Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Nidulia @ 2013 10 03, 09:23)
Ne kazi kas liko man valgyti. Noreciau, kad visai nesinoretu valgyti:(

butu kokia tabletka- suvalgai ir nereik valgyt smile.gif
arba vietoj maisto- ryte tabletka, ir vakare tabletka . viskas smile.gif ir gyveni sau ir veiki kazka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 10 03, 09:38)
endometras - gimdos sieneles dengiantis sluoksnis, kuris pasišalina per mėnesines. Dėl neaiškių priežasčių endometras kartais išplinta ir už gimdos ribų, aplink kitus organus - tokia liga vadinama endometriozė. Dažniausiai pagrindinis požymis tos ligos yra itin skausmingos mėnesinės.

ir kruva kitu, kurias moterys kencia, o ir daktarai negali nustatyt..o paskui - ups..... paskutine stadija...
kokia as pikta snd...nieko nuostabaus- prasidejo pilvo skausmai, pms kankina paskut. dienas, tai as kaip sirse. isilieju ant MB unsure.gif bet snd pasake kad kad ir kokie ten bus rezultatai - jis su manim... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 10 03, 09:38)
endometras - gimdos sieneles dengiantis sluoksnis, kuris pasišalina per mėnesines. Dėl neaiškių priežasčių endometras kartais išplinta ir už gimdos ribų, aplink kitus organus - tokia liga vadinama endometriozė. Dažniausiai pagrindinis požymis tos ligos yra itin skausmingos mėnesinės.

man tik idomu- jei ta endometra imanoma pamatuoti, kodel gydytojai nemato kad jis sustorejes? nu darytu kazka... nu as netikiu kad per pusmeti eme ir isivyste iki 4 stadijos.. juk tyrtasi, eita pas gines kas met.....zodziu.. sad.gif
reikia nustoti pykt , nes kenkiu tik sau...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 03, 00:26)
O as einu galva pjautis nes nebegaliu jau. Ir skauda isdraskymus, ir niezti iki nuprotejimo, limfmazgis kaip guzas iskiles galvoje  vel. Nors imk ir prilak kokiu raminamuju ar  antihistaminu - klaritin, ar dar kokiu, malsinanciu histamino issiskyrima. Ku man daryc?

Nu Nidulia, nebesinervuok Tu, veik kazka, nes Tau tai tik i negeruma veda sitoks susikoncentravimas ties ta galva... man atrodo man tas pats su viduriais, maziau galvot apie tai reikia. Zinau, kad kai skauda, tai uzknisa, nervas ima, na bet jis gi didziausias musu priesas ir yra... ir nemanau, kad cia kaltas bus pomidoras ar kiausinis... o va tiesiog STREEEEESAS!
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

As jau po visu tyrimu ax.gif , pasirodo mano skydliaukė sutriko doh.gif .Gavau vaistu tikiuosi prades pagaliau gerėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 03, 10:43)
butu kokia tabletka- suvalgai ir nereik valgyt smile.gif
arba vietoj maisto- ryte tabletka, ir vakare tabletka . viskas smile.gif ir gyveni sau ir veiki kazka smile.gif

aš dažnai pagalvoju, kaip būtų paprasta gyventi, kai iš viso valgyti nereikėtų... rolleyes.gif Galėtume maitintis kokia Prana... g.gif

Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 03, 10:37)
och , te  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as turiu ploteli nieztinti galvoj,kur ir pleiskanuojas.kas ten bbz. bet kartais nurimsta..
Papildyta:
nu saunu, kad bent kazkam gerai 4u.gif  super!

aciu 4u.gif

QUOTE(Wallis @ 2013 10 03, 11:02)
Nu Nidulia, nebesinervuok Tu, veik kazka, nes Tau tai tik i negeruma veda sitoks susikoncentravimas ties ta galva... man atrodo man tas pats su viduriais, maziau galvot apie tai reikia. Zinau, kad kai skauda, tai uzknisa, nervas ima, na bet jis gi didziausias musu priesas ir yra... ir nemanau, kad cia kaltas bus pomidoras ar kiausinis... o va tiesiog STREEEEESAS!

