Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Nidulia @ 2013 09 25, 15:23)
Geria D3 papilda ir vistiek nepakyla?? O gal jam reikia didesnes dozes? Kaip rase Silveris, jis  ir po 10 000 gerdavo, kol pasikele D lygi iki normaliu parametru.

paziurejau, maniskio 1.25 mg (50 000 unit). karta per savaite gert. ne, nepakyla. 28.2 (norma cia 30.0-100.0)
kita savaite vel eis krauja daryt, ziuresim.
Atsakyti
nu kokia nesamone, kodel nekla? Gal jam reikia tos smugines injekcijos? Tegul paklausia pas daktare. Girdejau, kad pakelia, sunormalizuoja tos smugines. O gal jo zarnynas applies tomis nesamonemis, kurias riesutai turi ir pakloja plonuju zarnu sieneles, todel neisisavina D, nors tu ji kilogramais lak?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Aš jau po sočių pusryčių. Čia kažkas rašė, kad sotumas greičiau ateina. Nu man irgi žinokit, valgau 3 kartus per deiną, bet nebesuvalgau tiek, kiek anksčiau.

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 25, 14:02)
Sakykite paleolistės,

man dematalogoas yra/buvo uždraudęs valgyti vištieną (provokuoja aknę, dėl joje esančių hormonų). Daktaras konkrečiai pabrėžė vištieną, įtariu ,kad parduotuvinę ir iš didelių, žiaurių paukštynų.

Savo kūnu jaučiu, kad sunkiai apdoroju raudoną mėsą (kiaulieną, jautieną), lieka balta mėsa, žuvis.

Ir dabar pradėjus maitintis pagal paleo, spuogų tik daugėja su kiekviena diena. Ar gali būti, kad taip veikia baltymai? Ar įvairūs hormonai esantys mėsoje?

Nebežinau ar laikytis paleo, ar ne, nes situacija buvo geresnė prieš paleo.

Reikia rasti aukso viduriuką.  doh.gif

Visą laiką kankinausi su akne. Praėjo tik nebevalgant pieniškų produktų, ypatingai sūrio, varškės ir sviesto. Nepamenu ar buvo pablogėjimas prieš pagerėjimą, tik tiek žinau, kad dabar nė vieno spuogo nebeturiu thumbup.gif
Vištienos iš parduotuvės, deja, valgau daug, bet nuo jos dar neiškilo nė vienas spuogas.

Nidulia, galima sportuoti namuose, nebūtina į sporto klubą eit. Pilna visokių programų. Pora metų jau taip ir nepabosta thumbup.gif Paskaitinėk temą "sportas namuose" (nemoku nuorodos įdėt blush2.gif )

Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 26, 07:27)
Visą laiką kankinausi su akne. Praėjo tik nebevalgant pieniškų produktų, ypatingai sūrio, varškės ir sviesto. Nepamenu ar buvo pablogėjimas prieš pagerėjimą, tik tiek žinau, kad dabar nė vieno spuogo nebeturiu  thumbup.gif
Vištienos iš parduotuvės, deja, valgau daug, bet nuo jos dar neiškilo nė vienas spuogas.

Nidulia, galima sportuoti namuose, nebūtina į sporto klubą eit. Pilna visokių programų. Pora metų jau taip ir nepabosta thumbup.gif  Paskaitinėk temą "sportas namuose" (nemoku nuorodos įdėt blush2.gif )

Labas rytas smile.gif Kaip smagu, kad taip susitvarkė tos problemos su oda smile.gif Na, bet va, kitiems atsisakius pieno produktų niekas nepakito... tai arba reikia laiko organizmui susireguliuoti ir atsistatyti, arba yra dar kažkas, kas trukdo.
Aš irgi namie sportuoju, turiu kelis Jillian Micheals DVD (man ji labai prie širdies), T-25 (Insanity kūrėjo trumpesnė 25 min. treniruotė), dar jogos ir kt. Tačiau į sporto klubą kažkaip smagiau būdavo vaikščioti, nes treniruotėse žmonių susirenka, pabendrauti gali, gera, kad treniruotė, nors ir ta pati, bet skiriasi, trenerė labai užveda, na, tiesiog man to trūksta. Ir jogos užsiėmimų, nes pati nors tu ką nesugebu namie atsipalaiduoti.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 26, 09:11)
Tačiau į sporto klubą kažkaip smagiau būdavo vaikščioti, nes treniruotėse žmonių susirenka, pabendrauti gali, gera, kad treniruotė, nors ir ta pati, bet skiriasi, trenerė labai užveda, na, tiesiog man to trūksta.

Man irgi šiek tiek trūksta, bet nebevaikštau, nes nėr arti namų, reikia specialiai važiuoti, daug laiko atima (ir finansų).
Dėl aguoninio pyrago noriu paklaust, kas kepė. Neturiu kombaino, tik rankinį "blenderį" , kažin sumaltų man jis?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 26, 07:27)
Labas rytas  smile.gif
Visą laiką kankinausi su akne. Praėjo tik nebevalgant pieniškų produktų, ypatingai sūrio, varškės ir sviesto. Nepamenu ar buvo pablogėjimas prieš pagerėjimą, tik tiek žinau, kad dabar nė vieno spuogo nebeturiu  thumbup.gif

Nidulia, galima sportuoti namuose, nebūtina į sporto klubą eit. Pilna visokių programų. Pora metų jau taip ir nepabosta thumbup.gif  Paskaitinėk temą "sportas namuose" (nemoku nuorodos įdėt blush2.gif )

Aš irgi sportuoju namuose nuo š.m. kovo mėn. pamečiau kokius 10 kg, lankausi temoje sportas namuose mirksiukas.gif per dieną tereikia kokių 30 min.

