Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Nidulia @ 2013 10 02, 21:09)
Duok valgyti vyrui, kas cia dabar darosi, badu marina  lotuliukas.gif  Jau tos mamos.....tipo tu burna jam uzrisusi laikai smile.gif

O mano anyta apsidziauge kai brangusis nutirpo, sake, kad pilvuzas jaunam vyrui yra slykstu biggrin.gif uztai duoda vyrui velniu, kad man burna uzrises, bet cia juoku forma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(magucci @ 2013 10 02, 15:35)
Mergaites, o jus cia dauguma del sveikatos ar ir svori sureguliuoti norite? ax.gif

as tai tik del sveikatos
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 10 02, 20:28)

Beje, mano nereguliarios mm, iswis dingo..

unsure.gif
man ir nesamones su mmm darosi.. teplioja nors neturetu...
nors, su ta endo viskas turetu ir galetu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 10 02, 21:28)
Wallis, kaip tu? As ir darbe sen..blyn kentejau...
Ir db pilva suka..

Vakariene durna, pomidorai su grietine, alkana kaip zweris gryzau..ir velai, puoliau vaikam sroiba virt, mb makarud du farsi ir darzovem, sau silke isdiforojau, priragawau...ir farso palesiau biski...
Ryt kotletus nesiuos,ir pora pomidoru..nehaliu darzoviu valgyyt,kol nenurims..
O gal del lievu pirktiniu darzoviu cia?
Emiau griesyt..su rukymu, sreso pilna..greiciau nesamones baigtus..doh.gif

Beje, mano nereguliarios mm, iswis dingo..

man jau geriau, tik pykinimas dar laikosi, idomu kaip bus nakti. Tualete siandien tik pries pusrycius nenormaliai dar buvau, veliau rimtam nebejau. Pilvas ten kazka gargaliuoja, bet pusryciams vieni ryziai man manau padejo. Darzoviu svieziu nevalgiau ir nevalgysiu, va tik troskintas. turiu geros avienos, jos rytoj pabandysiu su kokiu brokoliu ar pastinakais.
nu va tokie staigus gaminimaisi tai mane veda is proto, nes bent jau man tai yra labai didelis pavojus apsiest nesamoniu, gal ir paleo, bet pvz kokiu vaisiu. Na patogu gi, nusiplauni ir grauzi, skanu, su kitais patiekalais tai reikia laukti, o kai esi isbadejus ir dar jei nervas del ko nors, tai nekontroliuoju saves visiskai sad.gif Nors as dabar turiu indukcine virykle, tai staigiai viskas pasigamina, ir puodai geri.
Mano mm, tai rugpjuti uzvelavo 21 diena, o rugseji atejo daaaaug anksciau nei tikejausi. g.gif
Atsakyti
O as einu galva pjautis nes nebegaliu jau. Ir skauda isdraskymus, ir niezti iki nuprotejimo, limfmazgis kaip guzas iskiles galvoje vel. Nors imk ir prilak kokiu raminamuju ar antihistaminu - klaritin, ar dar kokiu, malsinanciu histamino issiskyrima. Ku man daryc?
Atsakyti
Tai buvo vakar vakare temoj apgultis? biggrin.gif

Nidulia, aš tavo vietoj daryčiau kažką panašausį į Gaps diet, šitam tinklapy yra informacija - neskaičiau detaliau, nežinau, kaip ten su produktais, bet pats principas - kad išmeti viską ir dedi po vieną produktą per kelias dienas, ir žiūri, į ką organizmas blogai reaguoja. Taip atsirenki produktus aiškiai, nuo kurių tau blogai. Nes tas ištisinis draskymasis - ne išeitis, taip tik dar labiau pabloginsi padėtį.

QUOTE(taša @ 2013 10 02, 23:23)
nors, su ta endo viskas turetu ir galetu.... doh.gif

Žinokit, nežinau, kas čia per stebuklas, bet buvau šiom dienom pas gydytoją, ir sakė, kad mano endometriumas tokio storio, kokio ir turi būti bigsmile.gif Dar lig šiol negaliu patikėti, nes būdavo visą laiką per platus.
Atsakyti
Na, išsiaiškinau kaip ten su ta kava. Pasirodo, ne kava ir ne grietinėlė kalta. O kaltas pieš kavą sulaižytas kokoso aliejus... doh.gif Čia panašiai gavosi, kaip ta viską pramušanti kava... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 03, 00:26)
O as einu galva pjautis nes nebegaliu jau. Ir skauda isdraskymus, ir niezti iki nuprotejimo, limfmazgis kaip guzas iskiles galvoje  vel. Nors imk ir prilak kokiu raminamuju ar  antihistaminu - klaritin, ar dar kokiu, malsinanciu histamino issiskyrima. Ku man daryc?

