Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(bituteba @ 2013 09 28, 16:25)
o va man atvirskciai, dar irgi apie tai norejau rasyti. Kad pradejus vartoti baltymus, atsirado astrus prakaito kvapas ... blink.gif na normaliai, bet astresnis. gal dar prisideda tas, kad as dar po gimdymo/maitinantis parsiukas, todel manau, hormoninis fonas pakites.. biggrin.gif
o pries tai gyvenau angliavandeniais ir darzovem, tai tikrai maziau budavo

aa, nu gerai  biggrin.gif tada bus skanus  biggrin.gif
nu ka man daryti, jei priperka mums ir priveza biggrin.gif dovanotam arkliui i dantis neziurima smile.gif siaip l  skani ta grietine ir varske.

hmmm, įdomu dėl prakaito kvapo. Gaila, kad daugiau niekas neparašo- matyt nebeprakaituoja... biggrin.gif

Aš kartą sugalvojau iš turgaus sviesto lydymui nusipirkti. Pradėjau kaitinti, tai toookia smarvė virtuvėj pasklido, tai tuoj pat viskas šiukšliadėžėj atsidūrė... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 28, 15:36)
hmmm, įdomu dėl prakaito kvapo. Gaila, kad daugiau niekas neparašo- matyt nebeprakaituoja...  biggrin.gif

Aš kartą sugalvojau iš turgaus sviesto lydymui nusipirkti.  Pradėjau kaitinti, tai toookia smarvė virtuvėj pasklido, tai tuoj pat viskas šiukšliadėžėj atsidūrė...  doh.gif

tai gal ten is tikruju tepus riebalu misinys. ... kaip cia zinoti ? sako, kad sviestas, o is tikro ? ka man su tuo 1kg daryti?
kitas niuansas: as pastebejau, kad tarkim kai nusiperkam "smetoniska" (kuri as ziauriai megstu), jis istraukus is saldytuvo, tepasi sunkokai . o pavyzdziui tas is turgaus, zymiai lengviau tepasi. tai gal tai kaip rodiklis, akd sviestas ten nenaturalus, gal ten pusiau margarinas ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 21:42)
o ko gi nenori gerio?  lotuliukas.gif
Klausykit, kip cia padaryti, kad valgyti noretusi tik  viena karta? Mane jau nervuoja, kai reikia sugalvoti maista ir pasidaryti. Na, jei nedirbi, tai bala nemate, pasigaminsi. Vo galvosukis, kaip nebuti alkanai ir tureti svieziai paruosta, teisinga maista ir dar, kad jis butu gerai subalansuotas ir pakankamai koloriju bei angliu.  biggrin.gif  As tai grybauju kaip suva, itariu. Visko man truksta. Is to piktumo, jau net ir esti nenoriu. Du kartus palesu ir nenoriu. Itariu, kad taip neilgai trauksiu, nepakaks man energijos is maisto. Ku daryc? blink.gif

isivaizduok, jei butum zaliavalge smile.gif tai cia zymiai lengviau. va zaliavalge tai lestum ir lestum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2013 09 28, 16:55)
tai gal ten is tikruju tepus riebalu misinys. ... kaip cia zinoti ? sako, kad sviestas, o is tikro ? ka man su tuo 1kg daryti?
kitas niuansas: as pastebejau, kad tarkim kai nusiperkam "smetoniska" (kuri as ziauriai megstu), jis istraukus is saldytuvo, tepasi sunkokai . o pavyzdziui tas is turgaus, zymiai lengviau tepasi. tai gal tai kaip rodiklis, akd sviestas ten nenaturalus, gal ten pusiau margarinas ? g.gif

tikrai keista, kad lengvai tepasi. Tikras naminis tai sunkokai... g.gif Reikia prieš keletą minučių išimti iš šaldytuvo, kad lengviau būtų tepti.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 28, 08:52)
matyt normaliai maitiniesi, rezultatai-ištirpę ir toliau tirpstantys kg džiugina, tai kam susigadinti visą reikalą.
Naujas maišas labdarai sukrautas? biggrin.gif

