Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Pirtį aš mėgstu. Tik dabar retai ten būnu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 27, 16:43)
Aš tai nuo mažumės atsimenu, kad valgydavom sūdytą lašinį iš dzūkijos, tai man nėra neįprasta, toks pats atrodo mėsos paruošimo būdas, kaip ir kiti  biggrin.gif O paskutiniu metu vis pirkdavom, sūdytą nugarinę ar šoninę, kol nesusigėdau, kad gi iš esmės pasidaryti lengva, ir aišku, kokius prieskonius dedu, o aš čia pirkinėju. Va matai, aš valgau, bet vyras mano parduotuvinę irgi valgo, o naminę pabijojo  smile.gif Šiaip pagalvojus, kokia silkė gi irgi sūdyta tiktai smile.gif
Tos islandų pūdytos aš irgi abejoju, ar ragaučiau, nors ir mėgstu visokus maistinius "šlykštukus"  biggrin.gif Man delikatesai visokios kepenėlės, širdys, vėdarai kraujiniai, kaulų smegenys ir pan.  biggrin.gif

ale tikrai, silkė sūdyta būna... paaiškinimas, kodėl man ji taip nepatinka biggrin.gif mes lašinukus irgi pasisūdėm, bet vežėm išrūkyt, o va kad žalių... hm
o vėdarai kraujiniai tai bjauriau nebūna. Man vėdarai iš viso visų blogybių įsikūnijimas, o dar iš kraujo... brr, einu vandens ieškot, nes susibritkinau net biggrin.gif
hm, nu joa, šiandien jau pašalo, tai Kalėdos tikrai nebetoli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 27, 16:46)
o vėdarai kraujiniai tai bjauriau nebūna. Man vėdarai iš viso visų blogybių įsikūnijimas, o dar iš kraujo... brr, einu vandens ieškot, nes susibritkinau net biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 27 rugsėjo 2013 - 15:51
QUOTE(Elata @ 2013 09 27, 16:34)
net islandų pūdyto ryklio neragavau, nes yuck biggrin.gif

oho, galimai mes jo nė negalėtume valgyti, nes galimai islandai tokiais patiekalais nuolat palaiko savo imunitetą lavonuodžiams. O mes jo neturim, ko gera, ir mums tokios vaišės gali ne kaip baigtis.

Čia yra įdomus straipsnis apie tai . Tik va- rusiškas. g.gif
Atsakyti
Buvau 25erių kai pirmą kartą sužinojau kad žmonės valgo tik sūdytus lašinius. Mano žemaitiškam skoniui jie "nedabaigti". Tikrai labai retai kurie patinka. O kaimynė pasakojo kad ji lietinius su sūdytais žaliais nešildytais valgo. Tipo įsivynioja į karštą lietinį sūdyto gabalą ir taip skanu, taip skanu. Man tai veukt vien nuo pasakojimo buvo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 27, 17:43)
taša, o tu eik poliklinikoj, tik pasakyk, kad nori mokamo vizito, iš karto sutrumpės eilė gerokai.

Norėjau tą patį siūlyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 27, 15:43)
taša, o tu eik poliklinikoj, tik pasakyk, kad nori mokamo vizito, iš karto sutrumpės eilė gerokai. Bent jau centro poliklinikoj tikrai taip. Ir jei skauda, tai tik iš anksto nieko neprisigalvok ir nesigąsdink, nes tas, ko labiausiai bijai, neskauda  mirksiukas.gif

jo, esu girdejus kad Centro poliklinikoj galima mokomai, gal rimtai ten nueit, uriu siuntima . pas mus negalima , o ir to mamologo is viso ner.. perejau onkologiniam per 3 kabinetus, ejau su siuntimu ir klausiau ar jie gali mane asmeniskai priimti? vienas sako galiu, bet tolko nebus- mes neturim echoskopo.. kita atostogauja, trecio ir nebebuvo , nors darbo valandos dar buvo..
jo ir as galvoju - kad jei skauda - tai dar nieko..uzciupt net nenoriu nieko ciupinet, skaudu prisiliest..
Papildyta:
ou, a s lasinius megau vaikystei - raugintas agurkas ir sudytas lasiniukas buvo geriausias skanestas mano!:)
Atsakyti
Voresta, o kaip iš to Sanitexo kokosų aliejaus nusipirkt, ten kad tapt klientu, reik įmonę turėt? Nu dar ūkininkas tinka...
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 27, 15:46)
ale tikrai, silkė sūdyta būna... paaiškinimas, kodėl man ji taip nepatinka biggrin.gif mes lašinukus irgi pasisūdėm, bet vežėm išrūkyt, o va kad žalių... hm
hm, nu joa, šiandien jau pašalo, tai Kalėdos tikrai nebetoli biggrin.gif

as tik neseniai ju paragavau- butent kraujiniu! jetau koks skanumelis! valgyciau ri valgyciau! anksciau galvojau akd jie turi smirdet, zarnos - visa kita.. bet turbut priklauso kas ir kaip daro. tai V giminaites daro laaaaabai skaniai. bet turbut be ryziu jie nieko verti. ty.... net negaminami..todel nebevalgau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 27, 19:06)
jo, esu girdejus kad Centro poliklinikoj galima mokomai, gal rimtai ten nueit, uriu siuntima . pas mus negalima , o ir to mamologo is viso ner.. perejau onkologiniam per 3 kabinetus, ejau su siuntimu ir klausiau ar jie gali mane asmeniskai priimti? vienas sako galiu, bet tolko nebus- mes neturim echoskopo.. kita atostogauja, trecio ir nebebuvo , nors darbo valandos dar buvo..

Kai man reikėjo "čia ir dabar", variau tiesiai į Santariškių onkologinį be siuntimo, susimokėjau apie 50 lt ir labai greit pakliuvau, kelių dienų bėgyje.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 13:39)
Voresta, gal lietuviska dilgeliu ekstrakta meginti? Ale jis bus spirit pagrindu o pas mane galva isdraskyta, tai gi graus man juodai:(
http://www.eco-meta....frmArticleID/25

jei turi kas gali parvežti tau tokį tepalą iš Rusijos, tai išsigelbėsi stabiliai, labai geras tepalas, jame yra solidolo. Aš pirkus esu savo mažiukui, bet jam netiko, nes sudėtyje yra ramunėlių, tai pusė atidaviau uošviui, o dar šiek liko pas mane ir dabar prisiminiau, kad jo dar turiu truputuką, tai pulsiu pati savo galvą tepti. Jis nepigus bet tikrai efektingas. Atiduočiau tau, bet kad pačios visą galva šašuota ir kuo toliau tuo gražiau doh.gif

http://www.fucus.lt/...n/kartalin.html
va žiūriu čia galima nusipirkti jo
http://www.safora.lt...in_100_ml/p,599
Atsakyti
tasa, as tai ejau tikrinti I privatu, priesais Santariskiu onkologini. Ten ir apciupineja ir aparatu tikrina krutis.
Atsakyti