Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Mergaites, o jus cia dauguma del sveikatos ar ir svori sureguliuoti norite? ax.gif

Atsakyti
As irgi noreciau to sviesto, bet paskutini karta gamindama sudeginau savo smulkintuva, per slabnas buvo biggrin.gif
I veidrodi neatsiziuriu, labai graziai sau atrodau, ech... blush2.gif ate ate lasiniai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(magucci @ 2013 10 02, 15:35)
Mergaites, o jus cia dauguma del sveikatos ar ir svori sureguliuoti norite? ax.gif

Kad cia viskas tvarkosi, ir sveikata ir svoris. As pradejau del sveikatos, svoris tada antram plane man buvo, bet nutirpo 32kg, tai vienu suviu du zuikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 02, 16:44)
I veidrodi neatsiziuriu, labai graziai sau atrodau, ech...  blush2.gif  ate ate lasiniai  bigsmile.gif

bigsmile.gif fainas jausmas... thumbup.gif
Atsakyti
LumiLumi, Tu minejai, kad Tau veido oda su sia mityba susitvarke, man irgi labai labai pagerejo. O Tu naudojai kokia nors kosmetika ar aliejuka veidui? as ieskau kokio nors gerio veidui... smile.gif
Atsakyti
Jo, nera ne vieno spuogo biggrin.gif as naudoju tik prausikli jautriai odai ir pro reta kokosu alieju. Vat ziemai ir as noreciau kokio gerio, bet nezinau ar reikia, gal uzteks ir kokoso blush2.gif g.gif :-)
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 02, 16:22)
nemanau... Kiek pamenu iš pasisakymų temoje, tai jums jau labai seniai problemos su viduriais...  rolleyes.gif

taip, nebuvo niekad tvarka, bet sitas tai uzturbintas variantas... ir pati savijauta labai prasta, visokie pykinimai etc. padariau manksta intensyvia, tai jauciuosi kaip naujai gimus. o kvapas koks is burnos ejo besimankstinant, siaubas. ir prakaitas kaip niekad surus buvo.
Atsakyti

QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 02, 18:01)
Jo, nera ne vieno spuogo  biggrin.gif  as naudoju tik prausikli jautriai odai ir pro reta kokosu alieju. Vat ziemai ir as noreciau kokio gerio, bet nezinau ar reikia, gal uzteks ir kokoso  blush2.gif  g.gif :-)

nemanau, kad vien aliejuko pakaks. Drekinimo reiketu. As tai kremus naudoju smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju tik savos gamybos kremus arba kartais vienus aliejus: simondsijų, vynuogių kauliukų, abrikoso kauliukų...
Atsakyti
Nu, ar jaučiatės drastiškai beismaitinančios? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 10 02, 20:10)

nu pagaliau ir straipsnis biggrin.gif man jis jau praėjusią savaitę liepė paskaityti delfyje straipsnį apie paleo, bet tada nieko nebuvo biggrin.gif
Ir "drastiška" puikiai tinkantis žodis apibūdinti mitybą, kuria žmonės kelis milijonus metų mito biggrin.gif Žurnalistai...
Atsakyti
Tuoj paskaitys žmonės apie numestus kilus ir turėsim daug naujokų biggrin.gif
Atsakyti
Einu , ta proga, vistos leska su raugintais kopustais sukapoti:)
Gal ir man galvos oda susitvarkys, kaip italui ax.gif
Atsakyti