Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(taša @ 2013 09 26, 15:58)
Voresta, tu toki alieju naudoji?
http://www.sveikipro...logiskas-250-ml

šitokį visai nesenai užsisakiau, anksčiau turėjau šitą
http://www.sveikipro...logiskas-250-ml
abu švelnūs, be kartumo, kai laikai burnoje, ir tik nurijus, šiek tiek gerklėj superšti.
pasinaudojau nuolaida kokosų aliejui, pagriebiau 5 litrinius, dabar ilgam užteks...

vakar kepiau mesa. tai biski per anksti istraukiau- paspaudus sultys su kraujuku buvo, jetau kaip skanu buvo....minkstutele ax.gif

na va, pagaliau atrasi, kad kuo mažiau kaitini, tuo minkštesnė mėsytė. O tik ilgiau... ir tampysi gumą. Aš visad anksčiau tokius minkštus nugarinės kepsniukus kepdavau, dabar tai tik vandeny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 26 rugsėjo 2013 - 15:09
hi.gif
varysiu ir as snd kokoso ir to aliejaus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 25, 22:02)

Kur Silveris, reikia patarimo del vit D, auu-u-u--uuuuu. Gal jau prisikalbejo su graziais vaikais ir eile issirange pas ji...  lotuliukas.gif

Labas, as cia. Truputi darbuose paskendes smile.gif Kas del to D vitamino? ar praleidau klausima?

P.S.
Nu, bet jus ir plepat lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(taša @ 2013 09 26, 15:58)

Papildyta:
vakar kepiau mesa. tai biski per anksti istraukiau- paspaudus sultys su kraujuku buvo, jetau kaip skanu buvo....minkstutele ax.gif

taša senei paleo? kaip pribrendai tokią mėsą valgyti? kiek laiko reikia? žinau, kad individualu, bet... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 26, 16:12)
Labas, as cia. Truputi darbuose paskendes smile.gif Kas del to D vitamino? ar praleidau klausima?

P.S.
Nu, bet jus ir plepat  lotuliukas.gif

Pasidariau gi vitamin D tyrima. Rezultatas mano 33.66 o norma nuo30 - 100. Na, bent jau nemaziau normos, kaip pavasari, bet gi mazai, ane? Gal del to pas mane problemos su galvos oda. Kokiaomis dozemis man pagerti dabar to D? Turiu iHerbo 5000 IU ir Pharma Nord D-Pearls 800 TV (20mg). Aie vandenine forma tyliu, panos sake, kad sudas. Reikia tamstos patarimo. Katra man ferti, po kiek kapsuliu ir kiek laiko? Po kiek laiko gerimi jau nueiti vel tyrima pasidaryti. Koks idealiausias rezultatas, kuomet norma 30 - 100?
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 26, 16:24)
taša senei paleo? kaip pribrendai tokią mėsą valgyti? kiek laiko reikia? žinau, kad individualu, bet...  cool.gif

Man atrodo, kad tasa netycia per anksti istrauke mesa ir jai patiko rezultatas:)
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 26, 09:44)

cushy, jo, su rankiniu susimals smile.gif tik ten nemažai to mišinio, tai nelabai patogu su rankiniu. Aš kai didelės masės, paprastai į kombainą pilu... bet kai tingiu kombainą kraustyti iš dėžės (ir po to plauti), tai ir su rankiniu viskas okay gaunasi smile.gif

Elata, ar daug to pyrago gaunasi? Nusipirkau aguonų šiandien, tai tas 230 gramų nėr daug g.gif Ar jos labai padidėja išvirusios? Galvoju, gal du pyragus kept, arba iš dvigubos normos. Galvos skausmas su tom vaišėm smile.gif Sakiau mėsos papjaustysiu, salotų pora didelių bliūdų padarysiu, padėsiu pora rūšių alyvuogių, sūrio, ir bus ok smile.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien kokosa ir puse sugriauziau iskarto lotuliukas.gif

o pienelio to skyscio isipyliau i kakava bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 26, 19:59)
nusipirkau siandien kokosa ir puse sugriauziau iskarto lotuliukas.gif

juoktis galėsi, jei nepastrigs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 26, 21:16)
juoktis galėsi, jei nepastrigs  tongue.gif

ot blyn, doh.gif rimtai?

