Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 03, 22:58)
valgiau, ar burokai ir per slapima eina? nzn?  doh.gif

taip, šlapimas nusidažo rausva spalva. Keista, kad dar nežinojai... g.gif
Bet, kažkaip atmintyje kirba tokia mintis, lyg skaičiau kažkokioje literatūroje apie mitybą, kad jeigu išgėrus burokėlių sulčių šlapimas tampa rausvas, reiškia, kažkas negerai su žarnynu... Gal pralaidus žarnynas? g.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 03, 23:19)
neleistinu, ane? noriu ledu, kad ir kaip salta doh.gif

oi, apie ledus net nepagalvoju... schmoll.gif Brrr... Kai man šalta, aš noriu šilto maisto...
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 10 03, 18:49)
I pazintis labai nesiprasau, bet galeciau i albuma foto imest, kad matytumet, jog reikia kg pamest  ax.gif  gal sumotyvuotu  smile.gif

tai priimam i albuma? ax.gif

Labas rytas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 04, 08:50)
tai priimam i albuma?  ax.gif

Labas rytas. smile.gif

žinoma galima, nes ji senai su mumis čia sėdi.
Atsakyti
Labas rytas

man , matyt, daugiau kokoso naudot reikia, o jis paskutiniu metu man nelenda visai g.gif 3 savaites nevalgiau jokių pieno produktų, dabar šiek tiek varškės su grietine, gal todėl apstojo ir kiaušinienę pradėjau kepti ant virtų taukų ax.gif Tikriausiai atsipalaidavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 04, 08:38)
taip, šlapimas nusidažo rausva spalva. Keista, kad dar nežinojai...  g.gif
Bet, kažkaip atmintyje kirba tokia mintis, lyg skaičiau kažkokioje literatūroje apie mitybą, kad jeigu išgėrus burokėlių sulčių šlapimas tampa rausvas, reiškia, kažkas negerai su žarnynu... Gal pralaidus žarnynas?  g.gif

na kad lygtai normalus dalykas kai burokėliai dažo.
Kai šlapimas nepakankamai koncentruotas, į akis krinta labai šviesi jo spalva (tokios spalvos dažniausiai būna rytinis šlapimas); tai gali būti cukraligės simptomas. Tamsiai geltonos spalvos, koncentruotas, intensyvaus kvapo šlapimas (šiuo atveju paprastai pasišlapinama nedaug) būna po stipresnio prakaitavimo, didesnio fizinio krūvio arba esant karščiavimui. Jei šlapimas yra alaus rudumo ir kratant putoja, vadinasi jame yra tulžies pigmentų; dažniausiai toks šlapimas yra kepenų ligos (kuri gali būti susijusi taip pat ir su gelta) simptomas. Rausva šlapimo spalva visuomet turėtų kelti susirūpinimą (žinoma, jei tai nėra sukelta atitinkamo maisto, pavz., raudonųjų burokėlių); tai galėtų reikšti inkstų ir šlapimo takų uždegimus, traumą, akmenis arba navikus; moterims kraujo priemaišų į šlapimą gali patekti ir iš lytinių organų (mėnesinės, lyties organų ligos). Neskaidrus šlapimas pasidaro tuomet, kai dėl inkstų arba šlapimo takų uždegimo jame atsiranda pūlių.
Papildyta:
QUOTE(Vailet2 @ 2013 10 04, 08:54)
Labas rytas
man , matyt, daugiau kokoso naudot reikia, o jis paskutiniu metu man nelenda visai  g.gif  3 savaites nevalgiau jokių pieno produktų, dabar šiek tiek varškės su grietine, gal todėl apstojo ir kiaušinienę pradėjau kepti ant virtų taukų  ax.gif  Tikriausiai atsipalaidavau  lotuliukas.gif

o gal jau pasiekei normalų tau svorį? juk netaikai į manekenes?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 04, 07:38)

oi, apie ledus net nepagalvoju...  schmoll.gif  Brrr... Kai man šalta, aš noriu šilto maisto...

as ir.

