Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Elata @ 2013 10 01, 21:38)
o tada susimokėt 22 Lt už TTH tyrimą (kai už keturis žymenis būčiau tik 69 Lt sumokėjus), nors privačioje klinikoje tikrai būčiau mažiau mokėjus ir nebūtų reikėję valandą gaišti klausant bobučių pasakojimų apie Bronę ir jos kavalierių biggrin.gif

su tais pensininkais lotuliukas.gif
Kad normaliai 22 litai uz TTH. As poliklinikoje uz TTH ir FT4 moku 42, o sorpo tie patys 2 tyrimai - 73 ar 75 litai. Uz blogali cholesterol poliklinikoje, pernai mokejau 12 lt sakyciau.
Mergai, kas te jums su sikimu darosi?? Ko cia pravaro maistas I tiesiaja, kaip torpeda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 10 01, 21:38)
Man tas pats..itin daznai..o pastaruoju metu jau kelinta diena... doh.gif
Kai anksciau teip buvo, ikaldawau pica, karstu sumustiniu... Nu tikrai ne datzoviu ir uzkisdawo...
Aisku cia ne iseitis.. lotuliukas.gif

jei ir rytoj bus tas pats, virsiuosi ryziu ir valgysiu vien juos, turiu kazkokiu juodu, sueis. Manau nuo darzoviu cia viska paleidzia, kurios pas mane yra pagrindas. Baisingas diskomfortas ir savijauta ne kazkas. jau per ilgai tesiasi sitas nesamoningas WC verysad.gif
Atsakyti
Ojoi, kazkas negerai:( Kur voresta, gal ji zino atskyma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 01 spalio 2013 - 21:31
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 01, 22:09)
su tais pensininkais  lotuliukas.gif
Kad normaliai 22 litai uz TTH. As poliklinikoje uz TTH ir FT4 moku 42,  o sorpo tie patys 2 tyrimai - 73 ar 75 litai. Uz blogali cholesterol poliklinikoje, pernai mokejau 12 lt sakyciau.
Mergai, kas te jums su sikimu darosi?? Ko cia pravaro maistas I tiesiaja, kaip torpeda  blink.gif

aha, užtat aš į SORPO ir neinu, nes jie ten plėšikai biggrin.gif Aš į Endemik arba Medicina Practica einu, o plius dar Panevėžy kainos mažesnės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 10 01, 22:17)
jei ir rytoj bus tas pats, virsiuosi ryziu ir valgysiu vien juos, turiu kazkokiu juodu, sueis. Manau nuo darzoviu cia viska paleidzia, kurios pas mane yra pagrindas. Baisingas diskomfortas ir savijauta ne kazkas. jau per ilgai tesiasi sitas nesamoningas WC  verysad.gif

rimtai, tu pabandyk su tais ryžiais. Nors būna, kad kartais suvalgius gliuteno ar pieno produktų, organizmas per tris dienas sureaguoja, tai gal čia pas tave ta reakcija. Na, turėtų praeiti. Pabandyk dar sultinio išsivirti, man visada padeda nuo tų vandenėlio problemų.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 01, 22:43)
aha, užtat aš į SORPO ir neinu, nes jie ten plėšikai biggrin.gif Aš į Endemik arba Medicina Practica einu, o plius dar Panevėžy kainos mažesnės smile.gif
Papildyta:

rimtai, tu pabandyk su tais ryžiais. Nors būna, kad kartais suvalgius gliuteno ar pieno produktų, organizmas per tris dienas sureaguoja, tai gal čia pas tave ta reakcija. Na, turėtų praeiti. Pabandyk dar sultinio išsivirti, man visada padeda nuo tų vandenėlio problemų.

