Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(pumpica @ 2013 10 05, 09:33)
Yahooo  yahoo.gif siandien ant svarstykliu pamaciau ilgai laukta skaiciuka priekyje -6  biggrin.gif nu va, mano tikslas pasiektas, daugiau svorio galiu ir nebemest  lotuliukas.gif

matyt, pamiršai vakar bananą suvalgyt lotuliukas.gif . O dabar užkišk svarstykles kuo toliau ir nustok apie tai galvoti. Svarbiau gera savijauta, nei tas 6 priekyje. Su paleo vis vien didelių svorių nesukaupsi.
Atsakyti
O ar greitai organizmas pripranta prie valgymo du kartus i diena? Nes as, jei ir soti jauciuosi, vistiek kyla lankos kazka uzkasti - tik jau ne saldesi, o riesutuka koki.. Kazkaip sunku persiorientuoti.
Zinoma siomis dienomis jauciausi visai be jegu..bet cia turbut del to, kad nieko saldaus organizmas negavo..
Ir dar klausimas - jei labai noriu obuolio (buvau pratusi suvalgyti bent pora i diena), tai geriau valgyti pries pagrindini patiekala, ar po jo?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 05, 08:44)
matyt, pamiršai vakar bananą suvalgyt  lotuliukas.gif . O dabar užkišk svarstykles kuo toliau ir nustok apie tai galvoti. Svarbiau gera savijauta, nei tas 6 priekyje. Su paleo vis vien didelių svorių nesukaupsi.

biggrin.gif nevalgau bananu, man vaisiu gali buti, obuoliai va, puna ant palanges biggrin.gif
Beda tik rubai, rengtis neber ka, reikia susirinkt visa maisa ir nestis pas siuveja siaurint, nes gaila, tokiu apynauju rubeliu yra, ale kabaliuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 10 05, 08:45)
labas rytas
niekaip nespeju su jumis  biggrin.gif dar kazkur apie temos pradzia randuosi  biggrin.gif
noriu paklausti sportuojanciu merginu,gal yra kokios spec. rekomendacijos su paleo mityba? nuo spalio uzsirasiau i rimtesni kluba,uzsisakiau asmenines programas,tai kol kalba ejo apie sporta viskas ok,bet ,kai pakrypo apie mityba,tai gincinomes su treneriu ilgai ir nuobodziai  biggrin.gif zodziu,sake yra ,,klasika" ir reikia laikytis klasikos,kai papasakojau apie paleo,tai sake,nesamone kazkokia biggrin.gif gasdino,kad prarasiu energija ir pan.Tai va,uztata ir noriu pasidometi gal sportuojantiems reikia daugiau angliu? (ar vistik riebalo) gal geriau maitintis ne 2,o 3 kartus.gal yra kur pasisakityti apie tai?
matet?

nepersistenk su sportu .Protingi žmonės pataria:
Наше сердце может сократиться восемьсот миллионов раз плюс-минус десять процентов. Не больше. Потому что мышцы вырабатывают свой цитологический ресурс. — Но мышцы-то можно накачать, развить… — Чем больше качаешься, тем быстрее помрешь, — отрезал Савельев. — Потому что количество сокращений конечное. Нагружаешь мышцы — повышаешь матаболизм — быстрее вырабатываешь ресурс. Спортивный образ жизни — верный путь к смерти. Это прекрасная позиция государства — развивать спорт: пенсию платить не надо. Если хотите жить дольше, нужно вести здоровый образ жизни, а именно: поменьше нагружаться, побольше отдыхать. А нагружаться только в удовольствие — до момента наступления дискомфорта.
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 10 05, 09:42)
nors paveluotai,bet pasakysou,kad pries pora savaiciu man labai skaudejo gerkle,tonziles jau su pulinukais buvo-ka as dariau? skalavau su arbatmedzio al.,kaitintos druskos kompresai,purskalas yox,ir 1 diena gryno bado,tik vandenukas,baigesi manoji angina po 3 deinu,pati net nustebau  smile.gif

Aciu, gaspadine 4u.gif As lygiai taip pat gydziaus, kaip aprasai ir plius dar labai daug ciobreliu-dilgeliu arbatos, arbatmedzio inhaliacijos ir koju kaitinimas druskos tirpale. Esu jau sveika, kaip ridikelis smile.gif Bet dabar MB lygiai taip pat, kaip as serga. Matyt cia virusas kazkoks pas mus sveciuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 10 05, 09:18)
O ant jo ir kepat?

taip.

QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 05, 09:25)
Ar tyras aliejus būna rafinuotas?

būna.