dziaugiuosi, kad susitvarke, o dabar vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 26, 16:54)
Pasidariau gi vitamin D tyrima. Rezultatas mano 33.66 o norma nuo30 - 100. Na, bent jau nemaziau normos, kaip pavasari, bet gi mazai, ane? Gal del to pas mane problemos su galvos oda. Kokiaomis dozemis man pagerti dabar to D? Turiu iHerbo 5000 IU ir Pharma Nord D-Pearls 800 TV (20mg). Aie vandenine forma tyliu, panos sake, kad sudas. Reikia tamstos patarimo. Katra man ferti, po kiek kapsuliu ir kiek laiko? Po kiek laiko gerimi jau nueiti vel tyrima pasidaryti. Koks idealiausias rezultatas, kuomet norma 30 - 100?
Papildyta:

Man atrodo, kad tasa netycia per anksti istrauke mesa ir jai patiko rezultatas:)

Labas. Siulau pirma menesi gerti po 10.000 pirmos dienos puseje su maistu. Po menesio paziurek kaip keiciasi situacija. Bus lengviau nuspresti kaip toliau gerti. As ilgalaika geriaunpo 10000 kol pakeliau iki 50. Idealiausia butu jei islaikytum apie 60-70 . Bet gerdama pon10000, o ypac ziemos metu, sunkiai ta skaiciu bus pasiekti. Na, nebent tavo kunas dirba puikiai ir pasisavinimas bus idealus. Zinau kasgeria dar daugiau ir vos sugeba iki 40 pakelti. Daugelis odos bedu siejami ir su vit. D trukumu arba del buvusios/esamos mitybos blogu sio vit. Isisavinimu. Buna , net taip, kad per virskinimo labai sunkiai jis kai kuriem pasisavinamas.
Sorry, pe4 mob rasau , tai klaidu daug :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver79: 26 rugsėjo 2013 - 21:18
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 26, 15:24)
taša senei paleo? kaip pribrendai tokią mėsą valgyti? kiek laiko reikia? žinau, kad individualu, bet...  cool.gif

hm, gal apie menesi. pradziai pradejau vista mazai kaitinti. kepeneles vos vos.. kas keisciausia kai voresta cia pasakojo - man atrode keista, nepriimtina.. bet negaliu pasakyt kad as puszale mesa valgau. dar toli iki to. cia gal tik primas kartas buvo toks-sakyciau netycia. nenoredama isausint nekisau atgal.paspaudziau- sultis su krauju isbego ir net nesimate kad ten kraujas. tikrai kazkas su smegenim darosim, kai tiki kad tai tau naudinga- tai ir valgai smile.gif

snd buvau apziuroj del endo. vel cista uzaugo. net apsiverkiau per apziura.. gydytoja suglumo , pradejo klausinet ar turejus santykiu, ar kad skaudziai db buvo.. o as nieko negaliu pasakyt tik kukcioju.. nesitikejau akd taip greit ataugs.... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 26, 21:16)
Labas. Siulau pirma menesi gerti po 10.000 pirmos dienos puseje su maistu. Po menesio paziurek kaip keiciasi situacija. Bus lengviau nuspresti kaip toliau gerti. As ilgalaika geriaunpo 10000 kol pakeliau iki 50. Idealiausia butu jei islaikytum apie 60-70 . Bet gerdama pon10000, o ypac ziemos metu, sunkiai ta skaiciu bus pasiekti. Na, nebent tavo kunas dirba puikiai ir pasisavinimas bus idealus. Zinau kasgeria dar daugiau ir vos sugeba iki 40 pakelti. Daugelis odos bedu siejami ir su vit. D trukumu arba del buvusios/esamos mitybos blogu sio vit. Isisavinimu. Buna , net taip, kad per virskinimo  labai sunkiai jis kai kuriem pasisavinamas.
Sorry, pe4 mob rasau , tai klaidu daug :-)

o sakyk, vit.D galima visiem gert? ty ner kontradikaciju?
kazkada turejau deficita. db lyg normoj, bet su mano vitaminu nepasisavinimu galvoju gal pagert ir man
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 26, 22:16)
Labas. Siulau pirma menesi gerti po 10.000 pirmos dienos puseje su maistu. Po menesio paziurek kaip keiciasi situacija. Bus lengviau nuspresti kaip toliau gerti. As ilgalaika geriaunpo 10000 kol pakeliau iki 50. Idealiausia butu jei islaikytum apie 60-70 .

Reiskia, man menesiuka geri po 2 iHerbo capsules? Baisoka tokias dozes, ale sakai, tai zinai. O kaip paskaiciuoti tas kitas capsules, kur turiu. Ten kitais vienetais prsyta 1 kapsulyet - 800 TV (20mg( Kiek situ gerti?
Atsakyti