Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(magucci @ 2013 10 02, 11:38)
Net nezinau, skanu man ji  g.gif . Tiesa, spaudimas mano nuo prigimties zemas, tai kazkaip isitikinus esu, kad man tonusa pakelia blush-anim-cl.gif2 Kava ir cigaretes ilga laika buvo mano pusryciai, rukyt meciau, o kava pasilikau - neisivaizduoju ryto be jos  blink.gif

nepergyvenk, nesi viena tokia cia, kuri kavos neatsisako, as viena is ju biggrin.gif tik mano be jokiu priedu, vienas puodas ryte. Atominis doh.gif

O ka reiskia prierasas prie pirmo vaiko - planai pastot, ar jau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 02, 12:42)
nepergyvenk, nesi viena tokia cia, kuri kavos neatsisako, as viena is ju  biggrin.gif tik mano be jokiu priedu, vienas puodas ryte. Atominis doh.gif

O ka reiskia prierasas prie pirmo vaiko - planai pastot, ar jau?  ax.gif

Jei reiktu gerti juoda kava, tai tada geriau jokios schmoll.gif
Dar tik planuojamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magucci @ 2013 10 02, 11:45)
Jei reiktu gerti juoda kava, tai tada geriau jokios  schmoll.gif
Dar tik planuojamas smile.gif

man tai skanu rolleyes.gif

tai kad planai taptu realybe drinks_cheers.gif pats tas maitinimasi susitvarkyt pries toki reikala mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 02, 12:42)
nepergyvenk, nesi viena tokia cia, kuri kavos neatsisako, as viena is ju  biggrin.gif tik mano be jokiu priedu, vienas puodas ryte. Atominis doh.gif

O ka reiskia prierasas prie pirmo vaiko - planai pastot, ar jau?  ax.gif

aš irgi neatsisakau kavos, nes be jos mano spaudimas kaip lavoniuko, tai negaliu kitaip biggrin.gif bet dabar vietoj "trijų pupelių" ant kavos aparato tik vieną palieku (na, stiprumas čia kavos) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(magucci @ 2013 10 02, 12:45)
Jei reiktu gerti juoda kava, tai tada geriau jokios  schmoll.gif

čia pripratimo reikalas smile.gif man dabar kava juoda skaniausia biggrin.gif o dar skaniau geras espresso smile.gif Na, bet jei jau taip baisiai neskanu, galima kokoso pienu pasibalinti kavą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 02, 12:42)
va va, daugelis su paleo ir pastebi, jog atrodo žymiai lieknesni, nors svorio skaičiukai ir ne itin įspūdingi biggrin.gif čia matyt tas patinimas ir vandens užsilaikymas praeina smile.gif

Kitaip ir nepaaiskinsi, nes po 9 dienu pas mane gal tik puse kilo pajudejo o matmenys akivaizdziai sumazejo, Kosmaras, reiskia pas mane nuolatos buvo uzsilaike skysciai audiniuose ir aiskiai parasyta, kad pirmas to kaltininkas - cukrus. Po to, menesines - visai kitaip praejo. Irgi cukru nuemus. Zodziu, as patenkinta, tik dar labai kankinuosi su galvos odos niezejimu. Pomidorus ir baklazanus nuemiau. Nebezinau ka bedaryti, nes gyvenimo kokybe tas ziaurus niezulys, tai labai gadina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 02, 12:50)
Kitaip ir nepaaiskinsi, nes po 9 dienu pas mane gal tik puse kilo pajudejo  o matmenys akivaizdziai sumazejo, Kosmaras, reiskia pas mane nuolatos buvo uzsilaike skysciai audiniuose ir aiskiai parasyta, kad pirmas to kaltininkas - cukrus. Po to, menesines - visai kitaip praejo. Irgi cukru nuemus. Zodziu, as patenkinta, tik dar labai kankinuosi su galvos odos niezejimu. Pomidorus ir baklazanus nuemiau. Nebezinau ka bedaryti, nes gyvenimo kokybe tas ziaurus niezulys, tai labai gadina sad.gif

