Sveikos
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 28, 16:12)
vėžys tikrai nėra gydomas mėsa, niekur to netvirtinau. Mano vėžį prieš 6 metus gydė chemoterapija, o jau paskui atradau HS informaciją apie metabolizmą.
Aš laikausi šios mitybos todėl, kad vėl su vėžiu netektų bendrauti. Ji neišbalansuoja organizmo .
Kaip galima gydytis kruopomis, nežinau.
nenorėjau taip išsirekšti, suprantu, kad vėžys nėra gydyomas mityba, tiesiog norėjau pasakyti pristabdomas atsinaujinimas ir pan. atleiskite
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 28, 16:36)
hmmm, įdomu dėl prakaito kvapo. Gaila, kad daugiau niekas neparašo- matyt nebeprakaituoja...
aš pradėsiu nebetepti pažastuko ir stebėsiu, mano prakaito kvapas šiaip būdavo aštrus, reikės stebėti dabar
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 29, 00:43)
voresta, as jau nieko nesuprantu. Zintyje isvardinta migdolu, avokadu aliejai, kaip tinkami naudoti. Paziurejau sudetis, tai juose daugiau polinesociuju nei sociuju, reiskia jie nera tinkami?. As kazka ne taip supratau?
svarbus santykis tarp poli ir mono reibalų, tik koks jis negaliu pasakyti.
Štai paleo apie aliejus:
http://paleodietlife...com/paleo-fats/
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 29, 11:13)
aš nusipirkau avokadų aliejaus. dabar galvoju, kur naudoti...
avokadų tinka naudoti, kur pirkai? iherbe?
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 29, 11:23)
Labas rytas visiems
Plaukai slenka vis dar baisiniu tempu
plaukai ri man slenka, bijau, kad liksiu plika, bet galvoju, kad čia rudeninis palukų slinkimas? Nes nagai auga nerealiais greičiais?
QUOTE(anira12 @ 2013 09 29, 11:31)
Nusivyliau
Su paleo uzsiauginau 2 kg, o blogiausia,kad tie 2 kg nusedo ant klubu
Per puse metu sumazinau savo minkstaja 5 cm, o cia sats ir 2.5 cm per menesi grizo atgal
Valgiau 3 kart per diena
Baltymai - kiausiniai, kalakutiena, kialienos nedaug
riebalai - lasiniai (sudyti ir salto rukymo),
kokosu aliejus, avokadai
Darzoviu daug
Valgiau vaisiu, bet po pagrindinio maisto, tai daug netilpdavo...
Pieno produktu nevartojau
Riesutu 2 kartus teko paragaut...
Lyg ir viskas teisingai... Tai ko tas svoris auga ?
Emiausi paleo del odos. Spuogu lyg ir apmazejo
reikia dar menesiniu sulaukt,tada tikrai pamatysiu, ar veikia dieta ... Savijauta gera, WC reikalai pagerejo... Noreciau ir toliau taip maitintis del sveikatos... Bet tai ka del svorio daryt?
Vaisiu visai atsisakyt? bet ar galima tik del vaisiu tiek priaugt?
Riebalu mazint?
Bijau isalkt greitai ... Tada tikrai neuzteks man triju valgymu per diena...
Pasimeciau.....
Reikia pagalbos
Aš paleo irgi dėl aknės. Atsisakius visų pieno tipo baltymų, situacija pagerėjo. Kepu ant alyv. aliejaus ir kokoso al. (bet įtariu, kad jis man irgi netinka).
Reišutų geriau vengti paleo. Skatiną aknę, uždegimą ir riebalų santykis netinkamas juose.
Patarčiau vengti vaisių, juose labai daug cukraus, o kaip sako paleolistės -
cukrus yra cukrus tuo labiau ant pilno pilvo ar galvojant, kad tai desertas, nes saldumo poreikis su laiku tik didės. Patyriau tai savo kailiu, dar supratau, kad obuoliai man netinka.
Mažinčiau ir lašinius, pasilikčiau prie avokadų.
Citata iš knygos the dietary cure for acne:
"Except for peanuts, nuts and seeds have been poorly studied when it comes to whether or not they contain lectins that can get past the gut and into the bloodstream. It is known that walnuts, hazelnuts and coconuts contain lectins that cause red blood cells in glass dishes to clump (agglutinate).
However, no follow-up studies have ever been conduc ted to determine which specific lectins are involved or if they can enter the bloodstream. "
Gal kas galite pasisakyti, ar yra kas kam kokoas netinka? Aš galvojau, kad kai pradėjau paleo, kepiau ant sviesto, kokoso al., alyv. aliejaus. Sviesto nebenaudoju, kokosą naudoju, alyv. naudoju. Bet štai knygoje rašo, kad kokoas turi tų
lectins ir jų reikėtų vengti?