Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 02, 21:23)
O ka patarsit daryti? vazineju i izangines sesijos paskaitas, ryte pavalgau mesos su darzovemis, ateina pietu metas, noriu esti zveriskai ir ka daryti, kur valgyti? masinoje? kaip atrodys?  blink.gif bet juk galiu isideti mesos, darzoviu?

nes reikia isbuti vos ne visa diena paskaitose. Bijau, kad jei busiu alakna, prisipirksiu nesamoniu, angliu kaip sakant doh.gif

o negali įsidėti ir kavinukėje (juk yra kažkas) suvalgyti? kad nepyktų, nusipirk pas juos arbatos ar kavos (ar salotų) ir bus okay. Na, mes dar koridoriuj kartais valgydavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 02, 20:22)
Lumi, vyras mirs badu, žinosim ką kaltinti biggrin.gif Jau pradėsiu kaltinamąjį aktą rašyt biggrin.gif
O rimtai, tai visai sutinku, man iš viso kavinėse niekur neskanu. Aš nežinau, ką jie su maistu daro, kad taip sugadina.

Pirmyn drinks_cheers.gif biggrin.gif
Turbut burbuliuoja tie puodai visa diena, o ir kepa ant pigiausio aliejaus. Perkunas zino atvirai sakant.
Atsakyti
Wallis, kaip tu? As ir darbe sen..blyn kentejau...
Ir db pilva suka..

Vakariene durna, pomidorai su grietine, alkana kaip zweris gryzau..ir velai, puoliau vaikam sroiba virt, mb makarud du farsi ir darzovem, sau silke isdiforojau, priragawau...ir farso palesiau biski...
Ryt kotletus nesiuos,ir pora pomidoru..nehaliu darzoviu valgyyt,kol nenurims..
O gal del lievu pirktiniu darzoviu cia?
Emiau griesyt..su rukymu, sreso pilna..greiciau nesamones baigtus..doh.gif

Beje, mano nereguliarios mm, iswis dingo..
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 02, 21:26)
elata, jus teisininke? as dabar istojau i mru teises magistra ir tai isbalansuoja mano mityba, kai bunant darbe galiu laikytis 7, 12 ir 18 val. rezimo rolleyes.gif

jo smile.gif tik su civiline dirbu smile.gif ir tikiu, jog tos paskaitos išbalansuoja, bet kadangi sveikata ir gera savijauta svarbiau, tikrai reiktų įsimesti kažką į paskaitas pavalgyti. MRU juk savo super duper pigią valgyklą turi, tai jei ten daržovę kokią pasiimti ir kur kamputy savo karbonadą išsitraukt? biggrin.gif
Atsakyti
Oho kas daros apacioj, suolas nesulus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 02, 21:28)
Turbut burbuliuoja tie puodai visa diena, o ir kepa ant pigiausio aliejaus. Perkunas zino atvirai sakant.

Prisiminiau kaip grįždami iš seminaro Molėtuose sustojome "pas Hofmaną" (čia tokia kavinė/baras/nu kažkas), tai mums šeimininkas pasakojo, jog jis viską kepa tik ant palmių aliejaus, nes jis mažiau oksiduojasi (tik jis kažkokį kitą žodį pavartojo, bet esmė ta buvo). Tai aš truputį apšalus buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 10 02, 21:32)

Va ka daro reklama smile.gif Ne veltui tiek pinigu dideles kompanijs jai isleidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 02, 21:12)
Labas Nidulia, nepamenu, nuo kurios dienos, nepasizymejau,
siandien sedejau paskaitose, po to ziauriai isalkau, ejom valgyti i kavine ir "priedziau" nesamoniu, dabar taip sazine griauzia.  doh.gif  doh.gif 

o kaip tau whole30? nesinori sudmaiscio?

man paleo reikalingas del veido odos, ne del svorio. Mano svoris 57- 58 kg, ugis 170 cm.

