taša, o tu eik poliklinikoj, tik pasakyk, kad nori mokamo vizito, iš karto sutrumpės eilė gerokai. Bent jau centro poliklinikoj tikrai taip. Ir jei skauda, tai tik iš anksto nieko neprisigalvok ir nesigąsdink, nes tas, ko labiausiai bijai, neskauda
Elata, pyragai palauks iki Kalėdų, nedaug gi čia iki jų liko
Nekenčiu pirties. Ten iš karto bloga pasidaro.
Kai prasidės šildymo sezonas, bus eilė vytintai mėsytei. Mmmm... jau dabar seilę varvinu
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 09 27, 16:34)
tik sūdytą? kaip įdomu
man kažkaip reiktų perlipti per tą "žalios mėsos" baimę
aš net carpaccio nevalgau, net islandų pūdyto ryklio neragavau, nes
yuck
Aš tai nuo mažumės atsimenu, kad valgydavom sūdytą lašinį iš dzūkijos, tai man nėra neįprasta, toks pats atrodo mėsos paruošimo būdas, kaip ir kiti
O paskutiniu metu vis pirkdavom, sūdytą nugarinę ar šoninę, kol nesusigėdau, kad gi iš esmės pasidaryti lengva, ir aišku, kokius prieskonius dedu, o aš čia pirkinėju. Va matai, aš valgau, bet vyras mano parduotuvinę irgi valgo, o naminę pabijojo
Šiaip pagalvojus, kokia silkė gi irgi sūdyta tiktai
Tos islandų pūdytos aš irgi abejoju, ar ragaučiau, nors ir mėgstu visokus maistinius "šlykštukus"
Man delikatesai visokios kepenėlės, širdys, vėdarai kraujiniai, kaulų smegenys ir pan.