Sveikos. Labai norėčiau prisijungti į jūsų gretas. Vakar plepėjom su drauge ir ji kaip tik užsiminė,kad pradėjo maitintis būtent šiais mitybos principais. Mane šis reikalas domina labiau ne dėl svorio kritimo,bet dėl sveikatos, nebežinau nei ko griebtis. Pati studijuoju meiciną, bet kol kas nerandu atsakymo į savo negalavimus,tik vieną-organizmo išsękimas. Įtemptos studijos,darbas, netinkama mityba. Sunkiai sirgau nesenai, o jau kelios savaitės kaip laikosi nuolatinė 37,3-5 temperatūra, negalavimų stiprių nejaučiu, tačiau šiandien atsikėliau ypatingai užtinus , nors dienų dar nelaukiu. Žodžiu, mano įsitikinimu, organizmas parodo būtent taip kaip tu maitiniesi,o mano mityba ne iš geriausiųjų. Bandysiu keisti mitybos principus,kol kas šie man priimtiniausi. Gal trūksta informacijos,receptų, bet matau,kad jūs čia visai smagiai leidžiat laiką,ir tikiuosi draugiškos kompanijos o ir vienas, kitas kilogramas šalin-būtų šaunu
Nidulia, nemanau, kad pasitepus dažniau, kažkas bus. Aš kažkada senai senai tepiausi juo gal kas tris - keturias dienas, ir taip kokius keturis kartus, nieko nenutiko, kiek pamenu Bet čia tikrai seniai buvo.
Taša, endometriozė šiaip, man rodos, labai susijusi su hormonų disbalansais, kaip ir cistos. Bent jau man, tai progesterono trūkumas labiausiai kiša koją.
Robb Wolf'as čia atsako į klausimą apie endometriozę, tai jis mini, kad reikalai pagerėja laikantis low carb paleo, kuo mes iš esmės ir užsiimam (bent jau mano variantas low carb). Labai tikiuosi, kad bent jau šita bėda man dings, nes problemų toj srity turiu visokių, ir labai labai norėčiau, kad tie hormonai "įvažiuotų" į savo vietas.
O dėl jos atsiradimo staigumo... Tikrindavausi ir vaikščiodavau ir aš dažnai, bet sustorėjimas atsirado tikrai gana staigiai. Galvoju, ar negali turėti tai ryšio ir su insulininiais reikalais, kai amžini insulino šuoliai skatino ne tik riebalinės masės augimą, bet ir tokių va audinių bujojimą Medikai, aišku, negali pasakyti, iš kur tie "gėriai" atsiranda
Pliurpiat per dvi temas, sunku sugaudyt dabar
Papildyta:
Sveika, junkis junkis. Būsimi medikai su teisingom pažiūrom - lobis visuomenei
Taša, endometriozė šiaip, man rodos, labai susijusi su hormonų disbalansais, kaip ir cistos. Bent jau man, tai progesterono trūkumas labiausiai kiša koją.
Robb Wolf'as čia atsako į klausimą apie endometriozę, tai jis mini, kad reikalai pagerėja laikantis low carb paleo, kuo mes iš esmės ir užsiimam (bent jau mano variantas low carb). Labai tikiuosi, kad bent jau šita bėda man dings, nes problemų toj srity turiu visokių, ir labai labai norėčiau, kad tie hormonai "įvažiuotų" į savo vietas.
O dėl jos atsiradimo staigumo... Tikrindavausi ir vaikščiodavau ir aš dažnai, bet sustorėjimas atsirado tikrai gana staigiai. Galvoju, ar negali turėti tai ryšio ir su insulininiais reikalais, kai amžini insulino šuoliai skatino ne tik riebalinės masės augimą, bet ir tokių va audinių bujojimą Medikai, aišku, negali pasakyti, iš kur tie "gėriai" atsiranda
Papildyta:
QUOTE(ingrida4 @ 2013 10 03, 13:18)
Sveikos. Labai norėčiau prisijungti į jūsų gretas.
QUOTE(Elata @ 2013 10 03, 11:58)
o tai ką jie poniai siūlė? nu galima operuoti, bet jis vėl atsinaujina :| ot brūdas, nu...