Limfmazgiai tau, Nidulia, dideja del tu isdraskymu galvoj. Per juos patenka kazkiek mikroorganizmu, o limfmazgiai stengiasi juos neutralizuoti, va todel ir dieja. Kai nebebus isdraskymu, tai per pora savaiciu isnyks ir limfmazgiai smile.gif
Atsakyti
Labaryta, klausykit, ziuriu kita tema atsrado ir visos ten pabegot?? g.gif greitai mars atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 03, 09:00)
Labaryta, klausykit, ziuriu kita tema atsrado ir visos ten pabegot??  g.gif greitai mars atgal lotuliukas.gif

niekur mes nepabėgom... pioneers.gif
Kitoje temoje plačiau diskutuojama, kartais tos diskusijos liečia ne vien Paleo.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 07:01)
Tai buvo vakar vakare temoj apgultis?  biggrin.gif

Nidulia, aš tavo vietoj daryčiau kažką panašausį į Gaps diet, šitam tinklapy yra informacija - neskaičiau detaliau, nežinau, kaip ten su produktais, bet pats principas - kad išmeti viską ir dedi po vieną produktą per kelias dienas, ir žiūri, į ką organizmas blogai reaguoja. Taip atsirenki produktus aiškiai, nuo kurių tau blogai. Nes tas ištisinis draskymasis - ne išeitis, taip tik dar labiau pabloginsi padėtį.
Žinokit, nežinau, kas čia per stebuklas, bet buvau šiom dienom pas gydytoją, ir sakė, kad mano endometriumas tokio storio, kokio ir turi būti  bigsmile.gif  Dar lig šiol negaliu patikėti, nes būdavo visą laiką per platus.

Panasiai ir darau. Ismeciau pomidorus, baklazanus, pieno produktus, nuo siandien - ir kiausinius. Liko tik mesa ir darzoves. Nebent dar liks ir kiauliena ismesti. Skaiciau jau anksciau psoriazininku protokola, merginu uzrodyta. Ne kazi kas liko man valgyti. Noreciau, kad visai nesinoretu valgyti:(
Aciu uz nuoroda, eisiu ja panagrineti. Bet uzkniso mane juodai toks stovis.
Dar panasu, kad pasalau darbe, tai lyg ir bronchitas kabinasi. Virsiu islandine kerpena ir ingaliacijos su arbatmedziu.
endometriumas - o kas cia per biesas?
QUOTE(katinone @ 2013 10 03, 08:45)
Limfmazgiai tau, Nidulia, dideja del tu isdraskymu galvoj. Per juos patenka kazkiek mikroorganizmu, o limfmazgiai stengiasi juos neutralizuoti, va todel ir dieja. Kai nebebus isdraskymu, tai per pora savaiciu isnyks ir limfmazgiai smile.gif

Vat taip ir maniau, kad issidraskiusi, per zaizdeles, uznesu zarazos, todel tie mazgai tinsta. O, kad galeciau nesidraskyti. Ryte atsikelusi supratau, kad nakti, per miegus, draskiausi. Rankas susiristi, ar ka?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 02, 23:26)
O as einu galva pjautis nes nebegaliu jau. Ir skauda isdraskymus, ir niezti iki nuprotejimo, limfmazgis kaip guzas iskiles galvoje  vel. Nors imk ir prilak kokiu raminamuju ar  antihistaminu - klaritin, ar dar kokiu, malsinanciu histamino issiskyrima. Ku man daryc?

och , te 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as turiu ploteli nieztinti galvoj,kur ir pleiskanuojas.kas ten bbz. bet kartais nurimsta..
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 10 03, 06:01)
Žinokit, nežinau, kas čia per stebuklas, bet buvau šiom dienom pas gydytoją, ir sakė, kad mano endometriumas tokio storio, kokio ir turi būti  bigsmile.gif  Dar lig šiol negaliu patikėti, nes būdavo visą laiką per platus.

nu saunu, kad bent kazkam gerai 4u.gif super!
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 03, 10:23)
endometriumas  - o kas cia per biesas?

endometras - gimdos sieneles dengiantis sluoksnis, kuris pasišalina per mėnesines. Dėl neaiškių priežasčių endometras kartais išplinta ir už gimdos ribų, aplink kitus organus - tokia liga vadinama endometriozė. Dažniausiai pagrindinis požymis tos ligos yra itin skausmingos mėnesinės.
Atsakyti