Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Akutee @ 2013 10 03, 15:48)
Norėjau paklausti senbuvių, ar jum spradzioj nuo kokoso nelaisvedavo viduriai, gal pripratote? g.gif ar nebuvo tokio reiškinio?
Man ji snerealiai skanus, tik dar mesyte kept nepratus, nes tas saldumas, keistas derinys biggrin.gif
bet vis bandau issiaiskinti, kas mane "pramuša" biggrin.gif

tai, kad jis visai ne saldus, tik kokoso kvapą turi... biggrin.gif O gal kartais kokosas ir kava šalia būna? Tada, tai tikrai pramuša... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 14:01)
Darė privačioj klinikoj, Naugarduko gatvėj. Mūsų poliklinika irgi jų nedaro. Visi hormoniniai tyrimai mokami.
Tiesą sakant, nežinau, kokia stadija, nes kai priėjo eilė gydytis, tai ėmė, ir pradingo biggrin.gif Kai darė operaciją dėl kitų gin. priežasčių, tai išvadose parašė, kad endometriumas tokio ir anokio pločio, gydymą paskirti turėjo mano ginė. O gydymas tai taip, visada visoms problemoms grūda KT. O jei pasakai, kad norėsi gimdyti, tai skiria progestinus. Mano galva, šitas variantas geresnis. Bet čia reikia tiksliai žinoti, kaip su tasi hormonais reikalai yra.
drinks_cheers.gif 
Nu va, tai auga pagaliau?  bigsmile.gif

nu kaip fainai, neitikietina!

matyt auga. arba... dabar pamasciau- snd mm pramuse, tai gal ir del to - visada ispamstu per jas.. unsure.gif nes vakar sveriausi - tai nebuvo tiek. (aisku cia su storu megztiniu buvo :hihi:) nuoga nelipu ant svartykliu, bijau dar
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 03, 15:55)
nu kaip fainai, neitikietina!
matyt auga. arba... dabar pamasciau- snd mm pramuse, tai gal ir del to - visada ispamstu per jas.. unsure.gif  nes vakar sveriausi - tai nebuvo tiek. (aisku cia su storu megztiniu buvo :hihi:) nuoga nelipu ant svartykliu, bijau dar

ai, tai čia normalu, prieš menstruacijas svoris visada padidėja... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 03, 15:59)
ai, tai čia normalu, prieš menstruacijas svoris visada padidėja...  irnesakyk.gif

neatiminėk iš žmogaus vilties, nu.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 16:05)

oi, nu atsiprašau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 15:05)

nu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 03, 16:09)

Pumpica ir dar kažkas sakė, kad nebekyla svoris prieš mmm, tai vadinasis ir tau čia ne dėl to pakilo, o šiaip pakilo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 16:11)
Pumpica ir dar kažkas sakė, kad nebekyla svoris prieš mmm, tai vadinasis ir tau čia ne dėl to pakilo, o šiaip pakilo  cool.gif

rimtai... g.gif o man kyla... tai gal šiaip storėju.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 03, 16:19)
rimtai... g.gif o man kyla... tai gal šiaip storėju..  g.gif

komikės, negaliu lotuliukas.gif
man irgi kyla, relax, čia ne vien nuo mitybos, bet ir nuo kitų dalykų priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 15:11)
Pumpica ir dar kažkas sakė, kad nebekyla svoris prieš mmm, tai vadinasis ir tau čia ne dėl to pakilo, o šiaip pakilo  cool.gif

taip, man tikrai nekyla thumbup.gif net keista, bet jokiu svyravimu. Kaip tik dabar va mmm sveciuose.
Atsakyti
Ne nu, kaip jūs nesuprantat biggrin.gif tam, kam reik priaugti svorio, reikia tikėti versija, kad nekyla prieš mm, o toms, kam reikia numesti, reikia tikėti versija, kad kyla cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 17:01)
Ne nu, kaip jūs nesuprantat biggrin.gif tam, kam reik priaugti svorio, reikia tikėti versija, kad nekyla prieš mm, o toms, kam reikia numesti, reikia tikėti versija, kad kyla  cool.gif

jo, reikia galvoti savanaudiskai biggrin.gif pasirinkite ta varianta, kuris jums siuo metu labiau reikalingas biggrin.gif
Atsakyti