Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Sowelu, pamenu man mama idedavo virtu kiausiniu, arba kumpio su juoda duona, aisku tai buvo pries 20 metu (parasiau ir pagalvojau, o dieve kaip seniai doh.gif ). Kartais pati pagalvoju kaip reikes auginti savo vaikucius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 06, 10:34)
Sowelu, pamenu man mama idedavo virtu kiausiniu, arba kumpio su juoda duona, aisku tai buvo pries 20 metu (parasiau ir pagalvojau, o dieve kaip seniai  doh.gif  ). Kartais pati pagalvoju kaip reikes auginti savo vaikucius  unsure.gif

Atsimenu tuos laikus, kai ir keptus kiausinius ant duonos dedavo biggrin.gif Bet dabar tai nesugalvoju ka cia daryt su tais priespieciais.

Pasiskaiciavau kvepavima savo - gavosi nulis g.gif Tai kaip cia suprasti kazin g.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 10 06, 10:33)
Sveikos merginos,

noriu prisijungti į Jūsų gretas  4u.gif
Paleo maitinuosi jau savaitę ir esu tokia patenkinta ir žvali.  thumbup.gif
Yra užpuolęs labai stiprus dermatitas, ne tik veidas, kaklas, bet ir kūnas jau žaizdelėmis nuėjas  verysad.gif  ir galvojau pabandysiu, gi vis viena nieko neprarasiu.
Ir ką gi per savaitę kokie 30 proc. jaučiuosi daug geriau, žaizdelių mažėja, naujų neatsiranda, skausmo nebėra. Esu labai laiminga, kad atradau Paleo.  bigsmile.gif

Nu blin.. o tai kodėl man atvirkščiai? sad.gif
Kai sėdau ant paleo dermatitas tik labiau subujojo sad.gif
Turbūt reik paaukot tuos 230Lt ir pasidaryt alergenų tyrimą..
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 05, 23:13)
Ar as blogai darau, kad man  2/3 kartai mesa gaunasi?? Aisku, needu jos katilais.

as irgi 2 kartus mesa valgau. ryte tik kiausiai ir lasiniai.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 06, 11:30)
as irgi 2 kartus mesa valgau. ryte tik kiausiai ir lasiniai.

o lašiniai ne mėsa? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 06, 10:00)
Labas rytas smile.gif
Ar grudeta varske tinka pusryciams? Gavosi 10g riebalu, 4g, angl., 22g. baltymu smile.gif

tinka tinka, tik va riebalo mažoka, jo turi būt daugiau nei baltymo arba tiek pat. Angliavandeniai iš pieno produktų yra be ląstelienos, tad reiktų dar kažką iš daržovių su ląsteliena pilvan įmesti. Ląsteliena yra gerųjų žarnyno bakterijų maistas, jos mums daug nereik, bet nemaitinami tie "gyvunėliai" neturės iš ko mums pagaminti tam tikrų rūgščių.
Ir suku galva, ka vaikui priespieciams ideti i mokykla vietoj bandeles doh.gif Jau po truputi man daeina, kad vargsas vaikas nieko negauna is tos bandeles..visai nieko..kokia as mama doh.gif
Vakar kepta sonine abu vaikai kapojo kaip saldainius biggrin.gif Ir dar prase  biggrin.gif

Matai, o ką aš sakiau, imi suprasti- bandelė tai tik cukrus- energija. O maistinė jos vertė sveikatai- beveik nulis.
kiek ilgai vaikai užtrunka mokykloje? Gal riebūs, sotūs pusryčiai neleistų išalktiki pareis.
Blogiausiu atveju tą bandelę perpjauk ir storai pertepk sviestu, kokosų aliejumi, užmesk varškės sūrio. Galima vien varškės sūrio porą riekučių pertept sviestu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 06 spalio 2013 - 10:39
mano PH 11 ( pamenu kazkada galejau labai ilgai nekviepot, dabar gi tik 30 sek istempiau) unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 06, 10:31)
o lašiniai ne mėsa?  g.gif  biggrin.gif

skaitau kad tai riebalai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2013 10 06, 09:33)
Sveikos merginos,

noriu prisijungti į Jūsų gretas  4u.gif
Paleo maitinuosi jau savaitę ir esu tokia patenkinta ir žvali.  thumbup.gif
Yra užpuolęs labai stiprus dermatitas, ne tik veidas, kaklas, bet ir kūnas jau žaizdelėmis nuėjas  verysad.gif  ir galvojau pabandysiu, gi vis viena nieko neprarasiu.
Ir ką gi per savaitę kokie 30 proc. jaučiuosi daug geriau, žaizdelių mažėja, naujų neatsiranda, skausmo nebėra. Esu labai laiminga, kad atradau Paleo.  bigsmile.gif

kaip saunu!

