QUOTE(Nidulia @ 2013 10 02, 13:02)
Dermatologu nuomones skiriasi, israsineja spec sampunus po 50/60 litu ir brangius tepalus. Vat jus man paaiskinkite, kaip gali gydyti galvos oda sampunas, kuriame 2 veikliosios medziagos pries grybeli, bet putojanti medziaga, pati agresyviausia, kokia tik gali buti -SLS. Nu tai koks cia odos gydymas, kuomet pilna agresyviu sudetiniu daliu?+PEG, ALS ir t.t.??? Cia tas pats, jei as gydausi kandida, nevalgau cukraus, bet edu medu
Kiausas dar likes ir kiauliena. Gal metabolinis tyrimas tiksliau paaiskins, reikia greiciau man ji darytis, nes jau uz....so, nesikeikiant. Nepykit uz mano negrazius zodzius, bet kartais staugti norisi, kaip mane uzkankino ta makaules skura
Sakyčiau gal reiktų kiaušus pabandyt išbraukti. bent savaitėlei. kartais kiaušinių baltymai labai alergizuoja. Nemanau, kad metabolinis tyrimas atsakys į klausimą, kodėl galvos oda niežti. Ir tikrai užjaučiu dėl tų problemų
Ir kiaušiniai turi anti-maistinių medžiagų. Kaip vištos reprodukcinė galia (ar bet kokio kito jį padėjusio padaro), kiaušiniai turi vidinį apsaugos mechanizmą, kuris jiems padeda apsisaugoti nuo grobuonių už to plono lengvai suskaldomo kiauto. Kai mama-paukštis atsikelia ir nueina nuo lizdo, šios anti-maistinės medžiagos saugo kiaušinius iš lukšto vidaus ir įspėja kitus gyvūnus, jog kiaušinių nevalgytų. Nors dauguma žmonių gerai prisitaikę valgyti kiaušinius be jokių problemų, tačiau kita dalis dėl šios priežasties yra jautrūs kiaušiniams.
Papildyta:
QUOTE(katinone @ 2013 10 02, 13:10)
Labas rytas
nors daugumai turbut jau diena seniai
As siandien pabudau ir nusprendziau, kad gyvensiu, nors vakar tuo labai abejojau, nes gulejau kaip baslys su 39temp
Bet pasinaudojau beveik visais jusu patarimais, be to nieko nevalgiau (tik arbatos) ir siandien jau visai nieko savijauta
Kas link paleo, tai geriau ir buti turbut negali
Savijauta kuo puikiausia, energijos nors vezimu vezk (mastau pradet sportuot), jokio potraukio saldesiams ir kitiems s.(anksciau dar bulviu norejau, bet dabar jau nebe), miegu kaip kudikis ir miego reikia maziau, wc reikalai ciki(kiek kartu valgau, tiek kartu ir ten kur karalius pescias vaiksto zygiuoju), valgau dazniausiai du kartus dienoj(kartais viena), kava vis dar geriu(viena atomini puodeli ryte tik pabudus dar lovoj guledama be jokiu priedu), kad cia dar? Vat, pagrindinis geris - nuridenti 9kg daug maz per menesi laiko!!!
Geris tas paleo
Yes!
Ir labai džiugu, kad gyvensit