O mane vyras jau seka, ar as tikrai valgau.Visa diena siandien sekioja is paskos ir ziuri ka valgau, liepia daugiau isideti. Kazkodel jis galvoja, kad as badauju ar kokia dieta sumasciau, nors zino, kad niekada dietu nesilaikiau, tik kazkada derinau maista.
Siandien jau neblogai valgiau, sociai.Truputi jegos buvo pasekusios, nupezusi slampinejau vakar.
Merginos, ar geras cia man gavosi patiekalas: kons. zirneliai, menkes kepeneles, kiausinis.
Pirkau Islandiskas, pailgame metalo induke. Man nelabai jos patiko, anksciau skanesniu ragavau.
QUOTE(bituteba @ 2013 09 28, 16:55)
isivaizduok, jei butum zaliavalge smile.gif tai cia zymiai lengviau. va zaliavalge tai lestum ir lestum  lotuliukas.gif

Oi ne, nenoreciau buti zaliavalge ir pastoviai buti alkane, pikta ir be jegu.

Voresta notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Tepiausi sian Sulsena. Tai kol kas - pasaka, palyginus su praeitomis pragariskomis dienomis. Kazkiek truputi pradejo kutenti po 5 valandu, bet nekisau nagu, nes labai pakenciamai pakuteno. Kazi, ar ilgai dziaugsiuos?
Voresta, tepeisi pagal nurodyma - tik 1 karta per savaite?
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 28, 10:54)
sveikos,

Nomore, buvau ir as radus ta puslapy..bet neradau tikslaus recepto, tik pamastymus, ir marinatus.. nera tiksliai surasyta, ka po ko daryt, kiek ko pilt..

o kokio tikslaus tau reik? g.gif aš tai iš akies viską dariau. Mėsą gali mažesniais gabaliukais susipjaustyti, tada ir greičiau pasidarys, ir gal drąsiau bus valgyti mirksiukas.gif O skystį tai aš kaskart vartydama nupildavau.

Numečiau 14 kg, apie du kg per mėnesį dabar krenta. Kartais sustoja, ypač, jei daug nervuko. bet prisimenu tą skyriuką iš ISWF apie kortizolį ir gliukagoną, ir apsiraminu, kad ir negali tirpti riebalas nervinantis. Svarbu, neauga, o kai atslūgsta įtampa, ir pakrenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 28 rugsėjo 2013 - 19:52
QUOTE(nomore @ 2013 09 28, 20:52)
Numečiau 14 kg, apie du kg per mėnesį dabar krenta. Kartais sustoja, ypač, jei daug nervuko. bet prisimenu tą skyriuką iš ISWF apie kortizolį ir gliukagoną, ir apsiraminu, kad ir negali tirpti riebalas nervinantis. Svarbu, neauga, o kai atslūgsta įtampa, ir pakrenta.

thumbup.gif

Norėčiau pasidaryt vytintos mėsos, ale kaip per save perlipti, nu bijau aš parazitų, nors tu ką... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 28, 20:43)

Voresta, tepeisi pagal nurodyma - tik 1 karta per savaite?

nelabai bepamenu, bet atrodo tepiau tik kai galvą ploviau, o plaudavau tada sykį savaitėj. Man neniežtėjo, tik pleiskanojo.
Atsakyti
Labuka 4u.gif Vis skaitau jus, tik parasyti laiko pritruksta smile.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 09 28, 09:59)
na nors pirk bilietus ir lek. paiimciau du maisus  cool.gif o dabar teks laukt kaledu, kada cia Airijoj prekyboj pasirodo riesutai kevale  g.gif

Siandien Dunnes Stores maciau jau yra visokiu riesutu su kevalais 4u.gif Halovynui ruosiasi.

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 28, 14:12)
vėžys tikrai nėra gydomas mėsa, niekur to netvirtinau.  Mano vėžį prieš 6 metus gydė chemoterapija, o jau paskui  atradau  HS informaciją apie metabolizmą.
Aš laikausi šios mitybos todėl, kad vėl su vėžiu netektų bendrauti. Ji neišbalansuoja organizmo .
Kaip galima gydytis kruopomis, nežinau.

Nuomoniu yra visokiu, vieni itiki,kad mesa blogai, kiti atvirksciai. Man atrodo, jei vezys remisijoj, tai bus ten ka bevalgytum, bet placebo fakatas labai svarbus. Nesvarbu kas padeda, svarbu, kad yra gerai dabar 4u.gif Mano kaimyne valge viska po chemo, bet pastoviai gere degimo sakneles uzpiltas spiritu ir visiems sake, kad tik deka ju gyvena 4u.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 28, 14:36)
hmmm, įdomu dėl prakaito kvapo. Gaila, kad daugiau niekas neparašo- matyt nebeprakaituoja...  biggrin.gif

Aš kartą sugalvojau iš turgaus sviesto lydymui nusipirkti.  Pradėjau kaitinti, tai toookia smarvė virtuvėj pasklido, tai tuoj pat viskas šiukšliadėžėj atsidūrė...  doh.gif

As beveik neprakaituoju, net ir kai silta. Tik intensyviai sportuojant isprakaituoju, bet kvapo nera stipraus.

QUOTE(bituteba @ 2013 09 28, 14:55)
Papildyta:
isivaizduok, jei butum zaliavalge smile.gif tai cia zymiai lengviau. va zaliavalge tai lestum ir lestum  lotuliukas.gif

Jei istrauktas is saldytuvo sviestas tepasi gerai, gali buti, kad jis truputi pasudytas. As nusipirkau jau senai kazkokio lenkisko kibireli ghee svieto, kelis kartus naudojau, bet taip stovi jis saldytuve. Daugiausiai naudojo kokoso riebala, bet aplamai mazai kepu, daugiau troskinu, verdu, ar orkaitej kepu. Visada taip gaminau maista, net nezinau kodel, dar patinka ant zariju kepta mesa, bet irgi retai taip kepam.

Zaliavalge buti negaleciau, man nesotu nuo salto maisto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 09 28, 19:05)
Labuka 4u.gif Vis skaitau jus, tik parasyti laiko pritruksta smile.gif
Siandien Dunnes Stores maciau jau yra visokiu riesutu su kevalais 4u.gif Halovynui ruosiasi.
good! dabar telieka sulaukt 50% nuolaidu meto biggrin.gif
Atsakyti
as del prakaito nieko negaliu pasakyti - neastrus jis pas mane ir buvo. is viso mazai prakaituoju

snd kepinau moliuga- ir pradejau riauget.. rugstis kylo. negi nuo jo?
Atsakyti
voresta, as jau nieko nesuprantu. Zintyje isvardinta migdolu, avokadu aliejai, kaip tinkami naudoti. Paziurejau sudetis, tai juose daugiau polinesociuju nei sociuju, reiskia jie nera tinkami?. As kazka ne taip supratau?
Atsakyti
Labas naktis biggrin.gif
nesimiega biggrin.gif
siandien RIMI pasipirkau aniros kokoso aliejaus,su rimi kortele akcija tik nepamenu kiek,berods 15 proc.na,man apie 8 lt gavosi uz 200 ml stiklainiuka,tai paemiau ir rafinuoto ir nerafinuoto,dar ir ryt man atrodo bus akcija mirksiukas.gif ir dar tailandietiskiems produktams nuolaida,tai pasiemiau kokosu pieno kremo,nezinau ka su juo daryt,ale maciau,kad jus naudojat,tai vadinasi ir man reikia lotuliukas.gif dabar teks ieskoti,ka su juo veikti biggrin.gif
Atsakyti