Nu smalsumas nužudys mane matyt kažką ne taip ir ne ten suvedu,neįeinu į albumą
užsiiminėju augalininkyste ir tiek,pavasaris vis tik
QUOTE(blakstiena5 @ 2014 04 25, 21:14)
Groovy auga tavo pupa irgi sparciai... atrodo tik laukeis o va dantukai dygsta...
Pas mane kaip ir nieko naujo,darbas, namai, nuovargis ir begale nepadarytu darbu...tikiu pasidarysiu
Pas mane kaip ir nieko naujo,darbas, namai, nuovargis ir begale nepadarytu darbu...tikiu pasidarysiu
Oj, jau kaip sėstis nori, o pampuška kokia nuo mamos pieno
Kokie darbai?
QUOTE(Lady Dy @ 2014 04 25, 22:14)
Nu smalsumas nužudys mane matyt kažką ne taip ir ne ten suvedu,neįeinu į albumą
Atsiuntė duomenis kas nors?
QUOTE(mammka @ 2014 05 01, 17:43)
Kas?
Sveikos
balandį buvo vasara, o gegužę, tai kartais atrodo, kad ruduo noooooriu saulės kaip gyvenat? Groovy, kaip tavo pupsė?
pas mane viskas tas pats
Papildyta:
nesupratau, parašiau ir nieko nerodo
balandį buvo vasara, o gegužę, tai kartais atrodo, kad ruduo noooooriu saulės kaip gyvenat? Groovy, kaip tavo pupsė?
pas mane viskas tas pats
Papildyta:
nesupratau, parašiau ir nieko nerodo
Stringa SM su žinutėm
Laba
Norisi saulės jau
Laba
Norisi saulės jau
Laba
Gal jau greitai bus tos saulės, vis tiek, kiek gi galima?
Papildyta:
Klesti pupsė Tik auga ir auga O šiaip geras vaikas, tai ir aš klesčiu, sunku net svorį mesti, turiu susikaupti ir neryti, nes su ja nereikia nuo kojų nusivaryti, kaip būna su kitais vaikais, tai nekrenta svoris nuo kokio nuovargio tarkim Tai liko 2 kg iki priešnėštuminio, bet būtų gerai bent pora daugiau, nes tada jau irgi buvau susigriebusi dietos laikytis.
Kaip jūsų remontai? Kas naujo įvyko, kokį baldą nusipirkot?
Gal jau greitai bus tos saulės, vis tiek, kiek gi galima?
Papildyta:
QUOTE("Sunflower" @ 2014 05 13, 10:30)
Klesti pupsė Tik auga ir auga O šiaip geras vaikas, tai ir aš klesčiu, sunku net svorį mesti, turiu susikaupti ir neryti, nes su ja nereikia nuo kojų nusivaryti, kaip būna su kitais vaikais, tai nekrenta svoris nuo kokio nuovargio tarkim Tai liko 2 kg iki priešnėštuminio, bet būtų gerai bent pora daugiau, nes tada jau irgi buvau susigriebusi dietos laikytis.
Kaip jūsų remontai? Kas naujo įvyko, kokį baldą nusipirkot?
sveikos,na ka vasara dziaugemes neilgai
buvome dinge,sirgome gripu,paskui praejus kuriam laikui vel kazkoki virusa pasigavom,ana savaitele pasidziaugem vasara,vaikams labia patiko pajury,ir maudes ir su smeliu zaide,tik man nepatiko ner kada padrybsot
patekom I darzeli,tik nez kaip mano mamyciukai/mandriuskinai/padauzos eis,,nu ziuresim
buvome dinge,sirgome gripu,paskui praejus kuriam laikui vel kazkoki virusa pasigavom,ana savaitele pasidziaugem vasara,vaikams labia patiko pajury,ir maudes ir su smeliu zaide,tik man nepatiko ner kada padrybsot
patekom I darzeli,tik nez kaip mano mamyciukai/mandriuskinai/padauzos eis,,nu ziuresim
QUOTE(joliukas27 @ 2014 05 28, 22:33)
ana savaitele pasidziaugem vasara,vaikams labia patiko pajury,ir maudes ir su smeliu zaide,tik man nepatiko ner kada padrybsot
Smagu, kad buvot pajūry
Kada eisit jau? Į kokį patekot? Jūs gi Kaune lygtais
QUOTE(groovy @ 2014 05 29, 00:32)
eisim nuo rugsejo,nea mes klaipedos patekom lengvai,matyt tiesiog pasiseke, nors dbr nez,maziukas lb nori manes,nu nei i dusa nei i wc ,,eina is paskos,uzsiadriau verkia atsigules,,,ir kiek matau benriukai labiau tu mamyciu gaili mazoji irgi eina ziuri,bet neverkia kai uzisdarau vonioj,ne sbuna tuo metu mano mama ar vyras namie,o ji sva visviena nori manes ir viskas et,tokie faini jie,mazoji ziauriai bairiste,istisai juokauja,ir juokiasi
QUOTE(joliukas27 @ 2014 06 02, 06:33)
nors dbr nez,maziukas lb nori manes,nu nei i dusa nei i wc ,,eina is paskos,uzsiadriau verkia atsigules,,,ir kiek matau benriukai labiau tu mamyciu gaili mazoji irgi eina ziuri,bet neverkia kai uzisdarau vonioj,ne sbuna tuo metu mano mama ar vyras namie,o ji sva visviena nori manes ir viskas et,tokie faini jie,mazoji ziauriai bairiste,istisai juokauja,ir juokiasi
Šiaip skaičiau, jog tokiame amžiuje vaikiukams atrodo, kai mama išeina kad ir į kitą kambarį, ir jie jos nemato, kad jinai visai negrįš. Kažkokia psichologinė baimė to amžiaus. O berniukai tai iš viso prie mamų tikrai, mergaitės gal savarankiškesnės
Rekordas... turbut tema greit istrint reikes
QUOTE(mammka @ 2014 07 11, 11:56)
Rekordas... turbut tema greit istrint reikes
As tai galvojau, kad gal jau priplepeta tema ir neisimetus naujos i favoritus tai todel nieko nematau
Nu reik gaivint, bliamba
Papildyta:
Kaip vasara leidziat?