Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Trečia diena be grūdų, cukraus, pieno produktų, bulvių. Sekasi neblogai. Nelabai ir norisi atsisakytų produktų. Ir verkt jau nebesinori. Tik va kiek bevalgyčiau, niekaip neatsiranda sotumo jausmas. Atrodo ir riebiai valgau...alkana ir alkana. Ar čia taip ir turėtų būti? O gal taip yra, kad man trūksta svorio, apie 10 kg. Nėra riebaliukų, kuriuos galėčiau įsisavint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vazga: 02 spalio 2013 - 13:21
QUOTE(vazga @ 2013 10 02, 14:14)
Trečia diena be grūdų, cukraus, pieno produktų, bulvių. Sekasi neblogai. Nelabai ir norisi atsisakytų produktų. Ir verkt jau nebesinori. Tik va kiek bevalgyčiau, niekaip neatsiranda sotumo jausmas. Atrodo ir riebiai valgau...alkana ir alkana.  Ar čia taip ir turėtų būti?

mažai riebalo. Padidinkit riebalų kiekį valgio metu, atsiras sotumo jausmas.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 01, 15:54)
Ot ne, kad arciau Vilniaus, tai kazi kur pasislepe su tom gerom kiaulytem  biggrin.gif

nu!
Papildyta:
QUOTE(vazga @ 2013 10 02, 13:14)
Trečia diena be grūdų, cukraus, pieno produktų, bulvių. Sekasi neblogai. Nelabai ir norisi atsisakytų produktų. Ir verkt jau nebesinori. Tik va kiek bevalgyčiau, niekaip neatsiranda sotumo jausmas. Atrodo ir riebiai valgau...alkana ir alkana.  Ar čia taip ir turėtų būti? O gal taip yra, kad man trūksta svorio, apie 10 kg. Nėra riebaliukų, kuriuos galėčiau įsisavint...

o koki riebala valgai?

as vakar mesos privalgiau su salotom ir ka - uz 2 val miriau kaip norejau valgyt!

vakarikste lazanija isejo gerai-valgiau ta marmala likusi, bet lakstu
Papildyta:
ir tortu turejom 2 ir visokiu kitu gerybiu- ir nieko man, jokiu emociju.
bet va uztat snd darbe buvo gimtadienis- tai kiek visko daug ir nesveiko...ir kaip norejau..... wub.gif wub.gif valgiau pomidorus ir alyvuoges unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Trečia diena be grūdų, cukraus, pieno produktų, bulvių. Sekasi neblogai. Nelabai ir norisi atsisakytų produktų. Ir verkt jau nebesinori. Tik va kiek bevalgyčiau, niekaip neatsiranda sotumo jausmas. Atrodo ir riebiai valgau...alkana ir alkana.  Ar čia taip ir turėtų būti? O gal taip yra, kad man trūksta svorio, apie 10 kg. Nėra riebaliukų, kuriuos galėčiau įsisavint...

pritaikyk formulę(J.Kwasniewskio) kilogramui tavo kūno svorio reikia maždaug 1 gr baltymo, 2-3 gr riebalo ir tik 0,8 gr angliavandenių.
Kai neliko angliavandenių (krakmolo ir cukraus) organizmo kuru turi tapti riebalas. Tik gal pieno riebalas tau geriau nuo baltymo išvalytas -GHI. Laikinai nuo pieno, kiaušinio baltymo reikėtų pasisaugoti, kol susitvarkys žarnynas. Vėliau galima atsargiai pamėginti įvesti atgal.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 02, 14:26)
nu!
Papildyta:
o koki riebala valgai?

as vakar mesos privalgiau su salotom ir ka - uz 2 val miriau kaip norejau valgyt!
vakarikste lazanija isejo gerai-valgiau ta marmala likusi, bet lakstu
Papildyta:
ir tortu turejom 2 ir visokiu kitu gerybiu- ir nieko man, jokiu emociju.
bet va uztat snd darbe buvo gimtadienis- tai kiek visko daug ir nesveiko...ir kaip norejau..... wub.gif  wub.gif  valgiau pomidorus ir alyvuoges unsure.gif  smile.gif

Mėsą stengiuosi riebesnę valgyti, kad lašinuko būtų. Daržoves lengvai apkepu su kupinu šaukštu ghi sviesto. Plius žalios daržovės. Papildomai kokosų aliejaus pasmaguriauju. Pusryčiams kiaušiniai taukuose kepti, su tokiom pačiom daržovėm. Vakarienei, dažniausiai, kas lieka nuo pietų mėsiško, tik daržovių šviežiai pasiruošiu.
Eisiu kokosų sviesto darytis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vazga @ 2013 10 02, 13:35)
Mėsą stengiuosi riebesnę valgyti, kad lašinuko būtų. Daržoves lengvai apkepu su kupinu šaukštu ghi sviesto. Plius žalios daržovės. Papildomai kokosų aliejaus pasmaguriauju. Pusryčiams kiaušiniai taukuose kepti, su tokiom pačiom daržovėm. Vakarienei, dažniausiai, kas lieka nuo pietų mėsiško, tik daržovių šviežiai pasiruošiu.
Eisiu kokosų sviesto darytis.  rolleyes.gif

avokado isivesk i meniu, tikrai padeda per pietus man(per pietus lasiniu nevalgau)
Atsakyti

