Labas
Aciu uz naujus namus
kas per balius buvo eina sau...koks nuostolis,praleidau
o kur visos sivakar? negi pratesimas vyksta paslapciom?
Kas betęs,Mammka nulūžus prie kompo net skeletu pavirto
Labas rytas
nu žiūrėk tik neateik pora dienų ir balių ptraleidau, ot abydniakas, o jau kokie šokiai ir vaišės visai susidiorginau. ypač dėl mamkos cepelinų susibiesinau.Nu nieko kita kart reiks neapsileist ir panaktinėt kartu gal kokį kasnį ir aš gausiu.
nu žiūrėk tik neateik pora dienų ir balių ptraleidau, ot abydniakas, o jau kokie šokiai ir vaišės visai susidiorginau. ypač dėl mamkos cepelinų susibiesinau.Nu nieko kita kart reiks neapsileist ir panaktinėt kartu gal kokį kasnį ir aš gausiu.
Labukas. Mammka, ačiū už naują trobą kokį balių praleidau, jolki palki, vat ir bus man valkatauti ir iš karto neužsiprenumeruoti temos šaunuolės, kad linksmai laiką leidžiat o aš vakar pirmą kartą čeburėkus pati vyriau. Ale skanūs gyvačiai gavos, net pati savim didžiavausi
Labukas
Už čeburėkus Sunflover
Už čeburėkus Sunflover
QUOTE("Sunflower" @ 2013 09 29, 07:54)
Labukas. Mammka, ačiū už naują trobą kokį balių praleidau, jolki palki, vat ir bus man valkatauti ir iš karto neužsiprenumeruoti temos šaunuolės, kad linksmai laiką leidžiat o aš vakar pirmą kartą čeburėkus pati vyriau. Ale skanūs gyvačiai gavos, net pati savim didžiavausi
visos čia žiūriu super kulinatėm tampa, nu bet nepasiduosiu spaudimui vis dar su virtuve nedraugauju
QUOTE("Sunflower" @ 2013 09 29, 08:54)
o aš vakar pirmą kartą čeburėkus pati vyriau
Kokius darei? Is ko,ta prasme. Saunuole
QUOTE(arabele @ 2013 09 29, 16:30)
visos čia žiūriu super kulinatėm tampa, nu bet nepasiduosiu spaudimui vis dar su virtuve nedraugauju
Gyvenimas pilnas netiketumu
Sveikos.
As jau kad prisibaliavojau,kad prisiuliavojau kaip tam filme "atscnulsia - gips" . Va taip svest reik,su nuotykiais . Porai savaiciu ramentai israsyti. Issukis visai seimynai
Labai durnai prisidirbau. Svarbu,kad neluzo. Isniro ciurna.Sugis .Tik paciai is saves juokas ima. Daugelis iki 30 jau nusiramina .O as nuo 30 nesamones pradejau daryt
Labas vakaras
Nu ka renkames vel
Va ka reiskia savas stogas virs galvos
Kavinese valgot?
Tai zinai i senatve visi vaikeja
Nu ka renkames vel
QUOTE("Sunflower" @ 2013 09 29, 07:54)
o aš vakar pirmą kartą čeburėkus pati vyriau. Ale skanūs gyvačiai gavos, net pati savim didžiavausi
Va ka reiskia savas stogas virs galvos
QUOTE(arabele @ 2013 09 29, 15:30)
Kavinese valgot?
QUOTE(mammka @ 2013 09 29, 16:47)
Daugelis iki 30 jau nusiramina .O as nuo 30 nesamones pradejau daryt :
Tai zinai i senatve visi vaikeja
QUOTE(mammka @ 2013 09 29, 16:47)
As jau kad prisibaliavojau,kad prisiuliavojau kaip tam filme "atscnulsia - gips" . Va taip svest reik,su nuotykiais . Porai savaiciu ramentai israsyti. Issukis visai seimynai
Labai durnai prisidirbau. Svarbu,kad neluzo. Isniro ciurna.Sugis .Tik paciai is saves juokas ima. Daugelis iki 30 jau nusiramina .O as nuo 30 nesamones pradejau daryt
ne nu tu pavarai ir kojų tau negaila
QUOTE(Ramunka:) @ 2013 09 29, 18:22)
ne ne kavinnėse Smiltė mokykloj, po pamokų pas močiutę pareina ten ir pavalgo. Kasparas darželį, aš bet kur ir bet ką, lieka tik savaitgalis gaminimui jei namie stovim o tai labai retai būna.
QUOTE(Ramunka:) @ 2013 09 29, 19:22)
Nu jo,karuselese nesisupau jei ka ,bet vistiek vista.
QUOTE(arabele @ 2013 09 29, 20:50)
ne nu tu pavarai ir kojų tau negaila
ne ne kavinnėse Smiltė mokykloj, po pamokų pas močiutę pareina ten ir pavalgo. Kasparas darželį, aš bet kur ir bet ką, lieka tik savaitgalis gaminimui jei namie stovim o tai labai retai būna.
Gaila,visada saugau tik dantis ,kad nerangi tokia tai vakar suzinojau .
O vakarienes nevalgo namie?
QUOTE(mammka @ 2013 09 29, 21:01)
Laiks tebėr,spėsi ir karuselėse pasisukti ir sūpynėse pasisupti
QUOTE(arabele @ 2013 09 29, 19:50)
Man gamint taippat kancia,bet del vaiko galiu perlipt per save ir padaryt net neimanomu dalyku
P.s.o tu nemoki gamint ar siaip tingi?
QUOTE(mammka @ 2013 09 29, 20:01)
O vakarienes nevalgo namie?