Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(pumpica @ 2013 10 04, 20:45)
kur ta fotke  lens.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 10 04, 20:59)
aha, žiauuuriai įdomu į svetimas bangas pažiūrėti...  lotuliukas.gif

Tai jums negresia pamatyti. Bent kol kas. Bo su paleo tiek prisisprogti neįmanoma, kad kad toookias fotkes mesčiau, lotuliukas.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 10 04, 21:05)
prie nuotrauku temos - pamaciau sita facebook, galvojau kelnes prileisiu zvengdama is vertimo "snukiaknyge"  lotuliukas.gif

Nu bet čia gryna teisybė. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 04 spalio 2013 - 21:36
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 03, 22:29)
čia apie tą pralaidų žarnyną?
http://www.homosanit...nynas_pralaidus

ai, ne, sita jau isskaicius kiaurai isilgai. matyt kt temoj kazkoks linkas anglu klb buvo, apie paleo ir reumatoid artrita. paieskosiu smile.gif tik sakau, norec rusu kalba panasiu straipsniu kaip HS pasiusti mamai. nu bent ta knyga iswf jai atspausdinsiu, cia mergaite gera man atsiunte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 04, 21:29)
Jautiena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na taip tai taip, nu bet  vistiek  ax.gif
rugpjucio pabaigoje atsiradau:)  Per 3 savaites kazkur nuriedejo tie 5 kg ir pasisalino skysciai uzsilaike r sustojo. Gal ir nereikia daugiau, nes jau bus negrazu, man gi ne 20 ir ne 30:) Turbut organizmas geriau zino ka daro. Dabar reikia tik sporto, tempimo pratimuku, presiuko ir masazinio lanko:)

man is pradziu 2 kg nukrito, bet dbar lyg jie sugrizo, nera man kur kristi, tai matyt pats organizmas nesileidzia g.gif
Siandien turiu du valgymus, antras per prievarta galima sakyti. Niekada gyvenime nebuciau pagalvoji, kad tai imanoma thumbup.gif
Atsakyti
http://bendraukime.l...-komentaras.htm įdomi nuomonė
Atsakyti
idomus staipsniukas. labiausiai patiko odontologes komentaras: "Apskritai dantų būklę lemia daug faktorių, ypač mityba. Žmogus gali naudoti brangiausią pastą ir valytis dantis tris kartus per dieną. Tačiau jeigu jis dažnai užkandžiaus, jo dantys bus prastesni nei žmogaus, kuris naudoja pigią pastą ir valo dantis vieną ar du kartus per dieną."
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 10 04, 22:15)
Nidul, a pabludai..juk pati sakei gana ir kuda..gal nori man padet bennt 10 kg nurident- sr dovanu lotuliukas.gif

O tau dar reikia kazka rident? blink.gif Galiu pasiimti bizuneli ir gainioti tave po miskeli lotuliukas.gif Pasilakstysi gerai+paleo=nuridensi kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 04, 22:18)
O tau dar reikia kazka rident?  blink.gif  Galiu pasiimti bizuneli ir gainioti tave po miskeli  lotuliukas.gif  Pasilakstysi gerai+paleo=nuridensi kg  biggrin.gif
kazkodel mintyse dzingtelejo terminas "dominatrix" lotuliukas.gif eikit miegot ponios, labos! (naktis, botagelis, miskas, na ir fantazija)
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 04, 22:35)
Tai jums negresia pamatyti. Bent kol kas. Bo su paleo tiek prisisprogti neįmanoma, kad kad toookias fotkes mesčiau,  lotuliukas.gif

nu, ot kokia... beee.gif

QUOTE(Fudži @ 2013 10 04, 23:09)

aš vakar šią nuorodą žadėjau į temą įkelti... biggrin.gif
Šiaip, mano nuomonė tokia, kad tos dantų pastos, kaip ir kosmetika daugiau žalos padaro, nei naudos.

Bliam, atsibudau prieš šešias išmiegojusi... lotuliukas.gif MB niekaip neįkerta kas man darosi... lotuliukas.gif Miegančios gražuolės etapas baigėsi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 05 spalio 2013 - 06:45
Sveikos smile.gif
As naujoke busiu - dar tik skaitau temas visas, straipsnius. Ir jau 4 dienos nevalgau grudiniu, miltiniu patiekalu, cukraus meginu atsisakyti - na liko tik kava ir pora obuoliuku per sias dienas. Is tiesu, net nezinau ar man to reikia - tokios mitybos. Su sveikata problemu dideliu nera, svoris irgi tenkina. O kai pagalvoju, kad vaikams kepsiu pyragelius, saisainukus, torciukus - o pati ju negalesiu valgyti unsure.gif
Tad toks klausimas - ar tures kokia nauda mano organizmas is to, kad is dalies maitinsiuos pagal Paleo, bet su tam tikrais nukrypimais (sventes, savaitgaliai ar kazkas nenumatyto). Itariu, kad nelabai ta nauda bus.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 05, 08:25)
Sveikos smile.gif
As naujoke busiu - dar tik skaitau temas visas, straipsnius. Ir jau 4 dienos nevalgau grudiniu, miltiniu patiekalu, cukraus meginu atsisakyti - na liko tik kava ir pora obuoliuku per sias dienas. Is tiesu, net nezinau ar man to reikia - tokios mitybos. Su sveikata problemu dideliu nera, svoris irgi tenkina. O kai pagalvoju, kad vaikams kepsiu pyragelius, saisainukus, torciukus - o pati ju negalesiu valgyti  unsure.gif
Tad toks klausimas - ar tures kokia nauda mano organizmas is to, kad is dalies maitinsiuos pagal Paleo, bet su tam tikrais nukrypimais (sventes, savaitgaliai ar kazkas nenumatyto). Itariu, kad nelabai ta nauda bus..  blush2.gif

teisingai įtariat... biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas
niekaip nespeju su jumis biggrin.gif dar kazkur apie temos pradzia randuosi biggrin.gif
noriu paklausti sportuojanciu merginu,gal yra kokios spec. rekomendacijos su paleo mityba? nuo spalio uzsirasiau i rimtesni kluba,uzsisakiau asmenines programas,tai kol kalba ejo apie sporta viskas ok,bet ,kai pakrypo apie mityba,tai gincinomes su treneriu ilgai ir nuobodziai biggrin.gif zodziu,sake yra ,,klasika" ir reikia laikytis klasikos,kai papasakojau apie paleo,tai sake,nesamone kazkokia biggrin.gif gasdino,kad prarasiu energija ir pan.Tai va,uztata ir noriu pasidometi gal sportuojantiems reikia daugiau angliu? (ar vistik riebalo) gal geriau maitintis ne 2,o 3 kartus.gal yra kur pasisakityti apie tai?
matet?
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 10 05, 08:45)

aha, skaitėm, jau buvo temoj nuoroda įkelta.... mirksiukas.gif
Atsakyti