Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(rytorasa @ 2013 10 01, 11:47)
Pastebėjau keistą dalyką.  Apie tris savaites negėriau kavos , paskui nusprendžiau, kad labai jau man trūksta tų malonių akimirkų su kavos puodeliu, tai vėl pradėjau gerti.  Į kavą pilu grietinėlės. Pirmus kartus lyg ir nieko, o jau antrą dieną paleidžia vidurius po kavos. Kaip čia išeina? Organizmas nebetoleruoja kavos?  g.gif
katinone, linkiu kuo greičiau pasveikti...  4u.gif Tikiuosi, kad pavyks pamiegoti, o miegas taip pat gydo..  mirksiukas.gif



Kava stimuliuoja simpatinę nervų sistemą, kuri tuo tarpu pagreitina organų darbą. Tai kai retai geri kavą, tai čia normali gynybinė organizmo reakcija. Nenormalu kai stimuliantas(šiuo atveju kava) jau nebedaro jokios įtakos;)
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 01, 09:57)
patikėkit, neo angin, ar dar koks panašus "vaistas" stebuklų irgi nepadarys. Bet,  jūsų teisė rinktis...  4u.gif



tai gal koks jox, ar liugolis - ten ner cukraus?
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 10 01, 10:26)
Aš šiaip decatylen paprastai naudoju. Ir dar kažkokias vienas, bet dežutė prie lovos, o aš darbe, tai negaliu pasakyti.
Nu tikiuos pagerės greitai smile.gif Laikykitės smile.gif
Arbata neiššaukia insulino smile.gif



va tikriausiai Decatylen
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 01, 13:58)
tai gal koks jox, ar liugolis - ten ner cukraus?


Jox sudėtis
Veikliosios medžiagos yra oduotas povidonas ir alantoinas. 1 ml Jox tirpalo yra 85 mg joduoto povidono ir 1 mg alantoino.
Pagalbinės medžiagos yra citrinų rūgšties monohidratas, mentolis, propilenglikolis, 96% etanolis, natrio citrato dihidratas, išgrynintasis vanduo.





Aš, jeigu noriu padidinti skalavimo skysčio efektyvumą, į druskos tirpalą įlašinu porą lašiukų jodo. Jokių purškalų nenaudoju.

Papildyta:
QUOTE(JolkitaS @ 2013 10 01, 13:40)
Kava stimuliuoja simpatinę nervų sistemą, kuri tuo tarpu pagreitina organų darbą. Tai kai retai geri kavą, tai čia normali gynybinė organizmo reakcija. Nenormalu kai stimuliantas(šiuo atveju kava) jau nebedaro jokios įtakos;)


na, žiūrėsiu, kaip man čia su ta kava... Žinau, kad ji- blogis... rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Ar būtina kopūstines daržoves termiškai prieš valgant apdoroti? Nemėgstu aš virtų, ar keptų kopūstų. Skaniausi žali. Idealiausia, tiesiog imti lapus ir kramsnoti. Tas pas ir su žiediniu kopūstu. Va guli dabar ant stalo visa galva. Taip ir tįsta seilės į jį pažiūrėjus...
Atsakyti
QUOTE(vazga @ 2013 10 01, 14:10)
Laba diena smile.gif
Ar būtina kopūstines daržoves termiškai prieš valgant apdoroti? Nemėgstu aš virtų, ar keptų kopūstų. Skaniausi žali. Idealiausia, tiesiog imti lapus ir kramsnoti. Tas pas ir su žiediniu kopūstu. Va guli dabar ant stalo visa galva. Taip ir tįsta seilės į jį pažiūrėjus...


tikrai nebūtina. Jei tinka ir patinka- pirmyn... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 01 spalio 2013 - 13:12
Wallis: to sita kopusta bandei? pats skaniausias is visu kopustu. angliskai - sweatheart cabbage.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vazga @ 2013 10 01, 14:10)
Laba diena smile.gif
Ar būtina kopūstines daržoves termiškai prieš valgant apdoroti? Nemėgstu aš virtų, ar keptų kopūstų. Skaniausi žali. Idealiausia, tiesiog imti lapus ir kramsnoti. Tas pas ir su žiediniu kopūstu. Va guli dabar ant stalo visa galva. Taip ir tįsta seilės į jį pažiūrėjus...

Nelabai išmanau, bet, jei turi IS, kuri yra pasekmė pralaidaus žarnyno, tai mano nuomone, geriau termiškai padorotas.Kad tie antinutrientai netrukdytų.
Daugiau LumiLumi ar Silveris galėtų papasakoti.
Atsakyti
Nebandžiau turbūt. Man ir paprasti tinka. Kadangi gyvenu rajone, tai nelabai yra galimybių kažką įdomesnio gauti. Labai mėgstu žalią paprastą kopūstą, kalafiorą ir apkeptą brokolį...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 01, 14:13)
Wallis: to sita kopusta bandei? pats skaniausias is visu kopustu. angliskai - sweatheart cabbage.

Jo bandziau ir sita, bet jo poveikis man toks pat, kaip ir nuo paprasto, kyla rugstys labai.
O stai kas man dabar atsitiko. Ryte valgiau kiausini su avokadu, per pietus troskinys kopustelio su morkom ir dar vienu kiausiniu, nes jokiu kitu baltymu neturiu. Ir WC viskas isbego, skystam pavidale su gabaliukais, grynai kaip buna, kai vemi... maistas vos apvirskintas. pas mane gal zarnu nebera, ar kas... viskas isejo tiesiai laukan, kaip anakart su zaliom morkom. zinau, kad slykstu ka parasiau, bet cia kazkokios nesamones darosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 01 spalio 2013 - 13:38
paleolitikės, dėmesio buvo užsukęs kaimynas, išsikalbėjus prasitarė, kad turi tris kiaules, vieną netrukus pjaus sau, dvi 170 ir 200 kg parduoda, kaina gyvu svoriu 7 kg. Jokių kombikormų tikrai nešerta, turėjo 5 karves, gamino varškę, grietinę, sūrius turgui, išrūgom ir miltais šėrė kiaules.
Patarčiau, pora žmonių susitarę gali imti vieną kiaulę per pusę . Visą- ilgai trunka kol susivalgo, nebeskani palieka.
Čia pajūris, jei ką. Jei norit, rašot az, duosiu tel nr, tarkitės.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 01, 11:14)
Aciu uz nuomone  4u.gif  4u.gif  Stebuklu man ir nereikia ax.gif Noreciau tik nors kiek pamiegot  verysad.gif

  Beje, gal kuri zinot ar dilgeliu ir ciobreliu arbata be cukraus medaus ir pan., kuria geriu nerealiais kiekiais neissaukia insulino?  unsure.gif  Nes jei taip, tai sedziu antra para "ant bangos "  biggrin.gif

As tai verdu islandine kerpena. Skalauju gerkle ir geriu kaip arbata. Putino uogu sulciu issispaudziu , skiedziu su vandeniu ir skalauju gerkle. Cia prie visu drusku ir arbatmedziu. Sveik 4u.gif
Darbe salta, kaip saldytuve, jau ranku nejauciu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 01, 14:41)
[Čia pajūris, jei ką. Jei norit, rašot az, duosiu tel nr, tarkitės.

Ot ne, kad arciau Vilniaus, tai kazi kur pasislepe su tom gerom kiaulytem biggrin.gif
Atsakyti