Tai, kad net veikti negali o negalvoti - juo labiau. Viena ranka veikiu, kita - ariu galva. Laukiu sestadienio, kai galesiu pasitepti tuo, vorestos uzrodytu, kremu. Man nuo jo labai palengvejo sestadieni.Taip, stresai nepadeda sveikti, bet neimanoma ju pasalinti niekaip. Darbe - srtesas ant streso ir kiti, kuriu neiseina ismesti, nuo kuriu nesigauna atsiriboti niekaip. Siaip, su paleo, tapau daug ramesne, nors esu ugnis, tornado ir degtukas. Kazkaip kitaip reaguoju ir I nesklandumus, negerumus darbe, bet visai atsiriboti nuo stresiniu situaciju - nesigauna.
Panasu, kad pradedu sirgti. Tempa kol kas 37, bet nosis ir bronchai - kaka. Antradieni ziauriai susalau darbe, nes kabinete tiek pat laipsniu, kiek lauke. Va ir prasom, pasekmes yra.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 03, 11:14)
aš dažnai pagalvoju, kaip būtų paprasta gyventi, kai iš viso valgyti nereikėtų...  rolleyes.gif  Galėtume maitintis kokia Prana...  g.gif

Arba, kad koks dzinas pagamntu teisinga maista, o mums reiketu tik suvalgyti smile.gif Kiek laisvo laiko butu, kiek nuveikti galima butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 03, 11:20)
aciu  : Laukiu sestadienio, kai galesiu pasitepti tuo, vorestos uzrodytu, kremu.

o yra įrašytas draudimas naudoti dažniau?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 03, 10:43)
man tik idomu- jei ta endometra imanoma pamatuoti, kodel gydytojai nemato kad jis sustorejes? nu darytu kazka... nu as netikiu kad per pusmeti eme ir isivyste iki 4 stadijos.. juk tyrtasi, eita pas gines kas met.....zodziu.. sad.gif
reikia nustoti pykt , nes kenkiu tik sau...

neturiu supratimo. šiaip sako, kad būna, jog tik per operacijas pamato, kad su tuo endometru ten kažkas negerai. O be to... nu gydytojai nieko negali padaryti, net priežastys nėra aiškios, tai aš net nematau prasmės eiti pas gydytoją kažkokios pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 03, 11:32)
o yra įrašytas draudimas naudoti dažniau?

Parasyta - naudoti 1 karta per savaite 6 menesius. Veliau - 1 karta per dvi savaites, profilaktiskai. Tai ir nezinau, gal galeciau siandien pasitepti?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 03, 10:37)
neturiu supratimo. šiaip sako, kad būna, jog tik per operacijas pamato, kad su tuo endometru ten kažkas negerai. O be to... nu gydytojai nieko negali padaryti, net priežastys nėra aiškios, tai aš net nematau prasmės eiti pas gydytoją kažkokios pagalbos.

manes klause ar planuoju dabar pat pastot. jei ne- nepalikit, ponia sios ligos taip....
nu *****..
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 03, 11:56)
Parasyta - naudoti 1 karta per savaite 6 menesius. Veliau - 1 karta per dvi savaites, profilaktiskai. Tai ir nezinau, gal galeciau siandien pasitepti?

aš irgi nežinau biggrin.gif o kas blogo gali nutikt? yra koks šalutinis poveikis, perspėjimas? Kas?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 03, 12:51)
manes klause ar planuoju dabar pat pastot. jei ne- nepalikit, ponia sios ligos taip....
nu *****..

o tai ką jie poniai siūlė? nu galima operuoti, bet jis vėl atsinaujina :| ot brūdas, nu...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 03, 12:56)
aš irgi nežinau  biggrin.gif  o kas blogo gali nutikt? yra koks šalutinis poveikis, perspėjimas? Kas?

O ka as zinau biggrin.gif Neparasyta, kad mirsiu, jei pasitepsiu anksciau nei po 7 dienu smile.gif Sakai teptis?? 4u.gif
Kol kas visai neblogai. Man palengveja, kai issiplaunu galva+iliejote man tikejimo, kad nuemus kiausus pageres, tai kazkaip, kol kas, normaliai smile.gif
Atsakyti