Įkraunama...
Įkraunama...

Karūnuotosios

Labas 4u.gif

Aciu uz naujus namus 4u.gif

kas per balius buvo eina sau...koks nuostolis,praleidau doh.gif
o kur visos sivakar? negi pratesimas vyksta paslapciom? lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas betęs,Mammka nulūžus prie kompo net skeletu pavirto hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas
nu žiūrėk tik neateik pora dienų ir balių ptraleidau, ot abydniakas, o jau kokie šokiai ir vaišės visai susidiorginau. ypač dėl mamkos cepelinų susibiesinau.Nu nieko kita kart reiks neapsileist ir panaktinėt kartu gal kokį kasnį ir aš gausiu.
Atsakyti
Labukas. Mammka, ačiū už naują trobą 4u.gif kokį balių praleidau, jolki palki, vat ir bus man valkatauti ir iš karto neužsiprenumeruoti temos doh.gif šaunuolės, kad linksmai laiką leidžiat bigsmile.gif o aš vakar pirmą kartą čeburėkus pati vyriau. Ale skanūs gyvačiai gavos, net pati savim didžiavausi ax.gif
Atsakyti
Labukas
Už čeburėkus Sunflover 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("Sunflower" @ 2013 09 29, 07:54)
Labukas. Mammka, ačiū už naują trobą  4u.gif kokį balių praleidau, jolki palki, vat ir bus man valkatauti ir iš karto neužsiprenumeruoti temos  doh.gif šaunuolės, kad linksmai laiką leidžiat  bigsmile.gif  o aš vakar pirmą kartą čeburėkus pati vyriau. Ale skanūs gyvačiai gavos, net pati savim didžiavausi  ax.gif

visos čia žiūriu super kulinatėm tampa, nu bet nepasiduosiu spaudimui vis dar su virtuve nedraugauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE("Sunflower" @ 2013 09 29, 08:54)
  o aš vakar pirmą kartą čeburėkus pati vyriau

Kokius darei? Is ko,ta prasme. Saunuole 4u.gif

QUOTE(arabele @ 2013 09 29, 16:30)
visos čia žiūriu super kulinatėm tampa, nu bet nepasiduosiu spaudimui vis dar su virtuve nedraugauju

Gyvenimas pilnas netiketumu biggrin.gif

Sveikos.

As jau kad prisibaliavojau,kad prisiuliavojau kaip tam filme "atscnulsia - gips" lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Va taip svest reik,su nuotykiais lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Porai savaiciu ramentai israsyti. Issukis visai seimynai doh.gif

Labai durnai prisidirbau. Svarbu,kad neluzo. Isniro ciurna.Sugis irnesakyk.gif .Tik paciai is saves juokas ima. Daugelis iki 30 jau nusiramina .O as nuo 30 nesamones pradejau daryt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Nu ka renkames vel biggrin.gif

QUOTE("Sunflower" @ 2013 09 29, 07:54)
o aš vakar pirmą kartą čeburėkus pati vyriau. Ale skanūs gyvačiai gavos, net pati savim didžiavausi  ax.gif

Va ka reiskia savas stogas virs galvos bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(arabele @ 2013 09 29, 15:30)
visos čia žiūriu super kulinatėm tampa, nu bet nepasiduosiu spaudimui vis dar su virtuve nedraugauju ax.gif

Kavinese valgot? cool.gif

QUOTE(mammka @ 2013 09 29, 16:47)
Daugelis iki 30 jau nusiramina .O as nuo 30 nesamones pradejau daryt  :

Tai zinai i senatve visi vaikeja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2013 09 29, 16:47)

As jau kad prisibaliavojau,kad prisiuliavojau kaip tam filme "atscnulsia - gips" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  . Va taip svest reik,su nuotykiais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Porai savaiciu ramentai israsyti. Issukis visai seimynai  doh.gif

Labai durnai prisidirbau. Svarbu,kad neluzo. Isniro ciurna.Sugis irnesakyk.gif .Tik paciai is saves juokas ima. Daugelis iki 30 jau nusiramina .O as nuo 30 nesamones pradejau daryt  doh.gif  lotuliukas.gif

ne nu tu pavarai ir kojų tau negaila blink.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2013 09 29, 18:22)
Labas vakaras  4u.gif

Kavinese valgot?  cool.gif

ne ne kavinnėse Smiltė mokykloj, po pamokų pas močiutę pareina ten ir pavalgo. Kasparas darželį, aš bet kur ir bet ką, lieka tik savaitgalis gaminimui jei namie stovim o tai labai retai būna.
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2013 09 29, 19:22)
Va ka reiskia savas stogas virs galvos 

Tai zinai i senatve visi vaikeja

drinks_cheers.gif

Nu jo,karuselese nesisupau jei ka tongue.gif ,bet vistiek vista.

QUOTE(arabele @ 2013 09 29, 20:50)
ne nu tu pavarai ir kojų tau negaila

ne ne kavinnėse Smiltė mokykloj, po pamokų pas močiutę pareina ten ir pavalgo. Kasparas darželį, aš bet kur ir bet ką, lieka tik savaitgalis gaminimui jei namie stovim o tai labai retai būna.

Gaila,visada saugau tik dantis ,kad nerangi tokia tai vakar suzinojau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

O vakarienes nevalgo namie?

Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2013 09 29, 21:01)

Nu jo,karuselese nesisupau jei ka  tongue.gif ,bet vistiek vista.

Laiks tebėr,spėsi ir karuselėse pasisukti ir sūpynėse pasisupti
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2013 09 29, 19:50)

Man gamint taippat kancia,bet del vaiko galiu perlipt per save ir padaryt net neimanomu dalyku biggrin.gif cool.gif

P.s.o tu nemoki gamint ar siaip tingi? g.gif

QUOTE(mammka @ 2013 09 29, 20:01)
O vakarienes nevalgo namie?

drinks_cheers.gif g.gif
Atsakyti