o ką dermatologas sako? Kiaušiniai dietoj dar likę?
Atsakyti
Dermatologu nuomones skiriasi, israsineja spec sampunus po 50/60 litu ir brangius tepalus. Vat jus man paaiskinkite, kaip gali gydyti galvos oda sampunas, kuriame 2 veikliosios medziagos pries grybeli, bet putojanti medziaga, pati agresyviausia, kokia tik gali buti -SLS. Nu tai koks cia odos gydymas, kuomet pilna agresyviu sudetiniu daliu?+PEG, ALS ir t.t.??? Cia tas pats, jei as gydausi kandida, nevalgau cukraus, bet edu medu doh.gif
Kiausas dar likes ir kiauliena. Gal metabolinis tyrimas tiksliau paaiskins, reikia greiciau man ji darytis, nes jau uz....so, nesikeikiant. Nepykit uz mano negrazius zodzius, bet kartais staugti norisi, kaip mane uzkankino ta makaules skura verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, niekaip nesuprantu dar vieno dalyko. Vienur rašo, kad valgyti liesą mėsą, kitur- riebią. Kaip čia yra ištikro?
Beje, kažkuri rašė, kad vietoj dezodoranto naudoja sodą su kokosų aliejumi. Nepatarčiau. Bandžiau ir aš. Užkimšo poras, iškilo didžiausias guzas. Buvo daug strioko, ar ne vėžinis koks augliukas. O paskiau ilgai kankinausi, kol visas brudas ten susikaupęs išėjo.
Atsakyti
QUOTE(vazga @ 2013 10 02, 13:02)
Mergaitės, niekaip nesuprantu dar vieno dalyko. Vienur rašo, kad valgyti liesą mėsą, kitur- riebią. Kaip čia yra ištikro?
Beje, kažkuri rašė, kad vietoj dezodoranto naudoja sodą su kokosų aliejumi. Nepatarčiau. Bandžiau ir aš. Užkimšo poras, iškilo didžiausias guzas. Buvo daug strioko, ar ne vėžinis koks augliukas. O paskiau ilgai kankinausi, kol visas brudas ten susikaupęs išėjo.

Na, jei lietuviškai radot apie paleo, tai ten visokių nesąmonių būna prirašyta. O jei angliškai...
Oficialus paleo dietos kūrėjas/siūlytojas yra Loren Cordain. Jis parašęs pirmą knygą apie paleo dietą siūlė valgyti liesą mėsą. Taip buvo dėl to, kad jis turėjo omenyje conventional mėsą, tą įprastinę, kur gyvulėliai kombikormu šeriami, antibiotikais užkanda ir saulės šviesos nemato, todėl riebaluose susikaupia toksinai ir išsikreipia omega3 ir omega6 riebalų rūgščių santykis. Vėliau prasidėjo kalbos, jog yra žmonių, auginančių ir sveikai tuos gyvulius, maitinančių žole, leidžiančių į ganyklas ir pan. Tokių gyvulių mėsa sveikesnė, o riebaliukai naudingesni. Tad štai jei turit galimybę įsigyti geros kokybės mėsos, nėra reikalo vengti riebaliukų, jie tik į naudą. Jei mėsą perkate parduotuvėje, geriau ją pirkti liesesnę, o riebaliukų trūkumą kompensuoti kokoso aliejumi, avokadais ir kitais gerais riebalais smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif nors daugumai turbut jau diena seniai lotuliukas.gif As siandien pabudau ir nusprendziau, kad gyvensiu, nors vakar tuo labai abejojau, nes gulejau kaip baslys su 39temp biggrin.gif Bet pasinaudojau beveik visais jusu patarimais, be to nieko nevalgiau (tik arbatos) ir siandien jau visai nieko savijauta smile.gif
Kas link paleo, tai geriau ir buti turbut negali smile.gif Savijauta kuo puikiausia, energijos nors vezimu vezk (mastau pradet sportuot), jokio potraukio saldesiams ir kitiems s.(anksciau dar bulviu norejau, bet dabar jau nebe), miegu kaip kudikis ir miego reikia maziau, wc reikalai ciki(kiek kartu valgau, tiek kartu ir ten kur karalius pescias vaiksto zygiuoju), valgau dazniausiai du kartus dienoj(kartais viena), kava vis dar geriu(viena atomini puodeli ryte tik pabudus dar lovoj guledama be jokiu priedu), kad cia dar? Vat, pagrindinis geris - nuridenti 9kg daug maz per menesi laiko!!! thumbup.gif Geris tas paleo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 02, 13:02)
Dermatologu nuomones skiriasi, israsineja spec sampunus po 50/60 litu ir brangius tepalus. Vat jus man paaiskinkite, kaip gali gydyti galvos oda sampunas, kuriame 2 veikliosios medziagos pries grybeli, bet putojanti medziaga, pati agresyviausia, kokia tik gali buti -SLS. Nu tai koks cia odos gydymas, kuomet pilna agresyviu sudetiniu daliu?+PEG, ALS ir t.t.??? Cia tas pats, jei as  gydausi kandida, nevalgau cukraus, bet edu medu  doh.gif
Kiausas dar likes ir kiauliena. Gal metabolinis tyrimas tiksliau paaiskins, reikia greiciau man ji darytis, nes jau uz....so, nesikeikiant. Nepykit uz mano negrazius zodzius, bet kartais staugti norisi, kaip mane uzkankino ta makaules skura  verysad.gif

