Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(nomore @ 2013 09 26, 10:48)
Ir tikrai turi ryšį psoriazė su vitaminu D, tepaluose būna ir vit d pridedamas, tik lt neleidžia produktų su juo. Kažkada turėjau amerikinius tepalus nuo pso su vit d, labai padėdavo.

Kazi, o jei as, I savo turima sieros tepala, isspausciau is capsules vit D? Gal gerai butu? Jau nebezinau kaip palengvinti sau gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 26, 19:59)
Elata, ar daug to pyrago gaunasi? Nusipirkau aguonų šiandien, tai tas 230 gramų nėr daug  g.gif  Ar jos labai padidėja išvirusios? Galvoju, gal du pyragus kept, arba iš dvigubos normos. Galvos skausmas su tom vaišėm  smile.gif  Sakiau mėsos papjaustysiu, salotų pora didelių bliūdų padarysiu, padėsiu pora rūšių alyvuogių, sūrio, ir bus ok  smile.gif

Na, pas mane 21 cm forma ir iš nuotraukos turėtų matytis kokio aukščio. Manau, pakankamai didelis (na, normalaus dydžio, nei mažas, nei milžiniškas). Aguonų gal ir nedaug atrodo, bet išplakus baltymus ir juos atsargiai įmaišius, jie išpučia pyragą, tad jis didesnis būna smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pyragas jau orkaitėj, vos tilpo į turimą silikoninę formą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 27, 10:10)
Labas rytas smile.gif
Pyragas jau orkaitėj, vos tilpo į turimą silikoninę formą  smile.gif

Aš kai tik atėjau į paleo vis noriu jį išbandyti. Na, reiks ir man susiimti. Labai laukiu koks tau rezultatas gausis. Gero kepimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 27, 10:27)
Aš kai tik atėjau į paleo vis noriu jį išbandyti. Na, reiks ir man susiimti. Labai laukiu koks tau rezultatas gausis. Gero kepimo  4u.gif

Jis su medum ir sviestu, tai toks ir paleo biggrin.gif Na, bet šventėms man tinka smile.gif
cushy, laukiam verdikto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 09:40)
Kazi, o jei as, I savo turima sieros tepala, isspausciau is capsules vit D? Gal gerai butu? Jau nebezinau kaip palengvinti sau gyvenima.

sieros tepalas su kiaulių taukais naudojamas niežams (tokiai erkutei) naikinti. Tad jei tu tų erkučių neturi, bergždžiai tepliojiesi juo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 26, 22:43)
Reiskia, man menesiuka geri po 2 iHerbo capsules? Baisoka tokias dozes, ale sakai, tai zinai. O kaip paskaiciuoti tas kitas capsules, kur turiu. Ten kitais vienetais prsyta 1 kapsulyet - 800 TV (20mg( Kiek situ gerti?

Tikrai per toki laiko tarpa neperdozuosi. O tas po 800 kazkada vartojau. Tai ju gerdavau po 10-15 vnt.
Bet kaip jau rasiaupo kokio menesio pasidaryk vel d3 testa
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 27, 11:58)
Jis su medum ir sviestu, tai toks ir paleo biggrin.gif Na, bet šventėms man tinka smile.gif
cushy, laukiam verdikto smile.gif

Aš jį irgi šventei išsirinkau smile.gif Ragaujamas bus tik ryt vakare. Kažin jį šaltai iki valgymo laikyt, ar kambario temp.? Bus ir "normalus" pyragas "normaliai" valgantiem svečiam biggrin.gif Vietoj sviesto naudojau kokosų aliejų. Medaus dėjau mažiau, nei nurodyta. Nors nei jo, nei razinų šiaip nevalgau, paragausiu ir aš gabaliuką.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 27, 11:58)
Aš jį irgi šventei išsirinkau  smile.gif  Ragaujamas bus tik ryt vakare. Kažin jį šaltai iki valgymo laikyt, ar kambario temp.? Bus ir "normalus" pyragas "normaliai" valgantiem svečiam  biggrin.gif Vietoj sviesto naudojau kokosų aliejų. Medaus dėjau mažiau, nei nurodyta. Nors nei jo, nei razinų šiaip nevalgau, paragausiu ir aš gabaliuką.

gal galėtumėt receptuką įkelti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 27, 11:07)
sieros tepalas su kiaulių taukais naudojamas niežams (tokiai erkutei) naikinti. Tad jei tu tų erkučių neturi, bergždžiai tepliojiesi juo.

Gali buti. Zinai ka as radau, kai googlinau apie tepala su sierra ir salicilu? Straipsni apie karviu tesmeni biggrin.gif:D
http://vetlt1.vet.lt/vr/pdf/RV1496.pdf

Pleiskanojimą bei niežėjimą gali labai sumažinti preparatai su siera, salicilo rūgštimi
Cia pilna versija apie galvos odos problem priezastis
http://proin.ktu.lt/...mp;KL_KODAS=133

Papildyta:
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 27, 11:09)
Tikrai per toki laiko tarpa neperdozuosi. O tas po 800 kazkada vartojau. Tai ju  gerdavau po 10-15 vnt.
Bet kaip jau rasiaupo kokio menesio pasidaryk vel d3 testa

ok, tai geriu po 2 capsules ir po menesio varau tyrimu.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 27, 11:58)
Aš jį irgi šventei išsirinkau  smile.gif  Ragaujamas bus tik ryt vakare. Kažin jį šaltai iki valgymo laikyt, ar kambario temp.? Bus ir "normalus" pyragas "normaliai" valgantiem svečiam  biggrin.gif Vietoj sviesto naudojau kokosų aliejų. Medaus dėjau mažiau, nei nurodyta. Nors nei jo, nei razinų šiaip nevalgau, paragausiu ir aš gabaliuką.

kambario temp, formoj laikyk, tik uždenk iš viršaus kepimo popierium, kad ko nors neprikristų ar kas neatskristų biggrin.gif aš tai iškepu iš vakaro ir palieku ant spintelės per naktį.
Beje, irgi darau normaliai valgantiems žmonėms smile.gif skanu, tačiau jei žmonės mėgsta itin saldžiai (pvz., mano sūnėnai), tai jiems trūksta saldumo. Gal kokiu šokoladu apliejus tiktų ir mano išrankiesiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 27, 12:43)
gal galėtumėt receptuką įkelti?  4u.gif

http://vorastinkle.b...is-pyragas.html
Atsakyti