Labas, skaitau jusu ankstesnes temas, kur Nidulia uzrode, viena damusiau, keleta karta ranka jau kilo kazka parasyti, bet vis laiko nera.
Pumpica, kaip apsidziaugiau tave cia radus
( gal nieko kad per tu kreipsiuos, lig cia visos taip bendrauja
), skaitydama taip norejosi apie rezultatus suzinuoti, o Nidulia vis lig uz mane klausimus kele
.Kai spaliuku temoje maciau tavo nuotraukas tokia grazi buvai, bet atsimenu, kad nelabai patenkinta savo svoriu, kaip dabar dziaugiuosi uz tave, isivaizduoju kokia dabar pagrazejusia atrodai
Kustuce ir tave malonu sutikti ir zinoma labai man norisi suzinuoti kaip tavo vaikai, neatsimenu tik ar vienas alergiskas buvo, ar visi
, ar kazka jiems keitei mityboje?
As del savo alergiuko cia atsiduriau, kol kas dar neradau kad kas apie vaikucius rasytu, o labai noretusi suzinuoti, ar kam alergija sumazino si dieta, Is mano puses, tai galiu pasakyti, kad mums jau nera ko prarasti, tyrimai vis blogeja, tinkanciu produktu sarasas vis mazeja, damuse tai, kad vienintelis "tikrai tinkantis" obuoliukas 4 klase parode, o mes ji kiekviena diena valgeme
Kurgi cia nesutiksi su teorija apie pralidu zarnyna
Jau savaite kitaip maitinu savo berniuka, beveik prie kiekvieno valgio duodu sultynio, koses tik ryziu it soru lig galejome , tai dabar viena karta dienoj duodu, kazkaip bijau visai ju ismestii, o ir vaikas manau gali pasipriesinti tik miesa su darzovemis valgydamas
Na bet mums tinka toks meniu
Bent jau kolks.
Pati sia savaite valgau kaip Nidulia mazdaug, svoris man nelabai rupi, nors kokius 5 kg su mielu noru "paaukociau", bet itariu candida ir mane pradeda myleti: issiblaskymas, regos blogejimas, anksciau daznai pienlige, slapimo pusles uzdegimas, zodziu yra del ko susirupinti
Tiesa vakar 17 pavalgiau ir nenorejau iki 10 ryto
man tai tikrai netiketa, Voresta atleisk, atsiimu savo ankstesnius zodzius, kai rasei kad soti esi nuo sviesto ir pasuku
Na mazdau taip pas mane, dar nuoroda ikeliu, kam ghi sviesto reikia, ar cecil kokosu aliejaus normalia kaina
http://ekopirk.lt/ek...iejus-sviestas/atsiprasau uz klaidas, bet jei dar pradesiu tikrinti isvis nieko neparasysiu, nes jau tempia mane mazius