Sakyčiau gal reiktų kiaušus pabandyt išbraukti. bent savaitėlei. kartais kiaušinių baltymai labai alergizuoja. Nemanau, kad metabolinis tyrimas atsakys į klausimą, kodėl galvos oda niežti. Ir tikrai užjaučiu dėl tų problemų sad.gif

Ir kiaušiniai turi anti-maistinių medžiagų. Kaip vištos reprodukcinė galia (ar bet kokio kito jį padėjusio padaro), kiaušiniai turi vidinį apsaugos mechanizmą, kuris jiems padeda apsisaugoti nuo grobuonių už to plono lengvai suskaldomo kiauto. Kai mama-paukštis atsikelia ir nueina nuo lizdo, šios anti-maistinės medžiagos saugo kiaušinius iš lukšto vidaus ir įspėja kitus gyvūnus, jog kiaušinių nevalgytų. Nors dauguma žmonių gerai prisitaikę valgyti kiaušinius be jokių problemų, tačiau kita dalis dėl šios priežasties yra jautrūs kiaušiniams.

Papildyta:
QUOTE(katinone @ 2013 10 02, 13:10)
Labas rytas  4u.gif nors daugumai turbut jau diena seniai  lotuliukas.gif As siandien pabudau ir nusprendziau, kad gyvensiu, nors vakar tuo labai abejojau, nes gulejau kaip baslys su 39temp  biggrin.gif Bet pasinaudojau beveik visais jusu patarimais, be to nieko nevalgiau (tik arbatos) ir siandien jau visai nieko savijauta smile.gif
Kas link paleo, tai geriau ir buti turbut negali smile.gif Savijauta kuo puikiausia, energijos nors vezimu vezk (mastau pradet sportuot), jokio potraukio saldesiams ir kitiems s.(anksciau dar bulviu norejau, bet dabar jau nebe), miegu kaip kudikis ir miego reikia maziau, wc reikalai ciki(kiek kartu valgau, tiek kartu ir ten kur karalius pescias vaiksto zygiuoju), valgau dazniausiai du kartus dienoj(kartais viena), kava vis dar geriu(viena atomini puodeli ryte tik pabudus dar lovoj guledama be jokiu priedu), kad cia dar? Vat, pagrindinis geris - nuridenti 9kg daug maz per menesi laiko!!!  thumbup.gif Geris tas paleo  thumbup.gif

Yes! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir labai džiugu, kad gyvensit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elata: 02 spalio 2013 - 12:18
Su riebaliuku. Liesa mesa+darzoves=nesubalansuotas maitinimas. Kur gi riebaliukas, tada? Baltymo (mesa, zuvis, kaiusas)- per delna be pirstu+ riebalo , nykscio dydzio. Geriausia naudotis skaiciuoklemis

http://www.kalorijos.lt/
http://www.cronometer.com/#
cia galima paziureti darzoviu krakmolinguma ir kito maisto sudeti
http://www.dieta.lt/...oduktas/morkos/

Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 10 02, 13:12)
Sakyčiau gal reiktų kiaušus pabandyt išbraukti. bent savaitėlei. kartais kiaušinių baltymai labai alergizuoja. Nemanau, kad metabolinis tyrimas atsakys į klausimą, kodėl galvos oda niežti. Ir tikrai užjaučiu dėl tų problemų sad.gif

Tada meginsiu kiausus ismesti, stebesiu ar kas keisis.
Atsakyti