QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 26, 15:24)
taša senei paleo? kaip pribrendai tokią mėsą valgyti? kiek laiko reikia? žinau, kad individualu, bet...
hm, gal apie menesi. pradziai pradejau vista mazai kaitinti. kepeneles vos vos.. kas keisciausia kai voresta cia pasakojo - man atrode keista, nepriimtina.. bet negaliu pasakyt kad as puszale mesa valgau. dar toli iki to. cia gal tik primas kartas buvo toks-sakyciau netycia. nenoredama isausint nekisau atgal.paspaudziau- sultis su krauju isbego ir net nesimate kad ten kraujas. tikrai kazkas su smegenim darosim, kai tiki kad tai tau naudinga- tai ir valgai
snd buvau apziuroj del endo. vel cista uzaugo. net apsiverkiau per apziura.. gydytoja suglumo , pradejo klausinet ar turejus santykiu, ar kad skaudziai db buvo.. o as nieko negaliu pasakyt tik kukcioju.. nesitikejau akd taip greit ataugs....
Papildyta:
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 26, 21:16)
Labas. Siulau pirma menesi gerti po 10.000 pirmos dienos puseje su maistu. Po menesio paziurek kaip keiciasi situacija. Bus lengviau nuspresti kaip toliau gerti. As ilgalaika geriaunpo 10000 kol pakeliau iki 50. Idealiausia butu jei islaikytum apie 60-70 . Bet gerdama pon10000, o ypac ziemos metu, sunkiai ta skaiciu bus pasiekti. Na, nebent tavo kunas dirba puikiai ir pasisavinimas bus idealus. Zinau kasgeria dar daugiau ir vos sugeba iki 40 pakelti. Daugelis odos bedu siejami ir su vit. D trukumu arba del buvusios/esamos mitybos blogu sio vit. Isisavinimu. Buna , net taip, kad per virskinimo labai sunkiai jis kai kuriem pasisavinamas.
Sorry, pe4 mob rasau , tai klaidu daug :-)
o sakyk, vit.D galima visiem gert? ty ner kontradikaciju?
kazkada turejau deficita. db lyg normoj, bet su mano vitaminu nepasisavinimu galvoju gal pagert ir man