Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Nidulia, otokį tepalą esi bandžius? Jis nuo seborėjos, bet jei tau kaip žvynelinė, tai teko skaityti apie tepalų su solidolu poveikį.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 27, 13:12)
Nidulia, otokį tepalą esi bandžius? Jis nuo seborėjos, bet jei tau kaip žvynelinė, tai teko skaityti apie tepalų su solidolu poveikį.

Ne, nesu, as tik ta su sierra ir salicilu teturiu, kur universiteto vaistine pagamino. Is pradziu kaip ir padejo, apramindavo niezuli ir sugydydavo visus isdraskymus. Dabar jau, issiplovus galva nuo to tepalo, labia greitai pradeda vel niezeti. Siaip, labiau panasu I seboreja. Kaip jau rasiau: 4 daktarai, 4 skirtingos nuomones.
Voresta, bent tavo nuorodoje, tai raso, kad tepalas nuo pleiskanu. Bet sakai, kad tinka nuo seborejos? Nu jo, sieros gi yra. Zodziu, ne arkli kainuoja, reikia meginti
Kaip manai, man I pirti galima nueiti? Gal nesuerzinsiu odos, gal kaip tik, iseis brudai visi? Tark zodi ir varysiu uzsikurti pirtele: Vilnietes paleolistes kvieciu prisijungti, busim tik mes, mergos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 rugsėjo 2013 - 12:34
QUOTE(Elata @ 2013 09 27, 10:58)
Jis su medum ir sviestu, tai toks ir paleo biggrin.gif Na, bet šventėms man tinka smile.gif

O būna dienų kai viskas taip dzin... lotuliukas.gif Susirinkau visus ingredientus jau ir ašai. Gal vakare ir rezultatas bus. Tiesa, tik kakavos pudros neturiu normalios, tai visai nebarstysiu niekuo. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 27, 13:10)

dėkinga.. aciuks.gif
Atsakyti
Voresta, gal lietuviska dilgeliu ekstrakta meginti? Ale jis bus spirit pagrindu o pas mane galva isdraskyta, tai gi graus man juodai:(
http://www.eco-meta....frmArticleID/25
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 12:24)
varysiu uzsikurti pirtele: Vilnietes paleolistes kvieciu prisijungti, busim tik mes, mergos 4u.gif

och kaip noreciau.... kaip as snd susalau.. nuo ryto med. istaigose.. tik grizau. siaubelis kaip ten salta, ir tai tik is masinos i masina... unsure.gif
jau lovoj su gripolio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 27, 13:46)
och kaip noreciau.... kaip as snd susalau.. nuo ryto med. istaigose.. tik grizau. siaubelis kaip ten salta, ir tai tik is masinos i masina... unsure.gif
jau lovoj su gripolio rolleyes.gif

Jei turi temperaturos, tai negalima I pirti. Pirtis padeda, jei siandien pasakai. Kai jau liga isisiubuoja, gali pakenkti su pirtimi. Tai ziurek, jei nuspresi, kad gali - welcome pas mane pasipirtinti:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 13:24)

Voresta, bent tavo nuorodoje, tai raso, kad tepalas nuo pleiskanu.  Bet sakai, kad tinka nuo seborejos?

tarybiniais laikais man pleiskanojo ir labai riebalavosi oda, tai šitas išvadavo, o sulsena ir seborėja- jie kaip sinonimai.

Kaip manai, man I pirti galima nueiti? Gal nesuerzinsiu odos, gal kaip tik, iseis brudai visi? Tark zodi ir varysiu uzsikurti pirtele: Vilnietes paleolistes kvieciu prisijungti, busim tik mes, mergos 4u.gif

Aš, laimė, neturiu pirties ir "nesitreniruoju" lotuliukas.gif

http://www.homosanit..._prie_ko_pirtis

Jeigu galvojate, kad jūsų organizmas procedūrą pirtyje „supranta“ kaip sveikatinimosi priemonę, tai labai klystate. Jam šimto ar 70 laipsnių aplinkos temperatūra yra katastrofa, nuo kurios jis gelbėjasi visomis savo ekstremaliomis priemonėmis. Į kraują išmetama daug sterolių, kraujas tirštėja (nors kraujagyslės pirtyje išsiplečia ir žmogus šito nejaučia. kai kas mano, kad tai gera treniruotė kraujagyslėms. Treniruotė, bet tik ne užkalkėjusioms. Ar žinote savo kraujagyslių stovį? Ne? Tai ko lendate į sauną?). Po to seka antras ir visai priešingas šokas – šuolis į eketę arba šaltas dušas. Į šitą procedūrą organizmas sureaguoja išmesdamas į kraują porciją riebiųjų rūgščių – tam, kad suskystinti kraują – jis gi nežino, kad vandenyje jūs ruošiatės prabūti tik kelias minutes. Tiek pirmą, tiek antrą procedūrą lydi didelė porcija streso hormonų, kurių veikimas tęsis dar ilgai po pirties. Išliks ilgam ir sterolių padidintas kiekis kraujyje dėl  perkompensacijos. Toks nuolatinis savo organizmo „sveikatinimas“ vėliau ar anksčiau baigiasi širdies- kraujagyslių problemomis. Pasižiūrėkite į tų „sveikuolių“, kurie lenda pirtin ar eketėn, veido kapiliarus – žandukai „sveikai“ raudoni. Manote tik žandukų kapiliarai tokie „sveiki“ ?

Pirtis tegali būti gydymo priemone, kurią skirti gali gydytojas, gerai žinantis jūsų sveikatos būklę, ir jūsų organizme vykstančius procesus.

Čia irgi apie ruonius sveikuolius .

Taigi, viskas gerai, kas su saiku.
Atsakyti
Nu velnias, ir vel viskas priestarauja seniesiems isitikinimams, net pirtis doh.gif Tiesa, retai as joje bunu. O vyras - daznokai. Ir tikrai jo skruostai "pasipuose matomais kpiliarais"
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 14:22)
. O vyras - daznokai. Ir tikrai jo skruostai "pasipuose matomais kpiliarais"

jei nori jo atsikratyt, tai dažniau pakurk pirtelę, jei dar reikalingas, duok pasiskaityt HS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 27, 14:25)
jei nori jo atsikratyt, tai dažniau pakurk pirtelę, jei dar reikalingas, duok pasiskaityt HS  lotuliukas.gif

Kad jis dar ir klausytu ka sakai ir skaitytu ka siulai, butu gerai. Na, maista as ruosiu, tai padarau kaip man reikia, arbata jau be cukraus, bet pirtis.................ziema ateina, tai vel bus kas antra savaitgali.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 14:38)
Kad jis dar ir klausytu ka sakai ir skaitytu ka siulai, butu gerai. Na, maista as ruosiu, tai padarau kaip man reikia, arbata jau be cukraus, bet pirtis.................ziema ateina, tai vel bus kas antra savaitgali.

o tai jis nemoka pats į arbatą cukraus įsidėti? Nejaugi ką padedi po nosim, tas gerai? g.gif
Atsakyti