Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 29, 13:38)
O kodel kepi ant alyvuogiu aliejaus?Juk skaniau siaip uzpiltas, plius jis is tu alieju, kury negerai kaitinti g.gif zinau, kad paleo leidzia, bet..aisku geriau nei augalinis aliejus, cia faktas cool.gif
Vietoj dezodoranto naudoju kokosu alieju, sumaisyta su soda ( veikia kaip talkas ) plius kelis laselius EA pagal norus del kvapo 4u.gif

Kazi gausiai prakaituojant dis receptukas tiktu? g.gif
Nes as visad slapia bunu sad.gif
Vakar po pasivaiksciojimo gryzau su maike ant sleikuciu, zmones kreivai ziurejo, nu bet as permirkus po stroukyte buvau .. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 29, 12:55)
Nė vienas autorius negali aprėpti visko.
...Perskaityk

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 29, 13:21)

Aš paleo irgi dėl aknės....
...cukrus yra cukrus

Ačiū, mergaitės smile.gif Na apsiraminau,susikaupiau ir bandysiu dar , tik griežčiau, be vaisių ir su maziau lašinių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 29, 13:51)
Kazi gausiai prakaituojant dis receptukas tiktu? g.gif
Nes as visad slapia bunu sad.gif
Vakar po pasivaiksciojimo gryzau su maike ant sleikuciu, zmones kreivai ziurejo, nu bet as permirkus po stroukyte buvau .. blush2.gif

Kvapo nebus, bet prakaito nesulaikys 4u.gif
Atsakyti
matai, jei tavo aknė yra pralaidaus žarnyno pasekmė, tai reikia ne vieno mėnesio, kad tas žarnynas susitvarkytų. Jei jau pasiryžai eiti šituo keliu, tai turi apsiginkluoti kantrybe.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 29, 13:38)
Vietoj dezodoranto naudoju kokosu alieju, sumaisyta su soda ( veikia kaip talkas ) plius kelis laselius EA pagal norus del kvapo 4u.gif

o kam tas riebalas pažastyse? g.gif Aš į mažą indelį įberiu sodos, įlašinu keletą lašiukų ea. Rytais atsipraususi maža kempinėle su šia soda papudruoju pažastis...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 29, 09:11)
Nesupratai, jų dalis nėra didžiausia, nes sotieji +mononesotieji vis vien didesnę dalį užima? polinesočiųjų yra, bet ne tiek daug kaip, pvz. saulėgražų, ar sojų

4u.gif Apraminai.
Galvos odai ir plaukams pasidariau toki miksa: kokosas, ricinu al., nimbamedzio al. 10 proc. Nenugrybavau?
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 29, 11:13)
aš nusipirkau avokadų aliejaus. dabar galvoju, kur naudoti...  biggrin.gif

Ir as vakar pirkau, salotas paliejau. Tiks ir plauku, galvos odos, veido kaukems:)
Sian tokia grazi diena, kad padirbejau gerai kieme, net nuotaika geresne ir apetitas sveikas:)
Atsakyti
Na ka, dvieju dienu klasioku susitikimas atbutas beveik be nuodemiu, jei neskaitysim 2tauriu sauso vyno, 5vynuogiu ir gabaliuko arbuzo. Esu savimi patenkinta blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Mano šventė irgi praėjo gerai, buvo pora taurių sauso vyno ir gabalėlis aguonų pyrago. Visa kita- be nuodėmių. Normaliem svečiam prie visko buvo duonos, lavašo čipsų ir miltinio obuolių pyrago smile.gif . Aguonų pyragas sulaukė pagyrų thumbup.gif Kartosiu kažkada būtinai. Tik mano sūnėnui ir draugui saldumo trūko smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 29, 19:12)
Na ka, dvieju dienu klasioku susitikimas atbutas beveik be nuodemiu, jei neskaitysim 2tauriu sauso vyno, 5vynuogiu ir gabaliuko arbuzo. Esu savimi patenkinta  blush2.gif

matau matau ir lentelėj matosi- 89 kur kas geriau nei 95 . Taip ir vairuok.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 29, 13:21)
avokadų tinka naudoti, kur pirkai? iherbe?

Maximoje pirkau.
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2013 09 29, 12:23)
Is knygos :

buvau tikra,kad viska teisingai darau  blush2.gif
Aisku, pabandysiu dar pora savaiciu taip pasimaitint, tik be vaisiu...  drinks_cheers.gif ziuresiu,kas bus

O knyga kokia čia? Nes bent jau ISWF rašo, kad vaisius galima įkorporuoti į patiekalus, bet po maisto nevalgyti vaisių ar kitokių desertų, nes reikia atsipratinti nuo to cukraus norėjimo po maisto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 09 29, 19:24)
Aguonų pyragas sulaukė pagyrų  thumbup.gif  Kartosiu kažkada būtinai. Tik mano sūnėnui ir draugui saldumo trūko  smile.gif .

Sveika smile.gif
lotuliukas.gif aš sakau, pas mane irgi saldžiavalgiams saldumo trūko biggrin.gif nieko, tegu jie cukraus užsiberia, o mum ir taip gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 29, 11:13)
aš nusipirkau avokadų aliejaus. dabar galvoju, kur naudoti...  biggrin.gif

aš tai tik veidui valyti kartais naudoju biggrin.gif Nes pabandžiau į salotas ir man jis toookio neskanaus skonio biggrin.gif dar kažkada kiaušinius kepiau ant jo, tai šiek tiek geriau. Bet šiaip gailiuosi, kad pinigus išmečiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 29, 23:49)
aš tai tik veidui valyti kartais naudoju biggrin.gif Nes pabandžiau į salotas ir man jis toookio neskanaus skonio biggrin.gif dar kažkada kiaušinius kepiau ant jo, tai šiek tiek geriau. Bet šiaip gailiuosi, kad pinigus išmečiau biggrin.gif

Uz migdolu alieju, tai tikrai avokadinis skanesnis:)
Sutepkit plauku kaukems, jei nesinori valgyti. Plaukuciai padekos uz toki geri. Paakiams patinka avokadu aliejus:)
Atsakyti