Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 17:01)
Ne nu, kaip jūs nesuprantat biggrin.gif tam, kam reik priaugti svorio, reikia tikėti versija, kad nekyla prieš mm, o toms, kam reikia numesti, reikia tikėti versija, kad kyla  cool.gif

thumbup.gif gaila , kad ne fb - paspausciau patinka biggrin.gif

Labas vakaras 4u.gif tyliai skaitau darbais uzsikasus. Siek tiek motyvacijos svoriui mest truksta - sustojo kazkaip tas reikalas, gal kokoso per mazai naudoju, o kito riebalo per daug ax.gif I pazintis labai nesiprasau, bet galeciau i albuma foto imest, kad matytumet, jog reikia kg pamest ax.gif gal sumotyvuotu smile.gif
Atsakyti
mergos, kokios spalvos jusu slapimas? manasis rusvas blink.gif toks idomus, bet ne geltonas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 03, 15:19)
rimtai... g.gif o man kyla... tai gal šiaip storėju..  g.gif

man ziauriai snd ispute pilva, ty nepucia, bet pupso toks nemazas.. manau nuo mm

Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 03, 21:34)
mergos, kokios spalvos jusu slapimas? manasis rusvas blink.gif toks idomus, bet ne geltonas schmoll.gif

nu lyg ir normalios spalvos- kiek sviesesnis nei anksciau buvo
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 03, 22:34)

burokėlių nevalgei?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 03, 22:34)

o, hm... g.gif vandens pakankamai geri? maniškis tai visoks būna biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

gal voresta pagelbes: kazkur cia forume maziau linka apie reumatoidini artita, kad tiesiogiai priklauso nuo grudiniu. nepamenu db.. bet gal yra kas nors rusu klb ? as pati nemoku rasyti ir skaityti blush2.gif o mama angliskai neskaito. kaip man ja is agliavandeniu pelkes istraukti ? ir pulsas sokineja ir spaudimas, dar tas artritas... as pati ant saves jauciu tikrai poveiki. nors laikausi kaip tas italas, tik 90 proc su nedideliais nukrypimais smile.gif cia kaip kazkas minejo, kai tik serga vaikai, tai isbalansuoja viska. tai man tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 03, 22:43)
burokėlių nevalgei?

valgiau, ar burokai ir per slapima eina? nzn? doh.gif

mergos, kaip salta, norisi valgyti ir valgyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 03, 21:58)
valgiau, ar burokai ir per slapima eina? nzn?  doh.gif

mergos, kaip salta, norisi valgyti ir valgyti doh.gif

kazka silto norisi valgyt. as net i varske su grietine nebeziuriu..
arba...norisi arbatos su tuo..kuo nors wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 03, 23:11)
kazka silto norisi valgyt. as net i varske su grietine nebeziuriu..
arba...norisi arbatos su tuo..kuo nors wub.gif

neleistinu, ane? noriu ledu, kad ir kaip salta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2013 10 03, 22:58)
sveikos,

gal voresta pagelbes: kazkur cia forume maziau linka apie reumatoidini artita, kad tiesiogiai priklauso nuo grudiniu.

čia apie tą pralaidų žarnyną?
http://www.homosanit...nynas_pralaidus

Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 03, 23:19)
neleistinu, ane? noriu ledu, kad ir kaip salta doh.gif

o man tai norisi košių... biggrin.gif nu kažkaip man jos su žiema ar giliu rudeniu asocijuojasi, kai lauke lyjant močiutė išvirdavo miežinių ar kvietinių kruopyčių smile.gif Pasidariau paleo košės iš linų sėmenų, tai beveik panašu... nu bet aš kasdien noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 10 03, 15:08)
vis laukiu kada gi baigsis sis durnas gyvenime etapas, ir dar trumpina, vaikų sirgimai..

Kadangi mes pazistamos nuo tu laiku, kai tu dar ne neturejai vaiku, noriu priminti, kad tau nuolat stresai, tiesiog tu taip reaguoji biggrin.gif Ar ne? mirksiukas.gif Ar pameni, kaip mes is taves kikendavom, is tavo "vaje, vaje". O gimus ziogams, ar turejai nors minute "protingo etapo"? lotuliukas.gif

Taip kad noro neuztenka, ar ne? Reikia dar ir neieskoti pasiteisinimu. Paskaiciau ir akivaizdu - kazkur prasilenki tiek su Paleo, tiek su sveiku protu cool.gif

P.S. Myliu tave wub.gif
Atsakyti