man tas pats buvo ir pries suvalgant nesamoningo maisto. mintant paleo man viskas apsiverte aukstyn kojom su WC reikalais. anksciau buvo labai daznai uzkieteje, o dabar per daug palaidi ir taip visada. Tie juodi ryziai be gliuteno, tai nors tokia paguoda.
Atsakyti
Sveikos mielosios, nelabai yr laiko rasineti, tai tik prabegom paskaitau. Siandien triusio prikirtau, kazkaip paskutiniu metu neber didelio noro darzovem, dabar mano pagrindas yra mesa. I kopusta net ziuret nesinori, atsivalgiau. Beje man jis labiau zalias patinka, kaitintas neskanu. O traukia tai tik morkos ir sparagines pupeles. Su pilvu bedu ner.
Blem, siandien valanda sedejau su svirkstu rankoj ir blioviau. Nu nesugebu sau isidurti. Nu kaip man ta ilga adata i slauni susikisti? Sita bananu salis perka pigiausia varianta, o pasaulyje tie svirksteliai su autoinjektoriais eina. Nervas ima, beje man nuo sito brudo spaudimas zemas, as ir galvoju kokio velnio as galvos svaigimo neatsikratau. Spalio gale eisiu pas gydytoja, uzversiu klausimais. Reiks dar kraujus pasidaryti, atsirado skausmu po sonkauliais, ar nebus vaistai pradeje kepenu esti. I want my life back doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(taša @ 2013 09 30, 21:37)

keptas kopustas blogis! as karta pagaminau- aciu nereikia

oi koks geris, as dar vis neatsivalgau biggrin.gif ir siaip toks issigelbejimas, kai nera namie ko valgomo -kopusto pilna keptuve prisitarkuoji ir liuks biggrin.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 01, 13:41)
parduoda, kaina gyvu svoriu 7 kg.
Visą- ilgai trunka kol susivalgo, nebeskani palieka.

mes kasmet perkam visa, suvalgom per tuos metus. Perkam po 6-6.5 lt/kg gyvo svorio. Ir dabar jau tuoj skerstuves bus smile.gif

Man su virskinimu ir wc viskas tvarkoj...tik salta labai unsure.gif kaip man nepatinka, man niekada nebudavo salta, as is tu, kur plika bamba ziema galiu varinet. O dabar sedziu namie su vilnonem kojinem ir dviem megztiniais doh.gif lotuliukas.gif cirkai kazkokie...ar cia numestas svoris itaka daro, ar tai kad atsalo lauke labai ir namie dar nesildo ...
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 01, 23:22)
Sveikos mielosios, nelabai yr laiko rasineti, tai tik prabegom paskaitau. Siandien triusio prikirtau, kazkaip paskutiniu metu neber didelio noro darzovem, dabar mano pagrindas yra mesa. I kopusta net ziuret nesinori, atsivalgiau. Beje man jis labiau zalias patinka, kaitintas neskanu. O traukia tai tik morkos ir sparagines pupeles. Su pilvu bedu ner.
Blem, siandien valanda sedejau su svirkstu rankoj ir blioviau. Nu nesugebu sau isidurti. Nu kaip man ta ilga adata i slauni susikisti? Sita bananu salis perka pigiausia varianta, o pasaulyje tie svirksteliai su autoinjektoriais eina. Nervas ima, beje man nuo sito brudo spaudimas zemas, as ir galvoju kokio velnio as galvos svaigimo neatsikratau. Spalio gale eisiu pas gydytoja, uzversiu klausimais. Reiks dar kraujus pasidaryti, atsirado skausmu po sonkauliais, ar nebus vaistai pradeje kepenu esti. I want my life back  doh.gif

Sveika,
Patikėk, gal jau geriau vieną kartą savaitėj su ilga adata, nei kas antrą dieną su trumpa. Vistiek žiauriai skauda ir kiekvieną kartą verkt noris. Ir taip jau 10 metų. Priprasti neįmanoma. Man siūlė keisti į geriamus, bet kai įsigilinau į jų veikimo principus, atsisakiau. Nenoriu paskiau nuo slogos galą gauti. Tikiuosi su paleo apsitvarkys kiek sveikata ir nereikės vaistų keisti, nes gydytojai jau remia prie sienos. O galva paskutiniu metu ir man žiauriai svaigsta. Nors leidžiuosi betaferoną. Manau čia nuo kažko kito. Ir ausyse labai ūžia. Spaudimas irgi žemas, bet toks buvo visą gyvenimą.
Atsakyti
Elata ir Wallis aciu uz atsakymus 4u.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 01, 19:52)
sveika, ir kas privertė  kardinaliai keistis? Ko tikiesi?
Žinok, kad mes labai nesveikai valgom, lašiniai, riebalai...

