Mergaites, o jus cia dauguma del sveikatos ar ir svori sureguliuoti norite?
As irgi noreciau to sviesto, bet paskutini karta gamindama sudeginau savo smulkintuva, per slabnas buvo
I veidrodi neatsiziuriu, labai graziai sau atrodau, ech... ate ate lasiniai
Papildyta:
Kad cia viskas tvarkosi, ir sveikata ir svoris. As pradejau del sveikatos, svoris tada antram plane man buvo, bet nutirpo 32kg, tai vienu suviu du zuikiai
Papildyta:
QUOTE(magucci @ 2013 10 02, 15:35)
Mergaites, o jus cia dauguma del sveikatos ar ir svori sureguliuoti norite?
Kad cia viskas tvarkosi, ir sveikata ir svoris. As pradejau del sveikatos, svoris tada antram plane man buvo, bet nutirpo 32kg, tai vienu suviu du zuikiai
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 02, 16:44)
fainas jausmas...
Jo, nera ne vieno spuogo as naudoju tik prausikli jautriai odai ir pro reta kokosu alieju. Vat ziemai ir as noreciau kokio gerio, bet nezinau ar reikia, gal uzteks ir kokoso :-)
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 02, 16:22)
nemanau... Kiek pamenu iš pasisakymų temoje, tai jums jau labai seniai problemos su viduriais...
taip, nebuvo niekad tvarka, bet sitas tai uzturbintas variantas... ir pati savijauta labai prasta, visokie pykinimai etc. padariau manksta intensyvia, tai jauciuosi kaip naujai gimus. o kvapas koks is burnos ejo besimankstinant, siaubas. ir prakaitas kaip niekad surus buvo.
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 02, 18:01)
Jo, nera ne vieno spuogo as naudoju tik prausikli jautriai odai ir pro reta kokosu alieju. Vat ziemai ir as noreciau kokio gerio, bet nezinau ar reikia, gal uzteks ir kokoso :-)
nemanau, kad vien aliejuko pakaks. Drekinimo reiketu. As tai kremus naudoju
Nu, ar jaučiatės drastiškai beismaitinančios?
QUOTE(nomore @ 2013 10 02, 20:10)
nu pagaliau ir straipsnis man jis jau praėjusią savaitę liepė paskaityti delfyje straipsnį apie paleo, bet tada nieko nebuvo
Ir "drastiška" puikiai tinkantis žodis apibūdinti mitybą, kuria žmonės kelis milijonus metų mito Žurnalistai...
Tuoj paskaitys žmonės apie numestus kilus ir turėsim daug naujokų
Einu , ta proga, vistos leska su raugintais kopustais sukapoti:)
Gal ir man galvos oda susitvarkys, kaip italui
Gal ir man galvos oda susitvarkys, kaip italui