QUOTE(" voresta " @ 2013 10 06, 12:02)
parodyk man kur jis daromas ir kaip kas nustatoma.
Kai kalbu apie metabolizmo tyrimą, turiu galvoje tik tą, Kaune daromą.
jo jo kokie ten žinovai niekus peza, tu dar jų paklausyk ir sėsk ant tos Ozavos dietos
išsivalysi .
na kaip man Tau parodyti. as ieskau konkreciai gydytojo, kuris atlieka ta testa. Tada parasau jiems laiska ir paklausiu, kaip jus darot ir kokios kainos. Tada jie atraso, kad imamas kraujas ir kiek visa tai kainuoja. Papildomai kainuoja, jei Tau reikia maisto plano ir pan ir jei nori prieziuros. Draudimas man to neapmoka, nes cia yra tam tikra proceduros kategorija.
dar esu maciusi daro su tokiu aparatu, ant kurio reikia tik ranka uzdeti ir jis parodo bendra zmogaus sveikata, na ar yra kokiu nukrypimu rugstiniu ar baziniu ir pan, CSR analysis vadinasi.
Tos ozavos dietos tai as nezadu laikytis, bet kad organizmas uzsiterses gali buti taip baisiai, ta tik norejau parodyt.
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 10 06, 12:02)
Tai ka tu ten valgei su gliuteinu?
Po to ir verksi, kad pilvas ispampes ir skauda visur...
mano labai didelei nuostabai, pilvas nebuvo nei vienos dienos ispampes, gal kiek skaudejo, bet viskas labai ribose ir WC buvo normalus, o ne kose. Tik va veido oda tai iskart sureagavo. siandien jau jokio gliuteno, po keliu dienu susitrauks ir paraudimai. as dabar labai sumazinau darzoviu, nebevalgau bliudais ir nekraunu papildomai riebalu. Valgau aviena, anti, kiausinius, jokiu vaisiu.