Sunku pasakyti, kas g.gif . Kazkaip pradejo kankinti mintis, kad "grimstu" gilyn - savijauta vis blogeja. SM akis uzkliuvo us temos Sveikos ir laimingos, o joje perskaicius Nidules 4u.gif pasakojima - susidare ispudis, kad apie mane raso doh.gif... Va taip ir atlekiau i sia temute, jauciu, kad cia rasiu atsakymus ir pajudesiu is "mirties" tasko. Esu miltiniu patiekalu ir saldumynu verge blush2.gif (bandeles, pyragai, makaronai, sokoladai ir t.t.), kas kaip supratau paskaicius pateiktus straipsnius ir yra mano "nelaimiu" priezastis. Pagrindines bedos:
- antsvoris
- "nesvari" oda
- apatija, pastovus mieguistumas, jegu neturejimas ir apskritai nenoras nieko daryti, atroda kazkas prie zemes traukia.
- manija saldumynams, kuri jauciu vis dideja verysad.gif

Tai va, kas priverte... Noriu atgauti jegas ir grozi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 10 01, 22:17)
jei ir rytoj bus tas pats, virsiuosi ryziu ir valgysiu vien juos, turiu kazkokiu juodu, sueis. Manau nuo darzoviu cia viska paleidzia, kurios pas mane yra pagrindas. Baisingas diskomfortas ir savijauta ne kazkas. jau per ilgai tesiasi sitas nesamoningas WC  verysad.gif

Gal gerųjų bakterijų pabandyk pagert.
Atsakyti
Wallis, o gal koki zarnyno virusa pasigavai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(magucci @ 2013 10 02, 10:20)
Kazkaip pradejo kankinti mintis, kad "grimstu" gilyn - savijauta vis blogeja. SM akis uzkliuvo us temos Sveikos ir laimingos, o joje perskaicius Nidules  4u.gif  pasakojima - susidare ispudis, kad apie mane raso  doh.gif... Va taip ir atlekiau i sia temute, jauciu, kad cia rasiu atsakymus ir pajudesiu is "mirties" tasko. Esu miltiniu patiekalu ir saldumynu verge  blush2.gif (bandeles, pyragai, makaronai, sokoladai ir t.t.), kas kaip supratau paskaicius pateiktus straipsnius ir yra mano "nelaimiu" priezastis.  Pagrindines bedos:
- antsvoris
- "nesvari" oda
- apatija, pastovus mieguistumas, jegu neturejimas ir apskritai nenoras nieko daryti, atroda kazkas prie zemes traukia.
- manija saldumynams, kuri jauciu vis dideja  verysad.gif
Tai va, kas priverte... Noriu atgauti jegas ir grozi smile.gif

Puikiai tave suprantu smile.gif Ir dabar pats metas imtis veiksmų, kol dar miltai ir cukrus jokių rimtesnių sveikatos bėdelių nepridarė. Greitai įsisavinamų angliavandenių perteklius mityboje tikrai gali sukelti apatiją ir mieguistumą ir galiausiai depresiją. O su laiku tas potraukis saldumynams tik didėja, nes tam pačiam malonumui patirti reikia vis didesnio kiekio (kaip su narkotikais panašiai). Iš pradžių bus sunku ramiai praeiti pro visus įprastus skanėstus, norėsis ir bus pikta, kad negalima, tačiau pažadu, jog vėliau labai džiaugsies, kad žengei tą žingsnį smile.gif
Atsakyti