Naujoke, pamirsau nika blush2.gif teisingai Pur-pur sako -pasimaitink taip truputeli ir paskui jau pati pajausi, koks skirtumas pavalgius vieno ar kito maisto, gal nebenoresi tu pyrageliu  tongue.gif o siaip nesutinku , kad naudos jokios, jeigu maitiniesi paleo bet su nukrypimais...vistiek geriau negu ant bulkuciu istisai sedet. Tas pats italas ziurekit sako, kad reikia 90 proc paleo, 10 proc nuokrypiu  biggrin.gif na bet cia tiem, kas neturi ligu.....

sveikinu su šešetu... biggrin.gif 4u.gif
Kalbant apie Paleo, tai tas nukrypimas galimas tik po kažkurio laiko grynos dietos, kai organizmas persiorentuoja prie teisingos energijos gamybos.. Jei nuo pat pradžios bus užkandžiaujama tortukais, bandelėmis ir pan., to perėjimo nebus, tai nebus ir naudos... mirksiukas.gif

QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 10 05, 09:42)
kas cia per tema? unsure.gif

http://www.supermama...?...942458&st=0
Atsakyti
Yahooo  yahoo.gif siandien ant svarstykliu pamaciau ilgai laukta skaiciuka priekyje -6  biggrin.gif nu va, mano tikslas pasiektas, daugiau svorio galiu ir nebemest  lotuliukas.gif

thumbup.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 05, 09:41)
patarimas - bėk iš temos ir kuo greičiau, nes čia pasiskaičiusi nustosi savo vaikams tuos pyragėlius ir torčiukus kepti, nes imsi suprasti koks tai "gėris".  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Rimtai sekta čia.
O dėl to, ar verta... aš tik po to, kai išnyko kai kurie simptomai, supratau, kad jie išvis man trukdė gyventi. Kažkaip pripranti prie blogos savijautos, net nebekreipi dėmesio, atrodo, kad viskas taip, kaip ir turi būti. O po to - tas keistas jausmas, kad ir energijos daugiau, ir depresijos nebėr, ir miegasi geriau, apie valgį nereikia galvoti kas pusvalandį ir savęs amžiais graužti už nelaiku ir nevietoj surytą nesąmonę. Dėl tų tortų ir sausainiukų... Bėda ta, kad nevalgant jų, užvalgius po ilgesnio laiko, visa karuselė ima suktis iš pradžių - vėl pastoviai norisi ko nors, vėl sunku iškęsti tarpus tarp valgymų, nuotaikos svyruoja ir tt ir pan. Tai gaunasi, kad ištisai reikia kankintis. Aš nenorėčiau taip doh.gif Būtų tas pats kaip laikytis kokios dietos, kai ištisai nori, o negali biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 05, 09:45)
O ar greitai organizmas pripranta prie valgymo du kartus i diena? Nes as, jei ir soti jauciuosi, vistiek kyla lankos kazka uzkasti - tik jau ne saldesi, o riesutuka koki.. Kazkaip sunku persiorientuoti.
Zinoma siomis dienomis jauciausi visai be jegu..bet cia turbut del to, kad nieko saldaus organizmas negavo..

O kam tau iš karto tie du kartai per dieną? Valgyk tris, bus lengviau organizmui persiversti iš nuolatinio užkrimtimo riešutu prie trijų valgymų. O po to palaipsniui pamatysi pati, kad nebesinori tų trijų kartų, ir tiek. Kai kurie ir tris kartus valgo, ne du. Kai jau baigsis adaptacija, pats organizmas pasireguliuos.
Atsakyti
Voresta ir Elata ir Nomore ir Lumi ir kitos, gal jūs galit pasakyti ar būtent ŠIS ALIEJUS yra geras ar ne, ar tik plaukų tepimui tinkamas? Aš įsivaizduoju kad jis ir yra nerafinuotas ir šalto spaudimo. Ar klystu?
Man dar labiausiai klausimų kyla dėl tos koros. Ant kitų aliejų etikečių apie ją neužsimena.
Atsakyti
Geras tas anira aliejus ir tikrai skanus. Surijau ta stiklainiuka gana greitai. Va turejau nusipirkus ir Rudugio, tai ir kvapas pasikeite, feee, nors buvo tyras ir nerafinuotas. Pirk ta anira ir nesuk galvos. As siuo metu naudoju toki kaip ir voresta, is SP, nepigiai atsiejo tas litras, bet laizau ir kaifuoju mirksiukas.gif negaliu nuorodu imesti, is plansetes rasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 05, 11:17)
Pirk ta anira ir nesuk galvos.

Ačiū heart.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Jau taip vos spedavau per savaite perskaityti ka rasot, tai dabar per dvi temas sukuosi doh.gif Itraukiat jus kaip reikiant. Tiesa, as sutinku ne su viskuom, bet is kitos puses, cia daugiau mergaites ligoniukes susirinkusios, ir gaunasi kaip ligu gydymo patarimai isvien. O juk Paleo, tai yra - pirmiausia ismetam visa perdirbta maista, jau geriau pasijauciam, vaisiai yra piramidej ir juos valgom, pienukas gal primal tinka ir t.t. Tai yra viena ir mitybos krypciu, kuri tarsi kviecia - zmones gryzkit arciau gamtos, nustokit save zaloti sintetiniu maistu. Arba valgau tik tai, ka pats pasigaminu.

