Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(katinone @ 2013 10 01, 10:52)
Skalauju su druska kas pusvalandi  smile.gif garinu su arbatmedziu antra para po 3-4kartus dienoje smile.gif Bet kai visa nakti prasedi, nes atsigules neprakvepuoji del uztinusios gerkles, tai tenka ieskot ir kai ko is vaistines  schmoll.gif O sudeti skaitau. Jei neskaityciau, tai cia neklausineciau  unsure.gif

patikėkit, neo angin, ar dar koks panašus "vaistas" stebuklų irgi nepadarys. Bet, jūsų teisė rinktis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 01, 10:57)
patikėkit, neo angin, ar dar koks panašus "vaistas" stebuklų irgi nepadarys. Bet,  jūsų teisė rinktis...  4u.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif 4u.gif Stebuklu man ir nereikia ax.gif Noreciau tik nors kiek pamiegot verysad.gif

Beje, gal kuri zinot ar dilgeliu ir ciobreliu arbata be cukraus medaus ir pan., kuria geriu nerealiais kiekiais neissaukia insulino? unsure.gif Nes jei taip, tai sedziu antra para "ant bangos " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 01, 11:14)
  Beje, gal kuri zinot ar dilgeliu ir ciobreliu arbata be cukraus medaus ir pan., kuria geriu nerealiais kiekiais neissaukia insulino?  unsure.gif  Nes jei taip, tai sedziu antra para "ant bangos "  biggrin.gif

Temoje buvo kalbėta, kad žolelių arbatos be saldiklių neiššaukia insulino.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 01, 10:52)
Skalauju su druska kas pusvalandi  smile.gif garinu su arbatmedziu antra para po 3-4kartus dienoje smile.gif Bet kai visa nakti prasedi, nes atsigules neprakvepuoji del uztinusios gerkles, tai tenka ieskot ir kai ko is vaistines  schmoll.gif O sudeti skaitau. Jei neskaityciau, tai cia neklausineciau  unsure.gif

juk jei tos candidos labai išplitusios neturi tai sučiulpk ką kad ir su tuo nelemtu cukrumi.
Manau, kažką nelabai tinkamo tame baliuje į save įsimetei ir dabar gavai tokią reakciją.
Beje, kažkada senai, kai man buvo labai skaudi gerklė ir labai sunkiai ėjo ryti, paskaičiau kad ledai/šaldymas padeda, tad sučiulpiau kelis šimtus gramų šaldytų be cukraus braškių iš šaldiklio, ir tikrai kitą dieną neliko nieko iš to gerklės skausmo. Nu čiūdai.
Bet nesu tikra ar tai tiks tau dabar.
O gerklę su tuo arbatmedžiu ir skalauti galima, pasiskaityk.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 01, 11:14)
Aciu uz nuomone  4u.gif  4u.gif  Stebuklu man ir nereikia ax.gif Noreciau tik nors kiek pamiegot  verysad.gif

Beje, gal kuri zinot ar dilgeliu ir ciobreliu arbata be cukraus medaus ir pan., kuria geriu nerealiais kiekiais neissaukia insulino?  unsure.gif  Nes jei taip, tai sedziu antra para "ant bangos "  biggrin.gif

Pas mane irgi pirmiausia ligos pasireiškia nerealiais gerklės skausmais. Ne tik kad seilių nuryti negaliu, bet net nieko neryjant siaubingai skauda. Bent kažkiek apmažina skausmą liepų žiedų ar čiobrelių arbata su šaukšteliu kokoso aliejaus, medaus ir keliais gvazdikėliais. Bent man irgi tik pastilės padeda užmigti, nes kitaip dėl skausmo neišeina. O be cukraus IR be saldiklių pastilių nebūna. Aš šiaip decatylen paprastai naudoju. Ir dar kažkokias vienas, bet dežutė prie lovos, o aš darbe, tai negaliu pasakyti.
Nu tikiuos pagerės greitai smile.gif Laikykitės smile.gif
Arbata neiššaukia insulino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 01, 11:24)
Beje, kažkada senai, kai man buvo labai skaudi gerklė ir labai sunkiai ėjo ryti, paskaičiau kad ledai/šaldymas padeda, tad sučiulpiau kelis šimtus gramų šaldytų be cukraus braškių iš šaldiklio, ir tikrai kitą dieną neliko nieko iš to gerklės skausmo. Nu čiūdai.

