Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 12:55)
Jei turi temperaturos, tai negalima I pirti. Pirtis padeda, jei siandien pasakai. Kai jau liga isisiubuoja, gali pakenkti su pirtimi. Tai ziurek, jei nuspresi, kad gali - welcome pas mane pasipirtinti:)

dabar nekarsciuoju. siaip pirtis labai megstu, bet daznai po to persalu.. g.gif
bet ziauriai noreciau... wub.gif reiktu rimtai koki paleo tusa organizuotis!
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 27, 14:43)
o tai jis nemoka pats į arbatą cukraus įsidėti? Nejaugi ką padedi po nosim, tas gerai? g.gif

Ne taip supratai smile.gif Pats jau nesideda cukraus I arbata. Juk nutaikau vis koki patogu momenta, paskaityti anotacijas apie cukru ir kitus dalykus. Vistiek kazka "isgirsta". Kur gi as jam prinesiosiu po nosim, juk nesu bedarbe, o tarnaite -juolabiau:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 14:50)
Ne taip supratai smile.gif Pats jau nesideda cukraus I arbata. Juk nutaikau vis koki patogu  momenta, paskaityti anotacijas apie cukru ir kitus dalykus. Vistiek kazka "isgirsta". Kur gi as jam prinesiosiu po nosim, juk nesu bedarbe, o tarnaite -juolabiau:)

aaa, jei pats, tai kitas reikalas. Aš MB galiu padėti po nosim be cukraus, paragavęs įsidės du šaukštelius... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 13:22)
Nu velnias, ir vel viskas priestarauja seniesiems isitikinimams, net pirtis  doh.gif  Tiesa, retai as joje bunu. O vyras - daznokai. Ir tikrai jo skruostai "pasipuose matomais kpiliarais"

dzys..mano tetis eina KASDIEN doh.gif
Atsakyti
Žiūriu Voresta taip įtikėjus viskuo, ką HS rašo doh.gif Nu nėra, man atrodo, jis vienintelis tiesos šaltinis.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 27, 15:32)
Žiūriu Voresta taip įtikėjus viskuo, ką HS rašo  doh.gif  Nu nėra, man atrodo, jis vienintelis tiesos šaltinis.

aš nesu aklai įtikėjusi.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 27, 14:59)
dzys..mano tetis eina KASDIEN doh.gif

Kasdien??? Nu net nezinantis zmogus turi zinoti, kad daugiau nei karta I savaite, negalima.
Atsakyti
Elata, tokius receptus turi būti draudžiama nurodyti! Aš nekepto vos ne pusę suragavau! thumbup.gif Dabar pašautas krosny sėdi. biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiandien per pusryt-piešius pratestavau savo sūdytą nugarinę, tai kaip skanu thumbup.gif Vyrui ryte sakiau, kad į darbą pasiimtų, bet jis bijojo biggrin.gif Sakė, dar palauks, kol "prasisūdys". O kai parduotuvėj nusiperka, tai kažkodėl nebebijo biggrin.gif Aš, aišku, jį perspėjau, kad jei dar dels, tai mes su dukra suvalgysim tą mėsą be jokio sąžinės graužimo biggrin.gif Sūdžiau sausu sūdymu, t.y. tik įtryniau druska, pipirais, lauro lapais, mairūnais. Dėjau į šaldytuvą, pavarčiau kelias dienas, ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 15:02)
Kasdien??? Nu net nezinantis zmogus turi zinoti, kad daugiau nei karta I savaite, negalima.

taip i vichy parka. ir dar prie jo spaudimo.. doh.gif
nzn arba as nemoku sneketi kad mane girdetu, arba tokia seiminele turiu kuri nenori nieko klausyt.... unsure.gif

snd buvau pas akiu gydytoja. pasiskundziau kad skauda akis vartant(obuolius?) . pasiziurejo viska, spaudimas, dugnas geri. dako gali skaudet nuo spaudimu, betj is geras. israse Mg+B6.
na teks rimciau visa kursa sugert. gal rimtai pades.

beje, man jau nuosirdziai darosi pikta, kai pakliuti pas paprasta okulista poliklinikoj reikia laukti 2 men.... o pas mamologa - nepatikesit, nuo spalio antros savaites dalins talonelius SAUSIUI..... nu as vos nepasiverkiau... o jei man skauda dabar?....
gal kuri patartu kur vilniuj privaciai pas mamolga nueit?

