Elata, o čia tas straipsnis, kur ir virtuvės mitų griovėjų rudens žurnaliuke, nežinai? Tu lyg kažką minėjai apie tai.
QUOTE(vazga @ 2013 10 02, 21:00)
Viriau vištieną pietums. Liko labai skanus sultinukas su prieskoninėmis žolelėmis. Man jį pilti lauk, ar galiu gerti? Atsiprašau, jei kvaili klausimai, bet dar trūksta truputėli žinių.
Gali gerti
Koks fainas straipsnis!! tikrai turesim naujokiu
Elata, pazisti ta itala
Elata, pazisti ta itala
QUOTE(nomore @ 2013 10 02, 20:04)
Patiko?
Neblogas toks nu mane veza tamsaus gymio vyrai bet cia siaip klausiu
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 02, 12:40)
sunku taip viska is karto nurezti, tegul kojas apsyla, po truputi viska padarys:)\
Kaip tau sekasi whole/ Nuo kurios dienos mes cia su whole abi?
Kaip tau sekasi whole/ Nuo kurios dienos mes cia su whole abi?
Labas Nidulia, nepamenu, nuo kurios dienos, nepasizymejau,
siandien sedejau paskaitose, po to ziauriai isalkau, ejom valgyti i kavine ir "priedziau" nesamoniu, dabar taip sazine griauzia.
o kaip tau whole30? nesinori sudmaiscio?
man paleo reikalingas del veido odos, ne del svorio. Mano svoris 57- 58 kg, ugis 170 cm.
QUOTE(nomore @ 2013 10 02, 21:00)
Elata, o čia tas straipsnis, kur ir virtuvės mitų griovėjų rudens žurnaliuke, nežinai? Tu lyg kažką minėjai apie tai.
ne, ne tas pats VMG interviu su Claudio, trumpesnis ir abstraktesnis, delfi daugiau parašyta
pumpica, nu man jis irgi patiko komunikabilus, užsivedęs, šnekus, energijos pilnas, o svarbiausia, anglų kalba pas jį tobula (ne taip kaip 99 proc. kitų italų ) bet draugauja su lietuve jau pora metų, man rods, ir vestuvės šviečiasi Vilniuj jis Bliu Bliu kalbų mokyklėlę įkūręs, kažkur prie Panoramos sakė.
As kelis kartus buvau nuejus i valgykla su bendradarbem, aciu, daugiau nebenoriu. Man ziauriai neskanu, knabinejuosi lekstej, o jos ziuri kaip i durna. Paskui skrandis stovi, kaip plytgali prarijus. Apskritai, kaip pasidare neskanus ne naminis maistas, jei tenka i kavine nueiti tai tiktai salotas imu. Net steikas perkeptas buna, prasau su krauju o atnesa fu kaka, ir mesyte kazkokia nekokybiska, kremzleta. Sakau, matyt rimtai ispindejau ir vyras bamba, kad valgykloj slykstus maistas, dabar as kalta, kad jo skonio receptorius sugadinau
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 02, 21:20)
As kelis kartus buvau nuejus i valgykla su bendradarbem, aciu, daugiau nebenoriu. Man ziauriai neskanu, knabinejuosi lekstej, o jos ziuri kaip i durna. Paskui skrandis stovi, kaip plytgali prarijus. Apskritai, kaip pasidare neskanus ne naminis maistas, jei tenka i kavine nueiti tai tiktai salotas imu. Net steikas perkeptas buna, prasau su krauju o atnesa fu kaka, ir mesyte kazkokia nekokybiska, kremzleta. Sakau, matyt rimtai ispindejau ir vyras bamba, kad valgykloj slykstus maistas, dabar as kalta, kad jo skonio receptorius sugadinau
Lumi, vyras mirs badu, žinosim ką kaltinti Jau pradėsiu kaltinamąjį aktą rašyt
O rimtai, tai visai sutinku, man iš viso kavinėse niekur neskanu. Aš nežinau, ką jie su maistu daro, kad taip sugadina.
O ka patarsit daryti? vazineju i izangines sesijos paskaitas, ryte pavalgau mesos su darzovemis, ateina pietu metas, noriu esti zveriskai ir ka daryti, kur valgyti? masinoje? kaip atrodys? bet juk galiu isideti mesos, darzoviu?
nes reikia isbuti vos ne visa diena paskaitose. Bijau, kad jei busiu alakna, prisipirksiu nesamoniu, angliu kaip sakant
Papildyta:
elata, jus teisininke? as dabar istojau i mru teises magistra ir tai isbalansuoja mano mityba, kai bunant darbe galiu laikytis 7, 12 ir 18 val. rezimo
nes reikia isbuti vos ne visa diena paskaitose. Bijau, kad jei busiu alakna, prisipirksiu nesamoniu, angliu kaip sakant
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 10 02, 21:22)
Lumi, vyras mirs badu, žinosim ką kaltinti Jau pradėsiu kaltinamąjį aktą rašyt
O rimtai, tai visai sutinku, man iš viso kavinėse niekur neskanu. Aš nežinau, ką jie su maistu daro, kad taip sugadina.
elata, jus teisininke? as dabar istojau i mru teises magistra ir tai isbalansuoja mano mityba, kai bunant darbe galiu laikytis 7, 12 ir 18 val. rezimo