Taša as ant savo 173-svėriau kadais 49..božė kaip "baisiai" atrodziau, geda buvo sijona uzsidet..nu 58 jau geriau..bet isivaizduoju, kokia esismilga
MAn bent 75 pasiekt..bent dvacarika numest..nors nzn ar pajegsiu bent 10
VAlgiau sen du pomidorus pietums ir 3 kotletus..kad nepra.... vėl..taip uzsikist biski bandziau... kaip man viskas neskanu... gerklej kartu. vakare silkute su svoguniukias uzmarinavus..tik kazi ar skanu taip viena valgyt bus, su agurku ir man nelabai
Nu dzin..
QUOTE(Akutee @ 2013 10 03, 14:40)
VAlgiau sen du pomidorus pietums ir 3 kotletus..kad nepra.... vėl..taip uzsikist biski bandziau... kaip man viskas neskanu... gerklej kartu. vakare silkute su svoguniukias uzmarinavus..tik kazi ar skanu taip viena valgyt bus, su agurku ir man nelabai
kažkas su tulžies pūsle negerai...
Miargai, skambinau i saniteksa, tai parduotu sake man (manau ir kitoms, nezinau nuo ko priklauso, gal likuciu ...?), tai 25 kilai- apie 105 Lt, Promo cash, kirtimų 49 .. bandysiu pirkt
tik mamos aiksinimas, kad VISI sako, kad reik valgyt , ta , kas pas mu sauga, o ne egzotisko, jai koko vis dar nekelia pasitikejimo ..ir bijo, kad netiks organizmui..
tik mamos aiksinimas, kad VISI sako, kad reik valgyt , ta , kas pas mu sauga, o ne egzotisko, jai koko vis dar nekelia pasitikejimo ..ir bijo, kad netiks organizmui..
QUOTE(Akutee @ 2013 10 03, 14:49)
tai tegu nevalgo, išgyvens ir be kokoso. Šiaip aš pritariu šiai minčiai, ir kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad kokoso aliejus man netinka...
QUOTE(taša @ 2013 10 03, 13:34)
o kur tau dare progesterono( ir kitu hormonu tyrimus)>? man poliklinikoj pasake kad jie tokiu nebedaro, nera aparato ir pan..privaciai? ne viena gine nesiule... pas mane prolaktinas ilga laika buvo padidejes(buvo ir mikroadenoma smegenyse) bet lyg neber
as turbut viska del endo padaryciau, kad tik nebutu...tiesa sakant nelabai tikiu kad pageres..kuria tavo stadija?
as turbut viska del endo padaryciau, kad tik nebutu...tiesa sakant nelabai tikiu kad pageres..kuria tavo stadija?
Darė privačioj klinikoj, Naugarduko gatvėj. Mūsų poliklinika irgi jų nedaro. Visi hormoniniai tyrimai mokami.
Tiesą sakant, nežinau, kokia stadija, nes kai priėjo eilė gydytis, tai ėmė, ir pradingo Kai darė operaciją dėl kitų gin. priežasčių, tai išvadose parašė, kad endometriumas tokio ir anokio pločio, gydymą paskirti turėjo mano ginė. O gydymas tai taip, visada visoms problemoms grūda KT. O jei pasakai, kad norėsi gimdyti, tai skiria progestinus. Mano galva, šitas variantas geresnis. Bet čia reikia tiksliai žinoti, kaip su tasi hormonais reikalai yra.
QUOTE(Elata @ 2013 10 03, 13:42)
o KT tai jie viską gydo. belenkokia problema su hormonais, še tablečių. Atrodytų tos KT yra dievo siųstas išsigelbėjimas. Nė velnio.
QUOTE(taša @ 2013 10 03, 13:53)
snd po pietu, su megztiniu ir tapkem 55kg! rekiu MB is vonios- 55! jis man- hm..man rodos tau reik 'ant dietos'! sakau as ir esu ANT dietos!
Nu va, tai auga pagaliau?
QUOTE(Akutee @ 2013 10 03, 14:40)
MAn bent 75 pasiekt..bent dvacarika numest..nors nzn ar pajegsiu bent 10
O nukrito kas nors per tą laiką, kol paleo? ar tu visgi ne paleo?