Papildyta:
as snd pakepinau moliuga, labai skaniai isejo ir orkaitej iskepiau lasisa(uzlasinau citrinos) ir jauciu nuo jos man pradejo skaudet skrandi. gali taip but, kad iskart pradejo nebaigus valgyt net? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 27 rugsėjo 2013 - 15:26
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 27, 16:05)
Elata, tokius receptus turi būti draudžiama nurodyti! Aš nekepto vos ne pusę suragavau!  thumbup.gif Dabar pašautas krosny sėdi. biggrin.gif

atsiprašau, daugiau taip nedarysiu biggrin.gif aš sau pasižadėjau jokių desertų negaminti bent kurį laiką, bet kai visos čia pradėjo tortus kepti, nu ot... ir aš noriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 09 27, 16:21)
O aš šiandien per pusryt-piešius pratestavau savo sūdytą nugarinę, tai kaip skanu  thumbup.gif  Vyrui ryte sakiau, kad į darbą pasiimtų, bet jis bijojo  biggrin.gif  Sakė, dar palauks, kol "prasisūdys". O kai parduotuvėj nusiperka, tai kažkodėl nebebijo  biggrin.gif  Aš, aišku, jį perspėjau, kad jei dar dels, tai mes su dukra suvalgysim tą mėsą be jokio sąžinės graužimo  biggrin.gif  Sūdžiau sausu sūdymu, t.y. tik įtryniau druska, pipirais, lauro lapais, mairūnais. Dėjau į šaldytuvą, pavarčiau kelias dienas, ir viskas.

tik sūdytą? kaip įdomu smile.gif man kažkaip reiktų perlipti per tą "žalios mėsos" baimę biggrin.gif aš net carpaccio nevalgau, net islandų pūdyto ryklio neragavau, nes yuck biggrin.gif
Atsakyti
taša, o tu eik poliklinikoj, tik pasakyk, kad nori mokamo vizito, iš karto sutrumpės eilė gerokai. Bent jau centro poliklinikoj tikrai taip. Ir jei skauda, tai tik iš anksto nieko neprisigalvok ir nesigąsdink, nes tas, ko labiausiai bijai, neskauda mirksiukas.gif
Elata, pyragai palauks iki Kalėdų, nedaug gi čia iki jų liko biggrin.gif
Nekenčiu pirties. Ten iš karto bloga pasidaro.
Kai prasidės šildymo sezonas, bus eilė vytintai mėsytei. Mmmm... jau dabar seilę varvinu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 09 27, 16:34)
tik sūdytą? kaip įdomu smile.gif man kažkaip reiktų perlipti per tą "žalios mėsos" baimę biggrin.gif aš net carpaccio nevalgau, net islandų pūdyto ryklio neragavau, nes yuck biggrin.gif

Aš tai nuo mažumės atsimenu, kad valgydavom sūdytą lašinį iš dzūkijos, tai man nėra neįprasta, toks pats atrodo mėsos paruošimo būdas, kaip ir kiti biggrin.gif O paskutiniu metu vis pirkdavom, sūdytą nugarinę ar šoninę, kol nesusigėdau, kad gi iš esmės pasidaryti lengva, ir aišku, kokius prieskonius dedu, o aš čia pirkinėju. Va matai, aš valgau, bet vyras mano parduotuvinę irgi valgo, o naminę pabijojo smile.gif Šiaip pagalvojus, kokia silkė gi irgi sūdyta tiktai smile.gif
Tos islandų pūdytos aš irgi abejoju, ar ragaučiau, nors ir mėgstu visokus maistinius "šlykštukus" biggrin.gif Man delikatesai visokios kepenėlės, širdys, vėdarai kraujiniai, kaulų smegenys ir pan. biggrin.gif
Atsakyti