Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(pumpica @ 2013 10 04, 15:14)
Pur-pur, neturiu zodziu  blink.gif ten tikrai TIK 10 kg?? g.gif nerealiai, liuks thumbup.gif

JO,,, tik 10. Na, bet gal čia taip dar atrodo kad skirtingi fotografai ir skirtingi fotikai. Aišku ir džinsai aptempti gal pakūdina. Priekinis vaizdas šiaip nėra toks plokščias lotuliukas.gif
Papildyta:
Įmečiau šalia originalą, tai iš arčiau matosi nereikalingos bangelės.
Atsakyti
Pavydukas biggrin.gif Mano minusas išvis nesimato nusifotkinus. Nuo kalno tie keli kg nusiridenę esmės nekeičia lotuliukas.gif

Privalgiau virtios širdies, mamma mia kaip skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 04, 14:42)
JO,,, tik 10. Na, bet gal čia taip dar atrodo kad skirtingi fotografai ir skirtingi fotikai. Aišku ir džinsai aptempti gal pakūdina. Priekinis vaizdas šiaip nėra toks plokščias  lotuliukas.gif
Papildyta:
Įmečiau šalia originalą, tai iš arčiau matosi nereikalingos bangelės.

nu manau kazkas panasaus kaip pas mane...tik mano pilvuzas doh.gif vaiku istampytas, toks visas nors imk ir nusiurbk, nupjauk lotuliukas.gif
Atsakyti
"priekinis vaizdas" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 04, 15:57)

Jautiena, simtas metu be penkiasdesimt smile.gif kaip Tu laikais? Tau nukrito tie keli kg?
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 04, 15:47)
nu manau kazkas panasaus kaip pas mane...tik mano pilvuzas  doh.gif vaiku istampytas, toks visas nors imk ir nusiurbk, nupjauk lotuliukas.gif

Bet tai bent fotkėso jo tikrai nesimato. thumbup.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 10 04, 15:57)

Teip. Prikuriam čia visko. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pur-pur, super gerai atrodai thumbup.gif
Atsakyti
pur-pur o katino grazumas. o jis taip ir sedi masinoj?
Papildyta:
tik dabar pamaciau pur-pur paveiksliuka. simon's cat patys juokingiausi apie kates.
soras, ne I tema, bet as lengvai pamisus del kaciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 10 04, 17:35)
pur-pur o katino grazumas. o jis taip ir sedi masinoj?
Papildyta:
tik dabar pamaciau pur-pur paveiksliuka. simon's cat patys juokingiausi apie kates.
soras, ne I tema, bet as lengvai pamisus del kaciu biggrin.gif

Aš irgi pamišus ir dėl Simon's cat, ir dėl japono Maru ir bet ko kas kniaukia. biggrin.gif Katę priglaudėm iš gyvūnų globos, o ji išaugo į tokią gražuolę. Šiaip mašinoje ji tik taip ir sėdi. Dar ir kniaukia. Nelabai mėgsta važinėti.
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 10 04, 15:45)
Pavydukas  biggrin.gif  Mano minusas išvis nesimato nusifotkinus. Nuo kalno tie keli kg nusiridenę esmės nekeičia  lotuliukas.gif

Bet kad tu taip rimtai sėdusi ant paleo, galvoju, greitai pralenksi mane o aš taip ir liksiu prie savo nelemtų 80 kg. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 04, 17:49)
Bet kad tu taip rimtai sėdusi ant paleo, galvoju, greitai pralenksi mane o aš taip ir liksiu prie savo nelemtų 80 kg.  tongue.gif

Nepergyvenk, aš judu dviejų kg per mėnesį greičiu, taip kad dar turi daaaug gražaus laiko priešaky. dar ilgai man iki tokios ūgio/svorio proporcijos bus kaip iki mėnulio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 04, 13:03)
Atradau skonį: super gerai kava su ožkos pienu. Na, čia biškį ne visai į temą. Bet atradimas!  thumbup.gif

rimtai?... reikės paragauti, vis kažkaip nesiryžtu... g.gif

QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 04, 13:25)
Na man tas ožkos skonis šiaip visada skanus. Bet nežinia gal jei dažniau geriant ir pabostų. smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ainu foto žiūrėti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 04 spalio 2013 - 17:19
QUOTE(Wallis @ 2013 10 04, 14:04)
Jautiena, simtas metu be penkiasdesimt smile.gif kaip Tu laikais? Tau nukrito tie keli kg?
vienas nukrito, du prilipo ir sedi. nors as ir nesistengiu ju mest, dzin rolleyes.gif
ozkos pienelis labai skanus, tik kad brangus rupke. 1l ozkos = 2l karves. anksciau pirkdavau, kai dar piena geriau, o dabar grietinele i trasa eina, pieno nebereik.
Atsakyti