Įkraunama...
Įkraunama...

Karūnuotosios

QUOTE(groovy @ 2013 10 22, 17:06)
Oba, tai galėsit keliauti ateityje, ar jau nerekomenduos gydytojai?

Nemanau, kad po tokios operacijos ryšis ji kur nors važiuot.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2013 10 22, 16:03)
Sveikutės, aš jau namie. Kai tik anytą iškėlė į palatą išlėkėm į Vilnių. Nuvažiavom pasiruošę slaugyt, o radom bevaikščiojančią. Gydytojai nustebę, kad po tokios operacijos, taip greit taisosi. Nereikėjo budėt prie jos nei minutėlės. Viską susitvarko pati. Dabar tik gerėja ir duok dieve niekas nesikomplikuos.

Smagu kad tavo uošvienė taip greit taisosi, linbkime kuo greičiau pasveikti ir grįžti namo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2013 10 22, 11:12)
Labas rytas 4u.gif
Kažkaip labai keistai smagiai jaučiuos nuo  pat labi ryto thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(Knifofija @ 2013 10 22, 17:03)
Nereikėjo budėt prie jos nei minutėlės. Viską susitvarko pati. Dabar tik gerėja ir duok dieve niekas nesikomplikuos.
Misskiss- sveikatytės tavo močiutei.

smagu, kad atsigauna 4u.gif

Labukas, pas mus viskas tas pats, namie, šilta gera, kaaaifas vacation1.gif
Atsakyti
Laabas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2013 10 22, 21:58)
Nemanau, kad po tokios operacijos ryšis ji kur nors važiuot.

Aišku, labai jau rimta buvo... Bet bent jau gal geriau jausis 4u.gif
Atsakyti
mamka - aciu,nenusitriedem biggrin.gif 4u.gif

o visu artimiesiems - sveikatos 4u.gif

as kelias dienas kaip dauzta esu,nez,nieko nebespeju,dbr rasau o miaumiau minija(kates vardas cia) tupi ant manes,kate gera,bet ir prieziura,va nagus reik nukirpt,kailis seriasi,plauku kalnas,bet et,,nu ka dbr,neisvarysi gi gyvulio laukan rolleyes.gif

uzjauciu del katinelio netekimo verysad.gif

penktad pas stomatologa,desiu pagaliau danti,krumini,implantas saknies jau sugijo senai,vis nervija,kad taip brangu is tikro,jau 2tukst,paklojau,dar tiek pat laukia,,nu siaubas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas
turiu klausimą mamų kurios turi didelius mandagius vaikus
Kaip mokinat vaikų mandagumo???
Mano mergina kai užvemia kartais net prasmekt norisi, kaip paaiškint vaikui kad su suaugusiais negalima kalbėt kaip su draugais, atrodo kalbu kalbu pasakoju pasakoju ale kaip į sieną.
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2013 10 24, 05:47)
Labas rytas
turiu klausimą mamų kurios turi didelius mandagius vaikus
Kaip mokinat vaikų mandagumo???
Mano mergina kai užvemia kartais net prasmekt norisi, kaip paaiškint vaikui kad su suaugusiais negalima kalbėt kaip su draugais, atrodo kalbu kalbu pasakoju pasakoju ale kaip į sieną.

Mano labai didelis ir labai mandagus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Niekada nereikėjo nieko aiškint, kalbėjo su visais mandagiai, nėra nusikeikęs namuose. Kaip su draugais kalba už namų ribų nežinau, manau nėra toks šventas avinėlis mirksiukas.gif Man namie tekdavo atsakinėt į skambučius ir priiminėt užsakymus vyro darbukui, kai sūnus atsiliepdavo telefonu kopijuodavo mano kalbėseną. Matyt tai ir darė didžiausią įtaką, kaip reikia kalbėt su žmonėm. Įsivaizduokit penkiametį berniūkštį, kuris sako: - meistro šiuo metu nėra namie, prašom paskambinti vėliau, nes aš dar nemoku užrašyti jūsų užsakymo. Arba:- meistras išvykęs, malonėkite paskambinti po keleto dienų.