QUOTE(SOWELU @ 2013 10 05, 06:25)
Sveikos smile.gif
As naujoke busiu - dar tik skaitau temas visas, straipsnius. Ir jau 4 dienos nevalgau grudiniu, miltiniu patiekalu, cukraus meginu atsisakyti - na liko tik kava ir pora obuoliuku per sias dienas. Is tiesu, net nezinau ar man to reikia - tokios mitybos. Su sveikata problemu dideliu nera, svoris irgi tenkina. O kai pagalvoju, kad vaikams kepsiu pyragelius, saisainukus, torciukus - o pati ju negalesiu valgyti  unsure.gif
Tad toks klausimas - ar tures kokia nauda mano organizmas is to, kad is dalies maitinsiuos pagal Paleo, bet su tam tikrais nukrypimais (sventes, savaitgaliai ar kazkas nenumatyto). Itariu, kad nelabai ta nauda bus..  blush2.gif

Sveika, ir junkis drasiai. As irgi is tu, kur naturaliai paleo laikausi, bet karts nuo karto ir rugines duonos rieke suvalgau, vaisius valgau beveik kiekviena diena. Cukrus ir baltieji miltai yra zmonijos prazutis, todel ir vaikiuku geriau jais nemaitinti, aisku, retkarciais suvalgytas gabalelis padarys nedaug zalos, bet, su laiku, suvoksi, kad vaikai net nebenori to valgyti, taip, akys mato, atrodo skanu, o paragavus - ne tai ko tikejaisi. Nauda bus is tokio jusu maitinimosi, nes daug kur raso, kad zmones laikosi 80/20 kur 80 proc laiko paleo, o 20 proc nukrypimai, sventes, vakareliai ir pamazu tas 20 proc tampa vos 2 proc. Musu organizmas labai protingas, gaves gero maisto, slamsto nebenori savaime. Aisku, tai nutinka ne per savaite ar men, bet staiga pastebi, kad nenori to, kas anksciau seileteki sukeldavo.

QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 10 05, 06:45)
labas rytas
niekaip nespeju su jumis  biggrin.gif dar kazkur apie temos pradzia randuosi  biggrin.gif
noriu paklausti sportuojanciu merginu,gal yra kokios spec. rekomendacijos su paleo mityba? nuo spalio uzsirasiau i rimtesni kluba,uzsisakiau asmenines programas,tai kol kalba ejo apie sporta viskas ok,bet ,kai pakrypo apie mityba,tai gincinomes su treneriu ilgai ir nuobodziai  biggrin.gif zodziu,sake yra ,,klasika" ir reikia laikytis klasikos,kai papasakojau apie paleo,tai sake,nesamone kazkokia biggrin.gif gasdino,kad prarasiu energija ir pan.Tai va,uztata ir noriu pasidometi gal sportuojantiems reikia daugiau angliu? (ar vistik riebalo) gal geriau maitintis ne 2,o 3 kartus.gal yra kur pasisakityti apie tai?
matet?
My Webpage

Paleo saite kazkuriam skaiciau, kad net laikanti whole30, ivedamas papildomas maitinimas po sporto riebalai ir baltymai 4u.gif Is asmenines patirties galiu pasakyti, nieko nekeiciu, bet ir mano sportas megejiskas. Energijos netruksta, jei kartais pritruksta, einu pogulio ir vel viskas gerai. Ir dar nerekomenduojama daug aerobines veiklos, nes mes ir tai su tokia mityba deginam riebaliukus, geriau jegos pratimai. Cia labai asmeniska, ziurekit i savijauta ir organizmas pats pasufleruos ar jums reikia kazka keisti mityboje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 05, 10:45)
Voresta ir Elata ir Nomore ir Lumi ir kitos, gal jūs galit pasakyti ar būtent ŠIS ALIEJUS yra geras ar ne, ar tik plaukų tepimui tinkamas? Aš įsivaizduoju kad jis ir yra nerafinuotas ir šalto spaudimo. Ar klystu?
Man dar labiausiai klausimų kyla dėl tos koros. Ant kitų aliejų etikečių apie ją neužsimena.

Saulyt, geras tas aliejus smile.gif tikrai geras, tinka valgymui ir yra nerafinuotas. Tyras aliejus yra nerafinuotas. Tyro aliejaus rafinuoto nebūna. Virgin ir refined yra antonimai, ne sinonimai ir ne susidengenčios kategorijos.
Man Aniros aliejaus skonis toks pat geras kaip to vokiško aliejaus iš Sveiki produktai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 05, 11:17)
Geras tas anira aliejus ir tikrai skanus. Surijau ta stiklainiuka gana greitai. Va turejau nusipirkus ir Rudugio, tai ir kvapas pasikeite, feee, nors buvo tyras ir nerafinuotas. Pirk ta anira ir nesuk galvos. As siuo metu naudoju toki kaip ir voresta, is SP, nepigiai atsiejo tas litras, bet laizau ir kaifuoju  mirksiukas.gif  negaliu nuorodu imesti, is plansetes rasau  blush2.gif

Lumi, būtent! Rudugio tas aliejus kažkoks ne toks. Nu kvapas skonis toks, kad vimdo biggrin.gif mama kažkada bandė išmainyti tą Rudugio į mano gerą, tai išmečiau visą buteliuką. Net tepti ant plaukų ar odos širdis neleido, kažkoks bjaurus jis man biggrin.gif
Atsakyti