snd pasikepiau toki omletuka bile koki, su lasiniais ir pomidoru+sultinys. tai net tada truko silumos man.. unsure.gif
noriu pradet mankstintis su kamuoliu, bet taip salta namuose+griztu pavalgau ir tada jau niekaip nesportuosi.... o nuo tos mankstos nesusilsi..lauksiu sildymo unsure.gif
Papildyta:
snd mano pilvas didziulis, kietas, net itraukt neina. ,matyt tikrai nuo mmm unsure.gif

LABAS RYTAS smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 04 spalio 2013 - 08:09
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 04, 09:01)
na kad lygtai normalus dalykas kai burokėliai dažo.

hmmm, skaičiau, kad neturėtų dažyti. Ten net buvo siūloma pasidaryti testą- išgerti burokėlių sulčių ir stebėti, ar nusidažė šlapimas. Tik va tikslios info negaliu pateikti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 04 spalio 2013 - 08:44
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 04, 09:01)
jame atsiranda pūlių.[/i]
Papildyta:

o gal jau pasiekei normalų tau svorį? juk netaikai į manekenes?

įkėliau į albumą, man rodos dar ne lotuliukas.gif , nes sustabdė mane toks vienas nepažįstamas vyriškis gatvėj ir sako - jūs tokia graži iš veido, vat, kad dar sublogtumėt biški lotuliukas.gif O paskui daug komplimentų buvo. Kai tau 35 o pradeda stabdyt gatvėj, gal visai ir malonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 04, 08:38)
taip, šlapimas nusidažo rausva spalva. Keista, kad dar nežinojai...  g.gif
Bet, kažkaip atmintyje kirba tokia mintis, lyg skaičiau kažkokioje literatūroje apie mitybą, kad jeigu išgėrus burokėlių sulčių šlapimas tampa rausvas, reiškia, kažkas negerai su žarnynu... Gal pralaidus žarnynas?  g.gif

Tikrai nieko tokio, kad burokeliai nudazo slapima, man taip visada buna. Viena karta net slapimo tyrimams pridaviau ruzava, tai sesele juokes, kad Rose sampano as jai cia atnesiau smile.gif o as buvau nusigandus, kad cia kazkas negerai. Tyrimai buvo labai geri.
Oj, as tai esu atsigavus ! vakar suvalgiau 13 valanda avies koja, nu griauziau tiesiog nuo kaulo su visom kremzlem ir riebalais. Prie kaulo mesa dar truputi rausvoka buvo, bet minksta kaip sviestas. prisiviriau dar brokoliu kalna. Va po tokiu pietu isinorejau valgyt tik 22 val, tai likau vakar tik su dviem valgymais ir labai patenkinta tuo. Kelias dienas nevalgiau jokiu avokadu ir jokiu pomidoru, bei kiausiniu. Siandien pabandysiu itraukti kiausini arba avokada, ziuresiu kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 10 04, 09:48)
Tikrai nieko tokio, kad burokeliai nudazo slapima, man taip visada buna. Viena karta net slapimo tyrimams pridaviau ruzava, tai sesele juokes, kad Rose sampano as jai cia atnesiau smile.gif o as buvau nusigandus, kad cia kazkas negerai. Tyrimai buvo labai geri.

jūs norit pasakyti, kad jūsų žarnynas sveikas? biggrin.gif Kiek šiais laikais yra sveikų žmonių?... g.gif Man irgi nusidažo, kaip ir daugumai kitų, todėl ir medikams atrodo įprasta ir "nieko tokio"... O eiliniai tyrimai, čia ne rodiklis. Aš su cistitu šlapimo tyrimą dariau. Ir šlapimas buvo labai geras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 04 spalio 2013 - 08:54
o tai kodel tada vieniem nudazo kitiem nenudazo bureokeliai?
man niekad nedaze, kad ir kiek suvalgyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 10 04, 08:47)
nes sustabdė mane toks vienas nepažįstamas vyriškis gatvėj ir sako - jūs tokia graži iš veido, vat, kad dar sublogtumėt biški  lotuliukas.gif 

o boze blink.gif lotuliukas.gif turbut antausi trenkciau biggrin.gif nu virsune doh.gif
Atsakyti