Kažkaip anksti pabudau, eisiu lapus pagrėbstysiu, nes vėjas pripūtė visus pašalius.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2013 10 24, 08:07)
Mano labai didelis ir labai mandagus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Niekada nereikėjo nieko aiškint, kalbėjo su visais mandagiai, nėra nusikeikęs namuose. Kaip su draugais kalba už namų ribų nežinau, manau nėra toks šventas avinėlis  mirksiukas.gif Man namie tekdavo atsakinėt į skambučius ir priiminėt užsakymus vyro darbukui,  kai sūnus atsiliepdavo telefonu kopijuodavo mano kalbėseną. Matyt tai ir darė didžiausią įtaką, kaip reikia kalbėt su žmonėm. Įsivaizduokit penkiametį berniūkštį, kuris sako: - meistro šiuo metu nėra namie, prašom paskambinti vėliau, nes aš dar nemoku užrašyti jūsų užsakymo. Arba:- meistras išvykęs, malonėkite paskambinti po keleto dienų.

Kažkaip anksti pabudau, eisiu lapus pagrėbstysiu, nes vėjas pripūtė visus pašalius.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Viska gi kopijuoja is musu drinks_cheers.gif . Nors va,kolegos musu nei keikiasi,nei pykstasi,o vaikas nervuotas ir dar kokie keiksmazodziai lenda blink.gif .

O as esu pasakius,kad suauge kalba negraziai ir graziam,protingam vaikui tikrai netinkama taip kalbet smile.gif .Bet tik viena karta. O keiksmai tai iskris vistiek - paziurek ka tv rodo,filmukai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2013 10 24, 07:07)
Įsivaizduokit penkiametį berniūkštį, kuris sako: - meistro šiuo metu nėra namie, prašom paskambinti vėliau, nes aš dar nemoku užrašyti jūsų užsakymo. Arba:- meistras išvykęs, malonėkite paskambinti po keleto dienų.

lotuliukas.gif

QUOTE(mammka @ 2013 10 24, 12:23)
Nors va,kolegos musu nei keikiasi,nei pykstasi,o vaikas nervuotas ir dar kokie keiksmazodziai lenda  blink.gif .

Tai kitur, gal kokiam daržely prisiklausė g.gif
Atsakyti
Labas visoms ačiū už patarimus
Mano mergina nesikeikia bet ji ką galvoja tą ir sako dzin jai ar vienmetis ar penkiasdešimtmetis, va čia bėda. O dėl pamėgdžiojimo lyg tai visi aplink normalia kalbam. Nes nuvedžiau į baseiną tai ji mūsų pensininkei rūbininkei sako ka čia nusišneki ( nors ji ir nusišneka bet taip sakyt nereikėtų) doh.gif O kai sakau kodėl taip sakai ji sako nu kad ji iš tikrųjų nusišneka doh.gif Va tokios pas mane bėdos o ten man dirbt reik tai tame ir bėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabele: 25 spalio 2013 - 04:53
QUOTE(arabele @ 2013 10 25, 05:51)
Labas visoms ačiū už patarimus
Mano mergina nesikeikia bet ji ką galvoja tą ir sako dzin jai ar vienmetis ar penkiasdešimtmetis, va čia bėda. O dėl pamėgdžiojimo lyg tai visi aplink normalia kalbam. Nes nuvedžiau į baseiną tai ji mūsų pensininkei rūbininkei sako ka čia nusišneki ( nors ji ir nusišneka bet taip sakyt nereikėtų) doh.gif O kai sakau kodėl taip sakai ji sako nu kad ji iš tikrųjų nusišneka doh.gif Va tokios pas mane bėdos o ten man dirbt  reik tai tame ir bėda.


Pas mus dabar jau irgi visi "nusisneka" doh.gif . Buvo tarpas kakalai,myzalai doh.gif ,aciu D praejo. Nu mano taip nesako, bet cia yra kita problema ir ne viena biggrin.gif . Svarbiausia graziai paaiskint,pavyzdi tinkama pateikt.
Atsakyti