Sveikutės, aš kaip visada arba darbuose, arba kelionėse. Vakar grįžau iš Kapadokijos Turkijoje. Nežinau ar pavargau ar pailsėjau, bet kokiu atvėju įspūdžių daug.
Šiaip gyvenimas teka įprastu man rėžimu, tik sūnus įsidarbino Vilniuje ir dabar ieškosi buto išsinuomoti, įstojo į magistrantūrą, tai tokie pokyčiai.
QUOTE(Knifofija @ 2014 11 24, 08:00)
Sveikutės, aš kaip visada arba darbuose, arba kelionėse. Vakar grįžau iš Kapadokijos Turkijoje. Nežinau ar pavargau ar pailsėjau, bet kokiu atvėju įspūdžių daug.
Šiaip gyvenimas teka įprastu man rėžimu, tik sūnus įsidarbino Vilniuje ir dabar ieškosi buto išsinuomoti, įstojo į magistrantūrą, tai tokie pokyčiai.
Tai pratinsitės vieni gyvent dabar? Nors per jo bakalaurą irgi turbūt jau vieni mokėtės būt?
Deja, kad viskas viskas kaip per sviestą, tai sunkiai, bet kad tie nesklandumai būtų visai menki, norėtųsi...
QUOTE(groovy @ 2014 11 26, 23:24)
Tai pratinsitės vieni gyvent dabar? Nors per jo bakalaurą irgi turbūt jau vieni mokėtės būt?
Deja, kad viskas viskas kaip per sviestą, tai sunkiai, bet kad tie nesklandumai būtų visai menki, norėtųsi...
Per bakalaurą gyveno namose, tai dabar pratinuosi, bet turiu pasakyt visai neblogai sekasi, maniau, kad bus sunkiau.
QUOTE(Knifofija @ 2014 11 28, 09:42)
Per bakalaurą gyveno namose, tai dabar pratinuosi, bet turiu pasakyt visai neblogai sekasi, maniau, kad bus sunkiau.
Kiek pastebiu, protingoms moterims neprastai tai sekasi Mano anyta, pavyzdžiui, atėjus laikui visiškai suprato, kad taip turi būti, nors mačiau, kad giliai širdyje kirbėjo kažkas, bet to nerodė. Čia kai mes išėjom nuomotis, paskutinis iš jos vaikų išėjo. Aišku, jai dar liko anūkė...
Laba
Uždekime žvakes ir tyliai prisilieskim
Prie Švento Kūčių stalo vakare.
Be pykčio, be skriaudos
Su tyluma susėskim
Ir taip kaskart, kasdien ir visados.
Tesklinda šiluma
Ir į kasdienę būtį
Ateidami visi savi ir svetimi,
Uždekime širdy po šventinę žvakutę,
Pasidalindami šviesa ir ugnimi.
Su Šv. Kūčiomis
Uždekime žvakes ir tyliai prisilieskim
Prie Švento Kūčių stalo vakare.
Be pykčio, be skriaudos
Su tyluma susėskim
Ir taip kaskart, kasdien ir visados.
Tesklinda šiluma
Ir į kasdienę būtį
Ateidami visi savi ir svetimi,
Uždekime širdy po šventinę žvakutę,
Pasidalindami šviesa ir ugnimi.
Su Šv. Kūčiomis
Su šventėmis, mielosios!
Su šventėmis, mielosios liūtukės
su šventem mielosios
Kad ožka nesibytų, bučkis visoms gauruotėms.
Su Naujaisiais Metais liūtukes! Tikiuosi, kad šie metai mums visoms bus tokie geri, kaip žada. Aš kol kas nematau pagerėjimų jokių...
Sveikos mielosios
Senai buvau beilindus cia
Pasiilgau jau jusu
kaip gyvuojat?
Senai buvau beilindus cia
Pasiilgau jau jusu
kaip gyvuojat?