Vazga, o kas darosi? Man irgi is pradziu ragus rode. Skaiciau zintis.lt puslapyje, kad gali paumeti ivairus simptomai pakeitus mityba, bet tai laikina.
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 05, 20:24)
Vazga, o kas darosi? Man irgi is pradziu ragus rode. Skaiciau zintis.lt puslapyje, kad gali paumeti ivairus simptomai pakeitus mityba, bet tai laikina.
Pradėjau dešinę koją vilkti. Man taip per pablogėjimus būna. Taip džiaugiausi, kad lengviau vairuoti, o dabar ir vaikščioti sunkiau. Blyn, per paskutinius pusę metų jau dvi hormonų pulsterapijas turėjau. Daugiau nebenoriu Dar patempsiu, gal tikrai praeis...
Man tai begalo sunku, nes skrandis reikalauja deserto. Po kiekvieno normalaus maitinimo - sociai, riebiai netgi ..vistiek norisi saldesio.. Tikiuosi tai praeis..nes dar tik kelios dienos vistik
QUOTE(vazga @ 2013 10 05, 19:28)
Pradėjau dešinę koją vilkti. Man taip per pablogėjimus būna. Taip džiaugiausi, kad lengviau vairuoti, o dabar ir vaikščioti sunkiau. Blyn, per paskutinius pusę metų jau dvi hormonų pulsterapijas turėjau. Daugiau nebenoriu Dar patempsiu, gal tikrai praeis...
As pamenu man pradzioj nutirpo visa desine puse ir dar prikurtau desine ausimi, bet dabar viskas tvarkoje.
QUOTE(vazga @ 2013 10 05, 19:36)
Ačiū. Nuraminai... Bandysiu ir toliau.
O visada paumejimai taip daznai kartojas?
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 05, 20:29)
Man tai begalo sunku, nes skrandis reikalauja deserto. Po kiekvieno normalaus maitinimo - sociai, riebiai netgi ..vistiek norisi saldesio.. Tikiuosi tai praeis..nes dar tik kelios dienos vistik
Ech, labai gerai pažįstamas jausmas...
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 05, 20:50)
O visada paumejimai taip daznai kartojas?
Šiaip būdavo tiktais pavasariais. O šiemet hormonai pavasari nepadėjo, visą vasarą bandė visokiausiais vaistais dar gydyt, o rudeniop vistiek hormonai, nors ir labai nenorėjau... nieko jie ir nepadėjo, dar blogiau. Pas mane ištikro jau ir liga stipriai pažengus. Pagal EDSS 5,5 balo.
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 05, 18:29)
kas jau kas, bet skrandis tai tikrai jo nereikalauja...
Vazga, nuosirdziai linkiu, kad palengvetu
As labai noreciau savo galvos svaiguli nuimti, tada gyvenimas butu puikus.
Papildyta:
Smegenai reikalauja
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 10 05, 20:04)
kas jau kas, bet skrandis tai tikrai jo nereikalauja...
Smegenai reikalauja
[quote=LumiLumi,2013 10 05, 21:09]
Papildyta:
Aš va vakar baigiau lapuką Betahistine Actavis 24mg. gerti nuo galvos svaigulio. Po dvi tabletes per dieną. Šiek tiek padėjo. Tikrai mažiau plaukia viskas. Gal ketvirtą parą jau pasijutau geriau. Neiškarto. Ištikro, tai tik dabar ir prisiminiau, kad svaigo. Geras... Kaip greit užsimiršo
Papildyta:
Aš va vakar baigiau lapuką Betahistine Actavis 24mg. gerti nuo galvos svaigulio. Po dvi tabletes per dieną. Šiek tiek padėjo. Tikrai mažiau plaukia viskas. Gal ketvirtą parą jau pasijutau geriau. Neiškarto. Ištikro, tai tik dabar ir prisiminiau, kad svaigo. Geras... Kaip greit užsimiršo
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 05, 19:29)
ne skrandis, o smegenys
praeis.
as noriu ne deserto, o riesutu
Papildyta:
merginos, kiek kartu i diena jus valgot mesa?