QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 07:01)
Tai buvo vakar vakare temoj apgultis?
Nidulia, aš tavo vietoj daryčiau kažką panašausį į Gaps diet,
šitam tinklapy yra informacija - neskaičiau detaliau, nežinau, kaip ten su produktais, bet pats principas - kad išmeti viską ir dedi po vieną produktą per kelias dienas, ir žiūri, į ką organizmas blogai reaguoja. Taip atsirenki produktus aiškiai, nuo kurių tau blogai. Nes tas ištisinis draskymasis - ne išeitis, taip tik dar labiau pabloginsi padėtį.
Žinokit, nežinau, kas čia per stebuklas, bet buvau šiom dienom pas gydytoją, ir sakė, kad mano endometriumas tokio storio, kokio ir turi būti
Dar lig šiol negaliu patikėti, nes būdavo visą laiką per platus.
Panasiai ir darau. Ismeciau pomidorus, baklazanus, pieno produktus, nuo siandien - ir kiausinius. Liko tik mesa ir darzoves. Nebent dar liks ir kiauliena ismesti. Skaiciau jau anksciau psoriazininku protokola, merginu uzrodyta. Ne kazi kas liko man valgyti. Noreciau, kad visai nesinoretu valgyti:(
Aciu uz nuoroda, eisiu ja panagrineti. Bet uzkniso mane juodai toks stovis.
Dar panasu, kad pasalau darbe, tai lyg ir bronchitas kabinasi. Virsiu islandine kerpena ir ingaliacijos su arbatmedziu.
endometriumas - o kas cia per biesas?
QUOTE(katinone @ 2013 10 03, 08:45)
Limfmazgiai tau, Nidulia, dideja del tu isdraskymu galvoj. Per juos patenka kazkiek mikroorganizmu, o limfmazgiai stengiasi juos neutralizuoti, va todel ir dieja. Kai nebebus isdraskymu, tai per pora savaiciu isnyks ir limfmazgiai
Vat taip ir maniau, kad issidraskiusi, per zaizdeles, uznesu zarazos, todel tie mazgai tinsta. O, kad galeciau nesidraskyti. Ryte atsikelusi supratau, kad nakti, per miegus, draskiausi. Rankas susiristi, ar ka?