QUOTE(Elata @ 2013 09 26, 08:11)
Labas rytas smile.gif Kaip smagu, kad taip susitvarkė tos problemos su oda smile.gif Na, bet va, kitiems atsisakius pieno produktų niekas nepakito... tai arba reikia laiko organizmui susireguliuoti ir atsistatyti, arba yra dar kažkas, kas trukdo.
Aš irgi namie sportuoju, turiu kelis Jillian Micheals DVD (man ji labai prie širdies), T-25 (Insanity kūrėjo trumpesnė 25 min. treniruotė), dar jogos ir kt. Tačiau į sporto klubą kažkaip smagiau būdavo vaikščioti, nes treniruotėse žmonių susirenka, pabendrauti gali, gera, kad treniruotė, nors ir ta pati, bet skiriasi, trenerė labai užveda, na, tiesiog man to trūksta. Ir jogos užsiėmimų, nes pati nors tu ką nesugebu namie atsipalaiduoti.

Elata, ten paryškinau pasvirai, tik kaip pavyzdį, nieko nenorėjau primesti ar kaip čia pasakyti, norėjau, kad pavyzdys išsiskirtų iš teorinės dalies mirksiukas.gif

Aš irgi sportuoju pagal T25, visgi tik 25 min. thumbup.gif

Pusryčiams pasikepiau kopūsto pusę galvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 26, 08:33)
Elata, ten paryškinau pasvirai, tik kaip pavyzdį, nieko nenorėjau primesti ar kaip čia pasakyti, norėjau, kad pavyzdys išsiskirtų iš teorinės dalies mirksiukas.gif

haha, nu ačiū biggrin.gif galėtume kokią naują įžangą sukurti kitoms temoms smile.gif

cushy, jo, su rankiniu susimals smile.gif tik ten nemažai to mišinio, tai nelabai patogu su rankiniu. Aš kai didelės masės, paprastai į kombainą pilu... bet kai tingiu kombainą kraustyti iš dėžės (ir po to plauti), tai ir su rankiniu viskas okay gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 26, 07:33)
Aš irgi sportuoju pagal T25, visgi tik 25 min.  thumbup.gif

cia yra kazkur inete? smile.gif
reikia man tragiskai sportuot, nes visa tokia sudribus blush2.gif amzius jau ne tas, kad be sporto atrodai gerai. Bet nesugebu namie prisiverst doh.gif svajoju apie savo fitness bike treniruotes, kurias ilga laika lankiau pries vaikus...

Idejau Foto apie savo isvaizdos pokyti metu begyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 26 rugsėjo 2013 - 08:17
QUOTE(pumpica @ 2013 09 26, 09:05)
cia yra kazkur inete?  smile.gif
reikia man tragiskai sportuot, nes visa tokia sudribus blush2.gif amzius jau ne tas, kad be sporto atrodai gerai. Bet nesugebu namie prisiverst doh.gif svajoju apie savo fitness bike treniruotes, kurias ilga laika lankiau pries vaikus...

Idejau Foto apie savo isvaizdos pokyti metu begyje  biggrin.gif

Yra nete "pasiskolinti" biggrin.gif Ah, man spiningo treniruotės irgi labai labai labai (nes spėju, kad tas fitness bike ir yra spiningas). Ypač kai trenerė tokia nuostabi buvo smile.gif

wow... aš neturiu žodžiu, pumpica, nu nerealiai nerealiai atrodai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elata: 26 rugsėjo 2013 - 08:27
Pumpica thumbup.gif Labai gerai atrodai, nuostabūs pokyčiai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, o as nematau pumpicos deja unsure.gif Taip niekada passwordo ir nepaprasiau biggrin.gif Ydomu butu pamatyt, ypac, kai pasakei, kad musu sudejimas panasus smile.gif Mano pamestu 5 kg labai isoriskai nesimato, gal liemuo liaunesnis, bet padangos ohoho kokios vis dar ant sonu doh.gif
Nidulia - o kodel tu plauku nedazai?Naturaliste patapai? 4u.gif Yra juk Naturtint, Herbatint, gan neblogai nudazo 4u.gif Koks tavo ATPO beja? g.gif
Man jau irgi reikia pradet judet, sustojo viskas ties 77 kg ir nei is vietos doh.gif
Man tfu tfu tfu neber aknes, nors ir varske kasdien kapoju cool.gif Kitu pieno produktu nevartoju, kartais sury ax.gif
Wallis - kaip savijauta? 4u.gif
Aciu uz nauja tema thumbup.gif
Atsakyti
Egliukasz, pasiunciau tau pasworda mirksiukas.gif

tik veido israiska mano toj foto visai i save nepanasi, senute tokia lotuliukas.gif vaikas fotkino biggrin.gif

nu reiks eit tu treniruociu ieskot inete blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti