Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(taša @ 2013 10 04, 10:07)
o tai kodel tada vieniem nudazo kitiem nenudazo bureokeliai?
man niekad nedaze, kad ir kiek  suvalgyciau g.gif

tai va, sakau, yra kam dažo, yra kam ne. Turėtų žarnynas nepraleisti to pigmento.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 04, 10:30)
o boze  blink.gif  lotuliukas.gif turbut antausi trenkciau  biggrin.gif nu virsune  doh.gif

aš tai būčiau dar ir kojom apspardžius biggrin.gif šakės, žmonių naglumas...
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 04, 10:49)
aš tai būčiau dar ir kojom apspardžius biggrin.gif šakės, žmonių naglumas...

tai gal cia naujas budas susipazinti buvo lotuliukas.gif įkėliau kelias foto 4u.gif Jūs visos labai gražios 4u.gif O Pumpica aplamai atrodo ne 8 numetus, o žymiai daugiau - labai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 10 04, 10:13)
tai gal cia naujas budas susipazinti buvo  lotuliukas.gif  įkėliau kelias foto  4u.gif  Jūs visos labai gražios  4u.gif  O Pumpica aplamai atrodo ne 8 numetus, o žymiai daugiau - labai tinka  smile.gif

as jau beveik 12 numetus tongue.gif biggrin.gif dekui.

Vailet, grazus bruozai, tikrai, neveltui gatvej stabdo drinks_cheers.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 04 spalio 2013 - 10:18
QUOTE(pumpica @ 2013 10 04, 08:30)
o boze  blink.gif  lotuliukas.gif turbut antausi trenkciau  biggrin.gif nu virsune  doh.gif
drinks_cheers.gif idomu kas pats per apolonas.
vakar prikepiau aguoniniu keksiuku pagal to pyrago recepta. tai vakariene buvo keksiukai ir pusryciaim siandien vel jie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2013 10 03, 22:58)
cia kaip kazkas minejo, kai tik serga vaikai, tai isbalansuoja viska. tai man tas pats 

cia as rasiau...tik pasakiau ir sen angina pulinga susirgo nakti,tempa auksciausia maziui.. verysad.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 03, 23:19)
neleistinu, ane? noriu ledu, kad ir kaip salta

ledai mano manija- didziausia...

QUOTE(gretusiu @ 2013 10 04, 08:13)
*Kadangi mes pazistamos nuo tu laiku, kai tu dar ne neturejai vaiku, noriu priminti, kad tau nuolat stresai, tiesiog tu taip reaguoji  Ar ne? 

**Reikia dar ir neieskoti pasiteisinimu. Paskaiciau ir akivaizdu - kazkur prasilenki tiek su Paleo, tiek su sveiku protu cool.gif

P.S. Myliu tave wub.gif

taip, daug kas keites gyvenime, visi mes turim tu blogu situaciju, po to kai nebendravom, tai tau taip ir atrodo, kad man visada viskas blogai, toli grazu..
o dabar isties sunku, del finansu ir darbo..

**kai buna "pasiteisinimai" as tiesiai sviesiai ir parašau.. tongue.gif
sveiko proto nepraradus i r su paleo draugauju...

Beje pati ne ka maziau "vaitoji"...bet man tai normalu..kai vaikai serga ir panasiai... biggrin.gif

P>S>S Ir aš tave heart.gif
Papildyta:
Mano puasryciai kiausai su mesyte ir lasinukais...ir naminiais krienais.. smile.gif
BEt vistiek pilva paleido doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 04 spalio 2013 - 10:38
QUOTE(Vailet2 @ 2013 10 04, 08:47)
įkėliau į albumą, man rodos dar ne  lotuliukas.gif , nes sustabdė mane toks vienas nepažįstamas vyriškis gatvėj ir sako - jūs tokia graži iš veido, vat, kad dar sublogtumėt biški  lotuliukas.gif 

atsakyciau: o jum net ir tai nepadeda! ( jei jis kudas buvo)
Atsakyti
Labas, įmečiau ir aš savo metamorfozę. Dievulyčiau kokia baisi esu buvusi kadaise. blush2.gif Tikrai gėda žiūrėti. Na, numečiau ne su paleo, bet paleo bent leidžia nepriaugti (nes aš vis tiek dažnai cheatinu su maistu - per daug obuolių, o kartais ant nervo koks šokoladas sueina....) tongue.gif
Papildyta:
Atradau skonį: super gerai kava su ožkos pienu. Na, čia biškį ne visai į temą. Bet atradimas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 04, 13:03)

Atradau skonį: super gerai kava su ožkos pienu. Na, čia biškį ne visai į temą. Bet atradimas!  thumbup.gif

kai kavą geriu (retai), tačiau tik su grietinėle- galiu rinktis tarp ožkos ir karvės grietinėlės, tai tik karvės. Ožkos - tik iš bado- sugadina skonį, bet jei kava juoda- tada nė nereikia.
Atsakyti
Priminkit, kiek laiko virt granatu zieveles? Ir kiek gert? Padaugint imanoma? g.gif
Papildyta:
Einu pietu pogulio su vaikais, nes po tokios nakteles...ne kazka...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 04, 13:09)
kai kavą geriu (retai), tačiau tik su grietinėle- galiu rinktis tarp ožkos ir karvės grietinėlės, tai tik karvės. Ožkos - tik iš bado- sugadina skonį, bet jei kava juoda- tada nė nereikia.
Na man tas ožkos skonis šiaip visada skanus. Bet nežinia gal jei dažniau geriant ir pabostų. smile.gif
Atsakyti
Pur-pur, neturiu zodziu blink.gif ten tikrai TIK 10 kg?? g.gif nerealiai, liuks thumbup.gif
Atsakyti