Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(pumpica @ 2013 09 26, 09:05)
Idejau Foto apie savo isvaizdos pokyti metu begyje  biggrin.gif

Fantastika. Ir tai tik kelių ėmnesių rezultatas. Atrodai stulbinančiai gerai. Senesnėj foto irgi labai gerai atrodai. Bet dabar dar ir jaunesnė kokiu dešimčia metų. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
pumpica, pokyčiai akivaizdūs... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sunkiai sekasi man su fotki.com doh.gif Vieną kartą kažkada kėliau nautrauką, tai pavyko. Dabar vėl nebesigauna doh.gif Lyg ir įsikėlė, bet nerandu jos niekur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 26, 09:06)
Sunkiai sekasi man su fotki.com  doh.gif  Vieną kartą kažkada kėliau nautrauką, tai pavyko. Dabar vėl nebesigauna  doh.gif  Lyg ir įsikėlė, bet nerandu jos niekur  biggrin.gif

ir as nerandu schmoll.gif biggrin.gif as keliu paspaudus paskutini -one file at a time.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 25, 21:16)
Oi ne, jokiu budu, bijau bet pagalvoti apie dazyma.

Tu vis sakai, kad psoriazės tau nenustatė, tai noriu paklausti, ar buvai pas gydytoją odos? Nes pagal tai, ką rašai, man labai panašu į mano galvos būklę. Tik maniškė apsiraminus. O šiaip, negalima kasytis, jokiu būdu, nes kuo daugiau draskai, tuo daugiau plečiasi. Ir tikrai turi ryšį psoriazė su vitaminu D, tepaluose būna ir vit d pridedamas, tik lt neleidžia produktų su juo. Kažkada turėjau amerikinius tepalus nuo pso su vit d, labai padėdavo.
Atsakyti
Laba diena

mano galvos oda jautrumą įgijo po antibiotikų kurso - tokia reakcija prasidėjo, kad nusikasydavau iki kraujo ir plotai tik plėtės. Visokias priemones, dermatologės pasiūlytas naudojau. Bet idealiausias patarimas buvo mano kirpėjos, nes jos vyrui buvo tokia pat problema - Vishy šampūnas sausai galvos odai. Jis gydomasis - per savaitę kažkur užtraukia, o paskui problema neatsinaujina pastoviai jį naudojant. Ant viršaus kitos firmos balzamus ar putas naudoju - nereaguoja. Bet va jei panaudoju kitokį šampūną, nors ir jautriai odai, be jokių parabenų, vėl gali išlįsti problemos.

Užtat, kai nusiperku kokius pieno produktus, o karvės buvo pašertos antibiotikais, iškart oda sureaguoja - išberia smulkiai ploniausias odos vietas kaip dilgėline - po ekologiškos varškės iš IKI - kairys riešas išbertas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 26, 11:11)
ir as nerandu  schmoll.gif  biggrin.gif as keliu paspaudus paskutini -one file at a time.

Ačiū, pasirodo visai paprasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 09 26, 11:15)

Užtat, kai nusiperku kokius pieno produktus, o karvės buvo pašertos antibiotikais, iškart oda sureaguoja - išberia smulkiai ploniausias odos vietas kaip dilgėline - po ekologiškos varškės iš IKI - kairys riešas išbertas  lotuliukas.gif

karvių nešeria antibiotikais, nes tai reikštų jos skrandžio veiklos sustabdymą ir žarnyno bakterijų veiklos sutrikdymą ne vienai dienai . Taip, kartais jos gydomos ir gali būti kad tokių karvių pieno papuola į pienines. Tačiau pašaras su antibiotikais doh.gif
Greičiausia reaguoji į kazeiną. Arba į tai, ką pieninėse į tuos pieno produktus imakaliuoja.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 26, 11:47)
karvių nešeria antibiotikais, nes tai reikštų jos skrandžio veiklos sustabdymą ir žarnyno bakterijų veiklos sutrikdymą ne vienai dienai . Taip, kartais jos gydomos ir  gali būti kad  tokių karvių pieno papuola į pienines. Tačiau pašaras su antibiotikais  doh.gif
Greičiausia reaguoji į kazeiną. Arba į tai, ką pieninėse į tuos pieno produktus imakaliuoja.

taip nešeriamos. Tik va prie tokių auginimo technologijų, kai stengiamasi išgauti nerealius kiekius pieno, karvės nusilpsta ir dažnai serga. Dažniausiai tešmenų uždegimais, gimdos uždegimais po vedimo ir kt. Tada gydoma leidžiamais antibiotikais, kurių ir randama pieno produktuose.
Atsakyti
o joms uždegimai, kaip ir mums, dėl netinkamo omegų santykio (aliejų spaudimo atliekos- rupiniai) ir dėl krakmolo(grūdų) racione. Kramolas keičia skrandžio pH, todėl blogėja celiuliozę skaidančių mikrobų veikla.
Vėl kalta civilizacinė mityba.
Tačiau, kadangi nuo pieno su antibiotikais trinka pieno produktų gamyba, vargiai rastum pieno statytoją, kuris rizikuotų tokį pieną pilti į pienovežį. Nes po to gali pieno iš tavęs neimti mėnesį. Kur dėsi- laukus laistysi?
Na, mano karvukė sveikutėlė, jokio uždegimo teoriškai niekad nė negali būti.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 26, 10:42)
Ačiū, pasirodo visai paprasta  biggrin.gif

na ir nudziuvus thumbup.gif ziuriu pirma foto ir galvoju -gerai atrodo, tai kazi kaip ji atrodys su dar minus 10?? g.gif tik nebekudek daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 26, 13:53)
na ir nudziuvus  thumbup.gif ziuriu pirma foto ir galvoju -gerai atrodo, tai kazi kaip ji atrodys su dar minus 10??  g.gif  tik nebekudek daugiau  mirksiukas.gif

Jau ir nebekrenta biggrin.gif Su paleo apie1,5-2 kg pakrito, kuriuos buvau per atostogas Sicilijoj užsiauginus, dabar stabiliai laikosi. Nors kojas norėč dar šiek tiek paplonint prie kelių, ale čia matyt genetika biggrin.gif
Atsakyti