turbut esate vienintele kuri be jokiu lomkiu ivaziavote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 06, 10:59)

Pasiskaiciavau kvepavima savo - gavosi nulis  g.gif Tai kaip cia suprasti kazin  g.gif

jei esi liesa, ir valgei daug angliavandenių, tačiau į kūną nėjo, galima rezistencija insulinui, kas kitaip įvardijama kaip ketogeninis disbalansas. Pradžia, sakykim.
Ir/arba šarmų rūgščių balanso nukrypimas šarmų pusėn.
Gerai kad paskaičiavai, užsifiksavai, po kiek laiko vėl pasiskaičiuok, matysi pokyčius.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 06, 08:27)
Tiesa, vis noriu paklausti, čia ne viena rašėt, kad atsirado blogas burnos kvapas. Ar jis vėliau dingo?  g.gif

atrodo dingo(arba pradejau sirgit, uzgule nosi ir db dar visko buna) bet lyg ir nejauciua. galiu sieti su tuo kad meciau valgyti varske su grietine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudži @ 2013 10 06, 11:06)
Nu blin.. o tai kodėl man atvirkščiai? sad.gif
Kai sėdau ant paleo dermatitas tik labiau subujojo sad.gif
Turbūt reik paaukot tuos 230Lt ir pasidaryt alergenų tyrimą..

as irgi jau ieskausi gydytojo del alergenu testo, nes manau, o tiksliau 99% isitikinusi, kad turiu turiu alergija gliutenui, mazu maziausiai kvieciams.
As dariausi bandyma. Kai mitau paleo, tai vartojau ir pieno produktus, bei pati piena ir mano veido bei kuno oda buvo aksomine. Dabar as nevartojau apskritai jokiu pieno produktu, bet pusryciams valgiau gliuteno turinciu produktu ir mano veidas, ypatingai sritis virs kaktos prisipilde skausmingais ir dideliais spuogeliais, koju oda jauciu truputi sauseja. Anksciau as ko tik del to veido nedarydavau ir niekas nepadedavo, mano kaktoj visada buvo matyt uzdegimai. ir stai as dabar tuo isitikinau!
To matabolizmo testo nesidarysiu, nes tai labai bragus dalykas ir visur visur raso, kad ima krauja ir is jo nustatineja, o Voresta jau cia reke ant manes, kad jis daromas neimant kraujo. Kaina apie 400 EUR, jei issamesnis tai dar daugiau. Gaila labai pinigu, ypac jei cia bus kokia nesamone ar visai ne tai, ko as tikiuosi.
Anksciau alpau del kavos su pienu, dabar vien pagalvojus apie ja mane supykina. Geriu juoda, dieve, kokia skani ! reikia moket tik pasigaminti smile.gif o as perku svieziai malta, tai ir skonis, ir aromatas- dieviski!
Toliau, cia gincijomes del tu burokeliu ir rozinio slapimo.
As iskart pagooglinau ir stai ka radau. (pavaziuokite siek tiek zemiau)
nu jezus marija sad.gif

Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 06, 11:42)
mano PH 11 ( pamenu kazkada galejau labai ilgai nekviepot, dabar gi tik 30 sek istempiau)  unsure.gif

kaip aš supratau, esi persivertusi į kitą pusę iš savo bėdų (tai rodo ir svorio stabilizacija, jo prieaugis), tai vyksta banguotai, bet bangos vis mažės ir galų gale pusiausvyra nusistovės kaip reikia. Pabraižyt nemoku, tad suradau goooglėj kažkokią panašią amplitudę parodymui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 10 06, 11:45)

Tai ka tu ten valgei su gliuteinu? blink.gif Po to ir verksi, kad pilvas ispampes ir skauda visur... g.gif
Atsakyti