Pur-pur, na ir kūdumėlis... Ir dar vis negerai, visokios bangelės, nereikalingi nelygumai... Nu, nevarykit Dievo į medį...
Ožkos pieną aš nemokamai jamu... Tik pati jo nevartoju.
QUOTE(jautiena @ 2013 10 04, 18:46)
ozkos pienelis labai skanus, tik kad brangus rupke. 1l ozkos = 2l karves. anksciau pirkdavau, kai dar piena geriau, o dabar grietinele i trasa eina, pieno nebereik.
Šiandien pirmą kartą ožkos pirkau, tikrai brangus. Bet gėėėris.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 04, 19:04)
Pur-pur, na ir kūdumėlis... Ir dar vis negerai, visokios bangelės, nereikalingi nelygumai... Nu, nevarykit Dievo į medį...
Na, dar neįmečiau fotkės kur esu su maudymke ir po padangom. Ten tikrai yra kokias bangas parodyti. Šiaip gerai jaučiuosi, bet vis pasvajoju apie "idealų" svorį. Ar bent jau išvėdinti angliavandenių sukeltas bangas. Ir dar apgaulinga ir "moteriškai paslaptinga" esu dėl plonų kojų kurios deja niekada nestorėja
Pur pur daili uodega
p.s. as irgi del kaciu pamisus, butu mano valia tai as ju ne viena laikyciau, bet diedas priestarauja
p.s. as irgi del kaciu pamisus, butu mano valia tai as ju ne viena laikyciau, bet diedas priestarauja
kemsu salieru kotus su burokeliu "humusu" (kombaine sumaliau virtus burokelius, su saukstu tahini, al.aliejum ir cesnako skiltele). shakes, negaliu sustot kaip skanu! pries tai sardiniu skardine suejo ir avokado puse. gerai cia uzrijau, zagsesiu visa vakara.
Kazi, o ko cia mano svoris sustojo, a?? Niu as suprantu, kad nereikia nagleti, bet vistiek, kodel 5 kg. nukrito ir stop kran?
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 04, 20:17)
Kazi, o ko cia mano svoris sustojo, a?? Niu as suprantu, kad nereikia nagleti, bet vistiek, kodel 5 kg. nukrito ir stop kran?
ne, nu kas jums visoms pasidarė? Manot, kad tas svoris kris iki begalybės. Taigi yra riba...
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 04, 18:10)
kur ta fotke
QUOTE(pumpica @ 2013 10 04, 20:45)
kur ta fotke
aha, žiauuuriai įdomu į svetimas bangas pažiūrėti...
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 04, 20:17)
Nidulia, o tai Tu sitaip greitai 5 kilus numetei? kiek pamenu, nelabai seniai Tu atsiradai cia cempione ! bet is kur Tau ten dar yra mest? o as tai nezinau savo svorio, man atrodo jis apie 60, nei aukstyn, nei zemyn... aisku, jei nesamoniu nepriedu...
prie nuotrauku temos - pamaciau sita facebook, galvojau kelnes prileisiu zvengdama is vertimo "snukiaknyge"
Jautiena
Na taip tai taip, nu bet vistiek
rugpjucio pabaigoje atsiradau:) Per 3 savaites kazkur nuriedejo tie 5 kg ir pasisalino skysciai uzsilaike r sustojo. Gal ir nereikia daugiau, nes jau bus negrazu, man gi ne 20 ir ne 30:) Turbut organizmas geriau zino ka daro. Dabar reikia tik sporto, tempimo pratimuku, presiuko ir masazinio lanko:)
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 04, 20:24)
ne, nu kas jums visoms pasidarė? Manot, kad tas svoris kris iki begalybės. Taigi yra riba...
Na taip tai taip, nu bet vistiek
QUOTE(Wallis @ 2013 10 04, 21:03)
Nidulia, o tai Tu sitaip greitai 5 kilus numetei? kiek pamenu, nelabai seniai Tu atsiradai cia cempione ! bet is kur Tau ten dar yra mest? o as tai nezinau savo svorio, man atrodo jis apie 60, nei aukstyn, nei zemyn... aisku, jei nesamoniu nepriedu...
rugpjucio pabaigoje atsiradau:) Per 3 savaites kazkur nuriedejo tie 5 kg ir pasisalino skysciai uzsilaike r sustojo. Gal ir nereikia daugiau, nes jau bus negrazu, man gi ne 20 ir ne 30:) Turbut organizmas geriau zino ka daro. Dabar reikia tik sporto, tempimo pratimuku, presiuko ir masazinio lanko:)
Nidul, a pabludai..juk pati sakei gana ir kuda..gal nori man padet bennt 10 kg nurident- sr dovanu