Kazkaip normaliai, tik ivairoves kartais norisi, Sian apie varske prisiminiau, bet be entuziazmo. Dar kiausus nuimsiu, tai mazai kas belieka. As tai ir kavineje randu ka valgyti, tik garnyra pakoreguoju. Labiausiai uzknisa gamintis. Dirbant, tai sunkoka. Pareini ir puoli kazka virti.
Tau tai tikrai svorio nereiketu numesti.
Jei ne mano ta galvos oda, buciau laimingiausia pasaulyje. Dabar net I zmones nenoriu eiti, nes nagai pastoviai galvoje ir plaukai tragiski. Kartais norisi nusikirsti ta galva su visa jos oda.
Vyras vos neverkia, kaip jam norisi sokolado ir uogienes. Sakau, jei tau tai kancia, tai del manes nesikankink, nes as neatiminesiu ir nemusiu taves, tai tavo asmeninis reikalas. Neina ir neima:) Blogai, kad tik parejes po darbo
pirma karta pvalgo daznai.
Nu va, pasidziaugiau, vaiksto ir zirzia, kad nori ko nors saldaus, klausia, ar nors obuoli galima. Vel is naujo viska aiskinu su tais obuoliais ant mesos uzdetais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 02, 20:33)
Prisiminiau kaip grįždami iš seminaro Molėtuose sustojome "pas Hofmaną" (čia tokia kavinė/baras/nu kažkas), tai mums šeimininkas pasakojo, jog jis viską kepa tik ant palmių aliejaus, nes jis mažiau oksiduojasi (tik jis kažkokį kitą žodį pavartojo, bet esmė ta buvo). Tai aš truputį apšalus buvau biggrin.gif

Oho kaip idomiai.
As jo niekad neragavus, pamenu UK pas juodaodzius macius, spintelese stiklainiai su tuo aliejum stovedavo, toks net gabalais ir jie viska ant jo kepdavo. Bet man nelabai skaniai jis atrode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 10 02, 21:32)

ale tikrai, traffic'as į blogą irgi žymiai padidėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 02, 21:36)
Kazkaip normaliai, tik ivairoves kartais norisi, Sian apie varske prisiminiau, bet be entuziazmo. Dar  kiausus nuimsiu, tai mazai kas belieka. As tai ir kavineje randu ka valgyti, tik garnyra pakoreguoju. Labiausiai uzknisa gamintis. Dirbant, tai sunkoka. Pareini ir puoli kazka virti.
Tau tai tikrai svorio nereiketu numesti.
Jei ne mano ta galvos oda, buciau laimingiausia pasaulyje. Dabar net I zmones nenoriu eiti, nes nagai pastoviai galvoje ir plaukai tragiski. Kartais norisi nusikirsti ta galva su visa jos oda.
Vyras vos neverkia, kaip jam norisi sokolado ir uogienes. Sakau, jei tau tai kancia, tai del manes nesikankink, nes as neatiminesiu ir nemusiu taves, tai tavo asmeninis reikalas. Neina ir neima:) Blogai, kad tik parejes po darbo
pirma karta pvalgo daznai.
Nu va, pasidziaugiau, vaiksto ir zirzia, kad nori ko nors saldaus, klausia, ar nors obuoli galima. Vel is naujo viska aiskinu su tais obuoliais ant  mesos uzdetais  doh.gif

uzjauciu del galvos odos, kiek suprantu mes kiekviena esam su kazkokia problema doh.gif

As savo Brangiuoju, dziaugiuosi thumbup.gif pamazu pamazu, judam kartu, siandien labai norejo maximinio turto, nedraudziau, sakau - pirk , stai suvalge ir tokie perdalai eina, nu va ir pats suprato, kad negali jo valgyti, sako, kad paskutinis kartas, nevalgo kruopu, kitu angliu, iskyrus bulves, nu nesuprantamas kolkas sis bulviu nevalgymas lietuviui vyrui ir dar zemaiciui, kur tik bulviniai blynai, kugeliai, zemaiciu blynai, bet matau, kad pamazu judam pirmyn, tik jam svoris labai krenta, pergyvena jo mama, kad valgyti neduodu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 02, 21:51)
tik jam svoris labai krenta, pergyvena jo mama, kad valgyti neduodu lotuliukas.gif

Duok valgyti vyrui, kas cia dabar darosi, badu marina lotuliukas.gif Jau tos mamos.....tipo tu burna jam uzrisusi laikai smile.gif
Atsakyti