Labuka
Vis skaitau jus, tik parasyti laiko pritruksta
QUOTE(jautiena @ 2013 09 28, 09:59)
na nors pirk bilietus ir lek. paiimciau du maisus
o dabar teks laukt kaledu, kada cia Airijoj prekyboj pasirodo riesutai kevale
Siandien Dunnes Stores maciau jau yra visokiu riesutu su kevalais
Halovynui ruosiasi.
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 28, 14:12)
vėžys tikrai nėra gydomas mėsa, niekur to netvirtinau. Mano vėžį prieš 6 metus gydė chemoterapija, o jau paskui atradau HS informaciją apie metabolizmą.
Aš laikausi šios mitybos todėl, kad vėl su vėžiu netektų bendrauti. Ji neišbalansuoja organizmo .
Kaip galima gydytis kruopomis, nežinau.
Nuomoniu yra visokiu, vieni itiki,kad mesa blogai, kiti atvirksciai. Man atrodo, jei vezys remisijoj, tai bus ten ka bevalgytum, bet placebo fakatas labai svarbus. Nesvarbu kas padeda, svarbu, kad yra gerai dabar
Mano kaimyne valge viska po chemo, bet pastoviai gere degimo sakneles uzpiltas spiritu ir visiems sake, kad tik deka ju gyvena
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 28, 14:36)
hmmm, įdomu dėl prakaito kvapo. Gaila, kad daugiau niekas neparašo- matyt nebeprakaituoja...
Aš kartą sugalvojau iš turgaus sviesto lydymui nusipirkti. Pradėjau kaitinti, tai toookia smarvė virtuvėj pasklido, tai tuoj pat viskas šiukšliadėžėj atsidūrė...
As beveik neprakaituoju, net ir kai silta. Tik intensyviai sportuojant isprakaituoju, bet kvapo nera stipraus.
QUOTE(bituteba @ 2013 09 28, 14:55)
tai gal ten is tikruju tepus riebalu misinys. ... kaip cia zinoti ? sako, kad sviestas, o is tikro ? ka man su tuo 1kg daryti?
kitas niuansas: as pastebejau, kad tarkim kai nusiperkam "smetoniska" (kuri as ziauriai megstu), jis istraukus is saldytuvo, tepasi sunkokai . o pavyzdziui tas is turgaus, zymiai lengviau tepasi. tai gal tai kaip rodiklis, akd sviestas ten nenaturalus, gal ten pusiau margarinas ?
Papildyta:
isivaizduok, jei butum zaliavalge
tai cia zymiai lengviau. va zaliavalge tai lestum ir lestum
Jei istrauktas is saldytuvo sviestas tepasi gerai, gali buti, kad jis truputi pasudytas. As nusipirkau jau senai kazkokio lenkisko kibireli ghee svieto, kelis kartus naudojau, bet taip stovi jis saldytuve. Daugiausiai naudojo kokoso riebala, bet aplamai mazai kepu, daugiau troskinu, verdu, ar orkaitej kepu. Visada taip gaminau maista, net nezinau kodel, dar patinka ant zariju kepta mesa, bet irgi retai taip kepam.
Zaliavalge buti negaleciau, man nesotu nuo salto maisto