Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

sveikos,
aciu uz nuoroda I paleo mom
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 30, 16:32)
Merginos, o konservuoti pomidorai be skureliu, savose sultyse be druskos, be prieskoniu - tinkami paleo??

tu čia juos ketini pirkti parduotuvėje ar pati gamintis?
Bent jau aš, tai juos valgau smile.gif
Atsakyti
Naudos gal ir 0, tiesiog skanu. Svarbu, kad zalos nebutu smile.gif
Elata, parduotuveje, tuos, kur be skuru, be jokiu prieskoniu, Man labai skanu ax.gif Mano is siltnamio, tai jau suesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 30 rugsėjo 2013 - 16:31
As pro reta perku tuos pomidorus, tik sudeti pasiziurek, man i troskinius sueina.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 30, 16:32)
Merginos, o konservuoti pomidorai be skureliu, savose sultyse be druskos, be prieskoniu - tinkami paleo??

Aš irgi perku, pažiūrėjus, kad nebūtų sudėty nesąmonių. o konservuoti pomidorai ne tokie ir beverčiai, juose likopeno daugiau, nei nekaitintuose.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 30, 18:53)
Aš irgi perku, pažiūrėjus, kad nebūtų sudėty nesąmonių. o konservuoti pomidorai ne tokie ir beverčiai, juose likopeno daugiau, nei nekaitintuose.

Kokios firmos perkate? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 30 rugsėjo 2013 - 18:00
QUOTE(nomore @ 2013 09 30, 18:53)

O kam tau tas likopenas?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 30, 15:38)
nesat valgiusi spanguolių?  g.gif Taigi jos rūgščios ir kartokos. Natūraliai džiovinant tikrai nepaskanėja...  biggrin.gif

as dar pati ir i spanguolyna varau, patinka kojas atmirkti, labai geras jausmas ta dregme, siubavimas, juodos skyles, gal bebru doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 29, 23:49)
O knyga kokia čia? Nes bent jau ISWF rašo, kad vaisius galima įkorporuoti į patiekalus, bet po maisto nevalgyti vaisių ar kitokių desertų, nes reikia atsipratinti nuo to cukraus norėjimo po maisto smile.gif

Kol as i tema atejau, ziuriu cia jau viskas isnagrineta ir atsakyta smile.gif
Aciu,mergaites,kad aptarinejat ir patarinejat 4u.gif Knygoje,pasirodo, pamaciau tai ka norejau matyti biggrin.gif
Atsakyti
Dar kart isitikinimui, po pertraukos, kopusta ant kokosio kepiaus..nu kaip ir su ghee..begu simta kart irtolianeimatau...ohhhh..kaip fb miegot ..pilve uraganaaas!!!
Nu ne man sis skanumynas....

Omg.. karsta.gif
Atsakyti
O as sian dariau tingiuosius balandelius. Tik mesos kukuliukai buvo be ryziu o padaze nebuvo keciupo. Man be grietines, tai puse velnio. Su grietine, zinoma, skaniau butu:)
Atsakyti
Nidul, o tu is kokios parapijos? Lazdynu pati?
Atsakyti