Tiesiog fantastika!!! ❤️❤️❤️
QUOTE(*Sima* @ 2015 08 14, 11:41)
o aš gavau nuostabią gimtadienio dovaną ateinu tyliai tyliai pasidžiaugti, tikiuosi šį kartą viskas pavyks kad suprasti apie ką aš, prašau žiūrėti į liniuotę
kaip miela.... Sveikinimai dvigubi
Ačiū, merginos
sima sveikinimai, džiaugiuosi su tavim.
Laba
Sima sveikinimai dideliausi
QUOTE(*Sima* @ 2015 08 14, 10:41)
o aš gavau nuostabią gimtadienio dovaną ateinu tyliai tyliai pasidžiaugti, tikiuosi šį kartą viskas pavyks kad suprasti apie ką aš, prašau žiūrėti į liniuotę
Sima sveikinimai dideliausi
Ačiū, mergaitės
Pas mus viena proga po kitos atšventėme vakar mažiaus 2 gimtadienį dariau tortą-meškiną iš filmuko "Maša ir Lokys" tai kuo tas meškis tik nepabuvo, kol aš jį nulipdžiau buvo išvadintas vėžliu, pingvinu, ežiuku ir dar kažkuo, nebepamenu, kol pavirto kažkuo panašiu į meškiną Sunkiai man sekasi puošti tortus, ale užsispyriau padaryti tą meškiną Va koks gavosi
Pas mus viena proga po kitos atšventėme vakar mažiaus 2 gimtadienį dariau tortą-meškiną iš filmuko "Maša ir Lokys" tai kuo tas meškis tik nepabuvo, kol aš jį nulipdžiau buvo išvadintas vėžliu, pingvinu, ežiuku ir dar kažkuo, nebepamenu, kol pavirto kažkuo panašiu į meškiną Sunkiai man sekasi puošti tortus, ale užsispyriau padaryti tą meškiną Va koks gavosi
QUOTE(*Sima* @ 2015 08 17, 10:12)
Ačiū, mergaitės
Oba, cia pati darei? Ir sako nesiseka... Daug daug jums laimes ir sveikatos!
QUOTE(*Sima* @ 2015 08 14, 12:41)
Tyliai is dziaugsmo rankelem suplojau..jeee...tikiuosi sklandziai eisis viskas (labai labai labai labai paprasysiu Dievulio )
Tortas superinis .Man iskart masos lokys ,saunuole visapusiskai . Tegu patys padaro jei tokie gudrus . Man tokie vieni is sunkesniu ,uztat lengviausia su beze ir vaisiais daryt. Na ,dar ant tos mases piest patinka su dazais .Bet ji labai neskani .
Kiek liutu daaau....snukiaveidej nespeju suktis net
Ačiū, merginos, už sveikinimus
ir už pagyras mano meškinui
mūsų daug ir mes jėga
ir už pagyras mano meškinui
QUOTE(mammka @ 2015 08 18, 01:45)
mūsų daug ir mes jėga
Laba
Sveikinimai su tais diu
Super tortas
Tu cia apie ka?
QUOTE(*Sima* @ 2015 08 17, 09:12)
Pas mus viena proga po kitos atšventėme vakar mažiaus 2 gimtadienį
dariau tortą-meškiną iš filmuko "Maša ir Lokys" tai kuo tas meškis tik nepabuvo, kol aš jį nulipdžiau buvo išvadintas vėžliu, pingvinu, ežiuku ir dar kažkuo, nebepamenu, kol pavirto kažkuo panašiu į meškiną Sunkiai man sekasi puošti tortus, ale užsispyriau padaryti tą meškiną Va koks gavosi
dariau tortą-meškiną iš filmuko "Maša ir Lokys" tai kuo tas meškis tik nepabuvo, kol aš jį nulipdžiau buvo išvadintas vėžliu, pingvinu, ežiuku ir dar kažkuo, nebepamenu, kol pavirto kažkuo panašiu į meškiną Sunkiai man sekasi puošti tortus, ale užsispyriau padaryti tą meškiną Va koks gavosi
Sveikinimai su tais diu
Super tortas
QUOTE(mammka @ 2015 08 18, 00:45)
Tu cia apie ka?
QUOTE(Ramunka:) @ 2015 08 18, 23:14)
Nu feisbuke tik svencia ir svencia,tik spek visus sveikint .Blonde tu
Lady Day uzdaro tortadieniu dienas... su gimtadieniu
QUOTE(mammka @ 2015 08 21, 12:25)
Prie tokiu geliu belieka tik prisidet Sveikinimai!