Nomore as paleo, dazniausiai kol vaikai neserga ir nereik sedet namie.. nes tada daznai suvalgau tai kas yra ir tiek, nes ner kada su dviem serganciais ir zyzianciais, i rdeganciais.. todel svoris staigiai sokteli, daugaiusi abuvau pametus 6 kg
ir dabar streso baisiai daug prisidejo..vis laukiu kada gi baigsis sis durnas gyvenime etapas, ir dar trumpina, vaikų sirgimai..
nu mano tokie griesyjimai...per visa laika..kepta duona su cesnaku.. jogurtas su skoniu (cukrus), arbata su medum, ledinukai gerklei (skaudejo lb)..ir alkoholis..siek tyiek bulviu ir makaru..(ragavau, kita syky damusiau po vaikų)..ai ir vaisiniai saldyti ledai (nutipo sultys saldytos)...
o vakar nusipirkau grietineles..nu taip noriu (kazkada norejau su kokoso drozlem dariau, bet truko skonio, saldumo bent siek tiek), tai nusipirkau...gal siek tiek medaus nieko tokio? na paleo medus leidziamas.. (aisku man neleidziamas, kaip storulei..)
ir dabar streso baisiai daug prisidejo..vis laukiu kada gi baigsis sis durnas gyvenime etapas, ir dar trumpina, vaikų sirgimai..
nu mano tokie griesyjimai...per visa laika..kepta duona su cesnaku.. jogurtas su skoniu (cukrus), arbata su medum, ledinukai gerklei (skaudejo lb)..ir alkoholis..siek tyiek bulviu ir makaru..(ragavau, kita syky damusiau po vaikų)..ai ir vaisiniai saldyti ledai (nutipo sultys saldytos)...
o vakar nusipirkau grietineles..nu taip noriu (kazkada norejau su kokoso drozlem dariau, bet truko skonio, saldumo bent siek tiek), tai nusipirkau...gal siek tiek medaus nieko tokio? na paleo medus leidziamas.. (aisku man neleidziamas, kaip storulei..)
Aš tai nusprendžiau, kad stresai nesibaigs vis tiek, tai reikia keisti požiūrį į juos, ir tiek. Nu nes išprotėti galima, jei organizmas amžinoj įtampoj.
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 15:12)
Aš tai nusprendžiau, kad stresai nesibaigs vis tiek, tai reikia keisti požiūrį į juos, ir tiek. Nu nes išprotėti galima, jei organizmas amžinoj įtampoj.
jeigu negali pakeisti situacijos, reikia keisti požiūrį į ją...
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 15:12)
labai teisingai, tik sita mano situacija,nelabai poziuri pakeisi..pokytis vyksta, tik nzn ar i gera..su visomis kliutimis.. bet dar po gero menesio, an pazadejo, kad viskas baigsis..
QUOTE(Akutee @ 2013 10 03, 15:16)
labai teisingai, tik sita mano situacija,nelabai poziuri pakeisi..pokytis vyksta, tik nzn ar i gera..su visomis kliutimis.. bet dar po gero menesio, an pazadejo, kad viskas baigsis..
Nu tai vadinasi gali mėnesį būti rami kaip belgas, nes gi vis tiek nieko nepakeisi
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 15:17)
Nu tai vadinasi gali mėnesį būti rami kaip belgas, nes gi vis tiek nieko nepakeisi
taigi, kad keičiu...ir nbekeisdama, kolkas menesi sutrumpinau...dar reikpasistengti islaikyti ta ka pasiekiau.. tai nori iki nauju mane mucinti...
Norėjau paklausti senbuvių, ar jum spradzioj nuo kokoso nelaisvedavo viduriai, gal pripratote? ar nebuvo tokio reiškinio?
Man ji snerealiai skanus, tik dar mesyte kept nepratus, nes tas saldumas, keistas derinys
bet vis bandau issiaiskinti, kas mane "pramuša"
Man ji snerealiai skanus, tik dar mesyte kept nepratus, nes tas saldumas, keistas derinys
bet vis bandau issiaiskinti, kas mane "pramuša"