KT...(cia po diferelino)..ir vistiek atsinaujino
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 12:22)
Papildyta:
Papildyta:
o kur tau dare progesterono( ir kitu hormonu tyrimus)>? man poliklinikoj pasake kad jie tokiu nebedaro, nera aparato ir pan..privaciai? ne viena gine nesiule... pas mane prolaktinas ilga laika buvo padidejes(buvo ir mikroadenoma smegenyse) bet lyg neber
as turbut viska del endo padaryciau, kad tik nebutu...tiesa sakant nelabai tikiu kad pageres..kuria tavo stadija?
QUOTE(taša @ 2013 10 03, 13:34)
KT...(cia po diferelino)..ir vistiek atsinaujino
Papildyta:
o kur tau dare progesterono( ir kitu hormonu tyrimus)>? man poliklinikoj pasake kad jie tokiu nebedaro, nera aparato ir pan..privaciai? ne viena gine nesiule... pas mane prolaktinas ilga laika buvo padidejes(buvo ir mikroadenoma smegenyse) bet lyg neber
as turbut viska del endo padaryciau, kad tik nebutu...tiesa sakant nelabai tikiu kad pageres..kuria tavo stadija?
Papildyta:
aš kiek ieškojau apie endometriozę, tai nėra atsakymo, dėl ko ji atsiranda ar kaip ją gydyti. Et... o KT tai jie viską gydo. belenkokia problema su hormonais, še tablečių. Atrodytų tos KT yra dievo siųstas išsigelbėjimas. Nė velnio.
Papildyta:
QUOTE(ingrida4 @ 2013 10 03, 13:18)
Sveikos. Labai norėčiau prisijungti į jūsų gretas.
Sveika
Kaip jus sau norit, bet as, su dabartine figura ir nuotaika, dairausi I Chanet modelius. Jie nerealus Virsuje yra strelyte, pravarykite visus modeliukus, gal sau ka nusikopijuosite
http://www.chanel.co...4.14S.14S1.html
ingrida4, sveika atvykusi, junkis ir sveik
http://www.chanel.co...4.14S.14S1.html
ingrida4, sveika atvykusi, junkis ir sveik
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 03, 12:46)
Kaip jus sau norit, bet as, su dabartine figura ir nuotaika, dairausi I Chanet modelius.
mes tik vakar su mama snekejomes apie modelius. ji db ziuri fashon tv ir sako - nu jos kudos kokios...ale man grazu! man ir tu grazi dabar! o as ir sakau- zinok kai sukudau iki 18kinio svorio, tai grizo ir visos apimtys- liemuo 60, klubai 90. ir tai nera kazkas wow, tai yra pagalys!
snd po pietu, su megztiniu ir tapkem 55kg! rekiu MB is vonios- 55! jis man- hm..man rodos tau reik 'ant dietos'! sakau as ir esu ANT dietos!
Tasa, o koks ugis???
As kalbejau apie drabuziu modelius o ne apie mergiotes, kurios demonstruoja tuos grozius:)
As kalbejau apie drabuziu modelius o ne apie mergiotes, kurios demonstruoja tuos grozius:)
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 03, 13:13)
Tasa, o koks ugis???
jo db supratau, nes pradziai pagalvojau kad spoksai i modelius
170 mano, modeliui per zema
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 03, 14:13)
Tasa, o koks ugis???
oi, man širdį skauda į tuos visus rūbelius, batelius ir rankinukus žiūrėti. Kada nors, kai būsiu milijardierė, tada
Vaje, kokia lieknybe:) Kiek tau metuku?
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 03, 13:29)
Vaje, kokia lieknybe:) Kiek tau metuku?
30 jau kaip ir ponia turiu but...
(pries pusmeti buvau normali - 58 kg ) siaip ir mano mama liekna, o as visa i ja.....visai , pradedant tom paciom ligom..baigiant figura ir pedos dydziu
QUOTE(Elata @ 2013 10 03, 14:27)
oi, man širdį skauda į tuos visus rūbelius, batelius ir rankinukus žiūrėti. Kada nors, kai būsiu milijardierė, tada
Nereikia melejonu ir pirkti sganeli. Nukopini ir siuniesi cia, medziaga nusipirkusi
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 10 03, 14:31)
30 jau kaip ir ponia turiu but...
(pries pusmeti buvau normali - 58 kg ) siaip ir mano mama liekna, o as visa i ja.....visai , pradedant tom paciom ligom..baigiant figura ir pedos dydziu
Ple, 30, pati jaunyste, pats rozes skleidimasis