Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Nea, as is Eisiskiu plento:) Bet Lazdynai man labai netoli, tuo naujuoju keliu. Pora minuciu ir as Lazdynuose:)
Atsakyti
Tai tau greit iki manes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 30, 21:36)
Tai tau greit iki manes lotuliukas.gif

Aha:) O ka, jau I svecius kviesi? biggrin.gif Lasiniu turi? lotuliukas.gif
Atsakyti
Reiktu kadu... Turiu da sv.kopusto ir rukytu kaimo lasiniu biggrin.gif

Kopustu poveikis net smegenis pasieke lotuliukas.gif

Musu awatarai vienos moteriskes...systra busi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 30, 21:45)
Musu awatarai vienos moteriskes...systra busi.. smile.gif

Ne, negali buti. Mano avatare esu as pati, bet seses neturiu:)
Atsakyti
merginos i privata su pasimatymais tongue.gif

tik noriu pasakyt, kad mano plaukai baige slinkt. dabar turiu tokia aureole aplink veida pastirusia, kur ataugineja iskriteliai. man atodo, kad rugpjuti paprastai daugiausiai plaukai seriasi, todel cia visom ir sutapo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 30, 16:29)
Naudos gal ir  0, tiesiog skanu. Svarbu, kad zalos nebutu smile.gif
Elata, parduotuveje, tuos, kur be skuru, be jokiu prieskoniu, Man labai skanu  ax.gif Mano is siltnamio, tai jau suesti.

snd parduotuvej apieskojau lentynas, ieskota konservuotu pomidoru be cukraus. rasta tik viena skarbonke unsure.gif
ryt sveciams kepsiu lazanija bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 09 30, 20:15)
Dar kart isitikinimui, po pertraukos, kopusta ant kokosio kepiaus..nu kaip ir su ghee..begu simta kart irtolianeimatau...ohhhh..kaip fb miegot ..pilve uraganaaas!!!
Nu ne man sis skanumynas....

Omg.. karsta.gif

keptas kopustas blogis! as karta pagaminau- aciu nereikia
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 30, 22:23)
merginos i privata su pasimatymais tongue.gif

tik noriu pasakyt, kad mano plaukai baige slinkt. dabar turiu tokia aureole aplink veida pastirusia, kur ataugineja iskriteliai. man atodo, kad rugpjuti paprastai daugiausiai plaukai seriasi, todel cia visom ir sutapo.

Pas mane taip pat su ta aureole. Net lankelis kol kas nesuguldo, styro kaip antenu sluota kazkokia. Susurisi plaukus, tai aplink veida tokia veduokle pridygusiu antenu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Cia neseniai buvo serganciu gerkles ligomis, slogomis ir pan. Gal galit pasidalinti ar radot kokiu pastiliu purskalu gerklei be cukraus ir saldikliu. Narsau po interneta, tai be cukraus dar galima rasti, o va be saldikliu tai nors nusisauk nerandu. Uzpuole mane toks ziaurus"gerklitas" ir sloga, kad vos vandeni nuryju ir kvepuoju per burna kaip suo. Fui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 01, 09:15)
Labas rytas  4u.gif Cia neseniai buvo serganciu gerkles ligomis, slogomis ir pan. Gal galit pasidalinti ar radot kokiu pastiliu purskalu gerklei be cukraus ir saldikliu. Narsau po interneta, tai be cukraus dar galima rasti, o va be saldikliu tai nors nusisauk nerandu. Uzpuole mane toks ziaurus"gerklitas" ir sloga, kad vos vandeni nuryju ir kvepuoju per burna kaip suo. Fui  blink.gif

As naudojau Neo angin be cukraus(raudoni) ir kazkokie dar buvo be cukraus, bet pavadinimo neprisimenu, esu rasius cia kazkada.. bet antra karta jau toj pacioj vaistinej nebebuvo. nepopuliaru tokie mat

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 01 spalio 2013 - 09:34
QUOTE(katinone @ 2013 10 01, 10:15)
Labas rytas  4u.gif Cia neseniai buvo serganciu gerkles ligomis, slogomis ir pan. Gal galit pasidalinti ar radot kokiu pastiliu purskalu gerklei be cukraus ir saldikliu. Narsau po interneta, tai be cukraus dar galima rasti, o va be saldikliu tai nors nusisauk nerandu. Uzpuole mane toks ziaurus"gerklitas" ir sloga, kad vos vandeni nuryju ir kvepuoju per burna kaip suo. Fui  blink.gif

niekaip nesuprantu, kam tos pastilės reikalingos... g.gif Čia toks įsitikinimas, kad padeda tik "vaistai" iš vaistinės, ar kas? Paskaitykit sudėtis tų vaistų ir praeis noras juos naudoti. Norit sveikai maitintis, būti sveikos, o vos tik sunegalavus jau kišat visokį šlamštą į save... Sorry, kad taip griežtai aš čia... 4u.gif biggrin.gif
Skalaukit druskos tirpalu, garinkit vandeniu su keliais lašiukais arbatmedžio ea. Tikrai veiksminga ir pigu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 01 spalio 2013 - 09:40
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 01, 10:36)
niekaip nesuprantu, kam tos pastilės reikalingos...  g.gif Čia toks įsitikinimas, kad padeda tik "vaistai" iš vaistinės, ar kas? Paskaitykit sudėtis tų vaistų ir praeis noras juos naudoti. Norit sveikai maitintis, būti sveikos, o vos tik sunegalavus jau kišat visokį šlamštą į save... Sorry, kad taip griežtai aš čia...  4u.gif  biggrin.gif
Skalaukit druskos tirpalu, garinkit vandeniu su keliais lašiukais arbatmedžio ea. Tikrai veiksminga ir pigu...  mirksiukas.gif

Skalauju su druska kas pusvalandi smile.gif garinu su arbatmedziu antra para po 3-4kartus dienoje smile.gif Bet kai visa nakti prasedi, nes atsigules neprakvepuoji del uztinusios gerkles, tai tenka ieskot ir kai ko is vaistines schmoll.gif O sudeti skaitau. Jei neskaityciau, tai cia neklausineciau unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 10 01, 10:34)
As naudojau Neo angin be cukraus(raudoni) ir kazkokie dar buvo be cukraus, bet pavadinimo neprisimenu, esu rasius cia kazkada.. bet antra karta jau toj pacioj vaistinej nebebuvo. nepopuliaru tokie mat

4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti