bandyt nusigaut Vilniun pasiekskurisnt.