QUOTE(cushy @ 2013 09 26, 07:27)
Labas rytas
Visą laiką kankinausi su akne. Praėjo tik nebevalgant pieniškų produktų, ypatingai sūrio, varškės ir sviesto. Nepamenu ar buvo pablogėjimas prieš pagerėjimą, tik tiek žinau, kad dabar nė vieno spuogo nebeturiu
Vištienos iš parduotuvės, deja, valgau daug, bet nuo jos dar neiškilo nė vienas spuogas.
Nidulia, galima sportuoti namuose, nebūtina į sporto klubą eit. Pilna visokių programų. Pora metų jau taip ir nepabosta
Paskaitinėk temą "sportas namuose" (nemoku nuorodos įdėt
)
Aš irgi sportuoju namuose nuo š.m. kovo mėn. pamečiau kokius 10 kg, lankausi temoje sportas namuose
per dieną tereikia kokių 30 min.
QUOTE(Elata @ 2013 09 26, 08:11)
Labas rytas
Kaip smagu, kad taip susitvarkė tos problemos su oda
Na, bet va, kitiems atsisakius pieno produktų niekas nepakito... tai arba reikia laiko organizmui susireguliuoti ir atsistatyti, arba yra dar kažkas, kas trukdo.
Aš irgi namie sportuoju, turiu kelis Jillian Micheals DVD (man ji labai prie širdies), T-25 (Insanity kūrėjo trumpesnė 25 min. treniruotė), dar jogos ir kt. Tačiau į sporto klubą kažkaip smagiau būdavo vaikščioti, nes treniruotėse žmonių susirenka, pabendrauti gali, gera, kad treniruotė, nors ir ta pati, bet skiriasi, trenerė labai užveda, na, tiesiog man to trūksta. Ir jogos užsiėmimų, nes pati nors tu ką nesugebu namie atsipalaiduoti.
Elata, ten paryškinau pasvirai, tik kaip pavyzdį, nieko nenorėjau primesti ar kaip čia pasakyti, norėjau, kad pavyzdys išsiskirtų iš teorinės dalies
Aš irgi sportuoju pagal T25, visgi tik 25 min.
Pusryčiams pasikepiau kopūsto pusę galvos