Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(magucci @ 2013 10 02, 10:20)

- manija saldumynams, kuri jauciu vis dideja  verysad.gif

Tai va, kas priverte... Noriu atgauti jegas ir grozi smile.gif

tada pagrindiniai dalykai kuriuos turi suvokti: insulino išskyrimo mažinimo svarba, ir angliavandenių mažinimas. Kol to nebus, rezultatų irgi nelabai gali tikėtis.
Ir paskaičiuokim šiek tiek kvėpavimą, gal užves ant ko nors.
atsisėsk ramiai ir suskaičiuok kiek kartų per minutę kvėpuoji, užrašyk
Po to įkvėpk ir sulaikyk kvėpavimą kiek tik gali ilgiau, irgi užrašyk.
Parašyk čia abu tuos skaičiukus.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 02, 11:17)
Puikiai tave suprantu smile.gif Ir dabar pats metas imtis veiksmų, kol dar miltai ir cukrus jokių rimtesnių sveikatos bėdelių nepridarė.

Aciu uz padrasinima 4u.gif , butent tai ir baugina, kad kaskart norisi vis dazniau ir daugiau doh.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 02, 11:19)
tada pagrindiniai dalykai kuriuos turi suvokti: insulino išskyrimo mažinimo svarba, ir angliavandenių mažinimas. Kol to nebus, rezultatų irgi nelabai gali tikėtis.
Ir paskaičiuokim šiek tiek kvėpavimą, gal užves ant ko nors.
atsisėsk ramiai ir suskaičiuok kiek kartų per minutę kvėpuoji, užrašyk
Po to įkvėpk ir sulaikyk kvėpavimą kiek tik gali ilgiau, irgi užrašyk.
Parašyk  čia abu tuos skaičiukus.

Apie insulina perskaiciau ta straipsni - istiko lengvas sokas blink.gif. Laikiausi ivairiausiu dietu - rezultatai buvo, bet tikrai neilgalaikiai, o pasekmes kaskart tos pacios, kaip ten ir aprasyta - dabar manau supratau, kodel blush2.gif
Skaiciukai: nekvepavusi isbunu 70 sekundziu, per minute kvepuoju 12-13 kartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magucci @ 2013 10 02, 10:20)
Elata ir Wallis aciu uz atsakymus  4u.gif
Nidules  4u.gif  pasakojima - susidare ispudis, kad apie mane raso  doh.gif...

Va, va, man taip ir buvo, kad net vasara nieko nenorejau, kosmaras kazkoks. Musu simptomai identiski. Pirmyn su mumis, viskas bus gerai ir nera tai sunku, nebent pirmos 2 savaiteles:)
Ir ne man cia aciu o vorestai, cia ji viska uzkure. As tik uzknisinejau gudriai panas kai kuriose temose. Tu protinga, uzkibai ir atejai. Taip pat buvo su manim - uzkibau ant vorestos zodziu kazkokioje temoje, taip ir atsiduriau cia, kuo labai dziaugiuosi:)
Ir vorestele myliu wub.gif Ir visas mergikes mylau wub.gif
Man nepatinka, vis tik, limfmazgiai. Voresta, kakle taip ir tupi apmazeje, bet galvoje, kur jau buvo sumazejes ir neskausmingas, vienas pasidare kiek didesnis ir paspaudus siek tiek skaudenantis. Nesuprantu, kokiu te brudu uzsikise limfmazgiai, kodel jie neissivalo?
Atsakyti
Del miltiniu, grudiniu ir saldumynu atsisakymo aisku, nusprendziau tvirtai ir pameginsiu pradziai bent jau menesi apsieiti be ju.
Nezinau, ka daryt su pieno produktais, nesu baisuline ju gerbeja, bet... :
- kava geriu tik su pienu (kitaip man ji neskani) daugiau man jis beveik nereikalingas, - grietine i salotas (mazinu majoneza, kuri taip pat be galo megstu lotuliukas.gif ) ir aisku prie visu blynu, virtiniu ir pan.
- varske valgau tik kepta/virta (varskes apkepas,varsketukai) - "zalios" nemegstu visiskai.
- tikras kaimiskas varskes suris (bet tik saldaus pieno) ir kefyras (sakykim 2-3 kartus per sav.)

Ar galima kazka palikti is to? rolleyes.gif
Atsakyti
Pirktini majonea ismesk, butinai, nes jo pagrindas - prastas, netinkamas aliejus. Pieniskus kol kas pasilik, jei neitari , kad pas tave isbujojusi candida, nors ko gero, isbujojusi. Po truputi. pradziai grieztai nuimk cukru, miltinius, kruopas, bulves. Su pieniskais veliau issiaiskinsi. Varske kaitinta - netinkamas maistas. Pasidaryk su zalumynais ir druskyte - labai skanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 02 spalio 2013 - 11:32
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 02, 12:20)
Va, va, man taip ir buvo, kad net vasara nieko nenorejau, kosmaras kazkoks. Musu simptomai identiski. Pirmyn su mumis, viskas bus gerai ir nera tai sunku, nebent pirmos 2 savaiteles:)

Man jus visos cia kaip D siustos, kaip sakoma, tinkami zmones - tinkamu laiku - tinkamoje vietoje thumbup.gif
Uzvedet "juodai", ryztas begalinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magucci @ 2013 10 02, 12:25)
Del miltiniu, grudiniu ir saldumynu atsisakymo aisku, nusprendziau tvirtai ir pameginsiu pradziai bent jau menesi apsieiti be ju.
Nezinau, ka daryt su pieno produktais, nesu baisuline ju gerbeja, bet... :
- kava geriu tik su pienu (kitaip man ji neskani) daugiau man jis beveik nereikalingas, - grietine i salotas (mazinu majoneza, kuri taip pat be galo megstu  lotuliukas.gif ) ir aisku prie visu blynu, virtiniu ir pan.
- varske valgau tik kepta/virta (varskes apkepas,varsketukai) - "zalios" nemegstu visiskai.
- tikras kaimiskas varskes suris (bet tik saldaus pieno) ir kefyras (sakykim 2-3 kartus per sav.)

Ar galima kazka palikti is to? rolleyes.gif

o ka tau duoda kava? as pati buvau kavpos megeja, per diena 3 puodeliai, dabar nebegeriu, gal menuo kokos jau.

salotas galima su alieju: avokado, alyvuogiu, makadamiju, kokoso al.

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 02, 12:31)
Pirktini majonea ismesk, butinai, nes jo pagrindas - prastas, netinkamas aliejus. Pieniskus kol kas pasilik, jei neitari , kad pas tave isbujojusi candida, nors ko gero, isbujojusi. Po truputi. pradziai grieztai nuimk cukru, miltinius, kruopas, bulves. Su pieniskais veliau issiaiskinsi. Varske kaitinta - netinkamas maistas. Pasidaryk su zalumynais ir druskyte - labia skanu smile.gif

Supratau 4u.gif
Del candidos dar gilinuosi, jei reiks brauksim ir tuos.
Atsakyti
QUOTE(magucci @ 2013 10 02, 12:31)
Man jus visos cia kaip D siustos, kaip sakoma, tinkami zmones - tinkamu laiku - tinkamoje vietoje  thumbup.gif
Uzvedet "juodai", ryztas begalinis  4u.gif

Kol as neperskaiciau kai kuriu straipsniu, pas mane ryztas nepasieke virsunes:) Kai paskaiciau, supratau koks tai brudas tas cukrus ir krakmolas, tada atsirado tikras motyvas. Dar apie candida erskaiciau, tai visai pasibaisejau. O kai po savaites pasisalino uzsilaike skysciai ir dzinsai pasidare per dideli, tai jau labia smagu pasidare:)
Nukrito 5 kg ir svoris stovi vietoje. Merginos, cia taip turi buti?smile.gif Dabar 64/65, ugis 170. Vaizdas - tikrai geras, reikia tik imti sportuoti, nes dabar jau truksta odos stangrumo pilvo ir virs jo, srityje.
Vakarykste kolege niekaip negali patiketi, kad tik 5 kg numeciau, nes vaizdas tikrai, tarsi 10 butu nukrite. Perskaite saziningai namu darbus, kur 3 straipsnius pakisau ir sian jau skambino visa pasibaisejusi cukrumi ir insulino suoliais:) Ji, kol kas, tik svorio nori numesti, tai mano apvaizda jai geriausias irodymas ir itikinimas+tie straipsniai=motyvas stiprus:)
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 02, 12:33)
o ka tau duoda kava? as pati buvau kavpos megeja, per diena 3 puodeliai, dabar nebegeriu, gal menuo kokos jau.

Net nezinau, skanu man ji g.gif . Tiesa, spaudimas mano nuo prigimties zemas, tai kazkaip isitikinus esu, kad man tonusa pakelia blush-anim-cl.gif2 Kava ir cigaretes ilga laika buvo mano pusryciai, rukyt meciau, o kava pasilikau - neisivaizduoju ryto be jos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 02, 12:33)

sunku taip viska is karto nurezti, tegul kojas apsyla, po truputi viska padarys:)\
Kaip tau sekasi whole/ Nuo kurios dienos mes cia su whole abi?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 02, 12:38)
Vakarykste kolege niekaip negali patiketi, kad tik 5 kg numeciau, nes vaizdas tikrai, tarsi 10 butu nukrite. Perskaite saziningai namu darbus, kur 3 straipsnius pakisau ir sian jau skambino visa pasibaisejusi cukrumi ir insulino suoliais:) Ji, kol kas, tik svorio nori numesti, tai mano apvaizda jai geriausias irodymas ir itikinimas+tie straipsniai=motyvas stiprus:)

va va, daugelis su paleo ir pastebi, jog atrodo žymiai lieknesni, nors svorio skaičiukai ir ne itin įspūdingi biggrin.gif čia matyt tas patinimas ir vandens užsilaikymas praeina smile.gif
Atsakyti