nu nu, juk po anginos operacijos irgi duodavo ledų vaikams smile.gif sako užšaldo gerklę ir mažiau skauda.
Atsakyti
Aciu labai visoms 4u.gif Bandysiu pasinaudot jusu patarimais ir gal pavyks nors kiek pamiegot smile.gif Labanakt biggrin.gif
Atsakyti
Pastebėjau keistą dalyką. Apie tris savaites negėriau kavos , paskui nusprendžiau, kad labai jau man trūksta tų malonių akimirkų su kavos puodeliu, tai vėl pradėjau gerti. Į kavą pilu grietinėlės. Pirmus kartus lyg ir nieko, o jau antrą dieną paleidžia vidurius po kavos. Kaip čia išeina? Organizmas nebetoleruoja kavos? g.gif

katinone, linkiu kuo greičiau pasveikti... 4u.gif Tikiuosi, kad pavyks pamiegoti, o miegas taip pat gydo.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 01 spalio 2013 - 10:48
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 01, 11:47)
Organizmas nebetoleruoja kavos?  g.gif

aš tai sakyčiau, kad čia grietinėlės nebetoleruoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 01, 12:46)
aš tai sakyčiau, kad čia grietinėlės nebetoleruoja biggrin.gif

g.gif Na, reikės bandymą daryti. Rytoj išgersiu puodelį kavos be grietinėlės... Šiandien jau gana... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 01 spalio 2013 - 12:11
QUOTE(katinone @ 2013 10 01, 10:15)
Labas rytas  4u.gif Cia neseniai buvo serganciu gerkles ligomis, slogomis ir pan. Gal galit pasidalinti ar radot kokiu pastiliu purskalu gerklei be cukraus ir saldikliu. Narsau po interneta, tai be cukraus dar galima rasti, o va be saldikliu tai nors nusisauk nerandu. Uzpuole mane toks ziaurus"gerklitas" ir sloga, kad vos vandeni nuryju ir kvepuoju per burna kaip suo. Fui  blink.gif

as gerkles skausma gydydavausi tik druska. imdavau grubia ir pakaitindavau keptuvej, tada idedavau i virtuvini ranskluosteli ar vilnone mociutes megzta kojine ir prisidedavau prie kaklo. Tikrai gerai veikia smile.gif tik atsargiai kaklo nenusideginkit ! smile.gif)

Ai va, dar vakar nusipirkau labai faina kopusteli. Man nuo paprasto kopusto labai rugstys kildavo, o nuo sito ne, nors jis atrodo labai panasiai, tik kiek tamsesnes zalios spalvos ir susirauksleje lapai. Gal kuri zinot, kaip jis vadinasi lietuviskai? jo ir duomenys geri labai. turi 1,1 gr (100 gr) angliu maziau nei paprastas kopustas ir 2,8 baltymu. Siandien buvo troskinys, gavosi thumbup.gif

user posted image
Quelle Bild:inform24.de
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 01 spalio 2013 - 12:20
Savojos gūžinis kopūstas... Vis bandau juos užauginti, bet nesiseka. Kirminai suvalgo greičiau už mane... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 01 spalio 2013 - 12:21
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 01, 13:20)
Savojos gūžinis kopūstas... Vis bandau juos užauginti, bet nesiseka. Kirminai suvalgo greičiau už mane...  biggrin.gif

matai, ne mes vienos paleo mintam biggrin.gif
Atsakyti