pirmas dienas ir man taip buvo, paskui praeis tas alkis... smile.gif iskentek tik
Siandien ryte juodi virti ryziai, be jokiu drusku. Kolkas nenoriu valgyt, ir pilvas jauciu gargaliuoja maziau. prisipirkau dar granatu, zieves gaminsiu. bandysiu pagerinet kasdien po mazai ml. jei wc susitvarkytu, tai myleciau paleo visa savo sirdim, bet va si mityba kotais manes nelabai myli sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 02 spalio 2013 - 14:06
Wallis console.gif gal tikrai koks virusas su viduriavimu prikibo? Kelios pazistamos mano guli su viduriavimu. Kaip gaila, kad tau taip.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 02, 15:51)
Wallis  console.gif  gal tikrai koks virusas su viduriavimu prikibo? Kelios pazistamos mano guli su viduriavimu. Kaip gaila, kad tau taip.

va va, gal koks roto virusas ar kokie ten buna ir siandien parduotuveje kaip tik pries mane dvi bobules pirko kazkokius miltelius virskinimo traktui... galvoju nu kas cia daros! siryt nubudau 5 ryte, nuo baisingo pykinimo, grynai, kaip budavo nuo pieno. jauciu apatija visiems maisto produktams, tai manau vel ryziu issivirsiu smile.gif visai gerai jie ryte suejo
Atsakyti
QUOTE(vazga @ 2013 10 02, 08:49)
Sveika,
Patikėk, gal jau geriau vieną kartą savaitėj su ilga adata, nei kas antrą dieną su trumpa. Vistiek žiauriai skauda ir kiekvieną kartą verkt noris. Ir taip jau 10 metų. Priprasti neįmanoma. Man siūlė keisti į geriamus, bet kai įsigilinau į jų veikimo principus, atsisakiau. Nenoriu paskiau nuo slogos galą gauti. Tikiuosi su paleo apsitvarkys kiek sveikata ir nereikės vaistų keisti, nes gydytojai jau remia prie sienos. O galva paskutiniu metu ir man žiauriai svaigsta. Nors leidžiuosi betaferoną.  Manau čia nuo kažko kito. Ir ausyse labai ūžia. Spaudimas irgi žemas, bet toks buvo visą gyvenimą.

Tas galvos svaigimas ziauriai erzina. Bet ko noret, zidiniu pilna galva. Mano desinys vyzdys didesnois uz kairiji, gal todel jausmas nemalonus, ir smegeneliu karys pusrytulis pagrauztas. Man ausu uzimas dingo, dabar nors uzmigt galiu biggrin.gif As tai save guodziu tuo, kad tik vienas kartas i savaite. Man baisiausia butu jei lasintu monokloninius antikunus, ten karta i menesi, bet rizika tokia, kad gali issivystyti mirtina smegenu infekcija, tai gal aciu, apseisiu. doh.gif
Eisiu koki troskini susimarmalinsiu, salta man siandie baisiai. Pameciau lasinius, tai dabar salu. Langai visai kiauri buto, laukiu kol kraustysimes i siltesni, nes sedziu kaip svogunas, sluoksnis ant sluoksnio. Va tik neseniai pasidziaugiau, kad galunes siltos, tai dabar kramtau tai ka pasakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 10 02, 16:08)
va va, gal koks roto virusas ar kokie ten buna ir siandien parduotuveje kaip tik pries mane dvi bobules pirko kazkokius miltelius virskinimo traktui... galvoju nu kas cia daros! siryt nubudau 5 ryte, nuo baisingo pykinimo, grynai, kaip budavo nuo pieno. jauciu apatija visiems maisto produktams, tai manau vel ryziu issivirsiu smile.gif visai gerai jie ryte suejo

nemanau... Kiek pamenu iš pasisakymų temoje, tai jums jau labai seniai problemos su viduriais... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 02, 16:14)
Tas galvos svaigimas ziauriai erzina. Bet ko noret, zidiniu pilna galva. Mano desinys vyzdys didesnois uz kairiji, gal todel jausmas nemalonus, ir smegeneliu karys pusrytulis pagrauztas. Man ausu uzimas dingo, dabar nors uzmigt galiu  biggrin.gif  As tai save guodziu tuo, kad tik vienas kartas i savaite. Man baisiausia butu jei lasintu monokloninius antikunus, ten karta i menesi, bet rizika tokia, kad gali issivystyti mirtina smegenu infekcija, tai gal aciu, apseisiu.  doh.gif
Eisiu koki troskini susimarmalinsiu, salta man siandie baisiai. Pameciau lasinius, tai dabar salu. Langai visai kiauri buto, laukiu kol kraustysimes i siltesni, nes sedziu kaip svogunas, sluoksnis ant sluoksnio. Va tik neseniai pasidziaugiau, kad galunes siltos, tai dabar kramtau tai ka pasakiau  lotuliukas.gif

Dėl tų monokloninių antikūnių daro tyrimus. Nustato, ar yra smegenų infekcjos antikūnių. Pas mane jų rado, todėl vaistų neskyrė. Per didelė rizika. O geriami vaistai nuo IS vekia visiško imuniteto sunaikinimo principu. Yra didelė rizika, kad pav., paprasta sloga komplikuosis į sunkų plaučių uždegimą ir panašiai...

Cha, kad pasmaguriavau kokosų sviestu, tai turbūt iki rytojaus būsiu soti. Vargas, kai saikas kažkur prapuola doh.gif
Atsakyti