QUOTE(cushy @ 2013 09 27, 11:58)
Aš jį irgi šventei išsirinkau
Ragaujamas bus tik ryt vakare. Kažin jį šaltai iki valgymo laikyt, ar kambario temp.? Bus ir "normalus" pyragas "normaliai" valgantiem svečiam
Vietoj sviesto naudojau kokosų aliejų. Medaus dėjau mažiau, nei nurodyta. Nors nei jo, nei razinų šiaip nevalgau, paragausiu ir aš gabaliuką.
kambario temp, formoj laikyk, tik uždenk iš viršaus kepimo popierium, kad ko nors neprikristų ar kas neatskristų
aš tai iškepu iš vakaro ir palieku ant spintelės per naktį.
Beje, irgi darau normaliai valgantiems žmonėms
skanu, tačiau jei žmonės mėgsta itin saldžiai (pvz., mano sūnėnai), tai jiems trūksta saldumo. Gal kokiu šokoladu apliejus tiktų ir mano išrankiesiems