Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

sveikos,

Nomore, buvau ir as radus ta puslapy..bet neradau tikslaus recepto, tik pamastymus, ir marinatus.. nera tiksliai surasyta, ka po ko daryt, kiek ko pilt..

Gerai, tai ar gerai supratau kaip tu rasei..suprieskoniuoji ir sudruskini gabala mesos.. laikai ir vartai ja nuolat, tame skystyje susidariusiame, apie paras, saldytuve laikant..tada ant galo galima itrint cesnakiuku ir valgai..

Bet kai jau po 5 paru istrauki mesyte, nupili skysti, ja kazkaip apdziovini, ar visad saldytuve laikai? g.gif

Ačiū ax.gif

Labai norisi, bet ir labai baisu sugadint... biggrin.gif

Papildyta:
Einu pusryciu sonine su brokoliais apkeptais su kokosu ir vandenuku... essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 27, 19:38)
Mergos, pas mane  didžiulis 30ies metų graikinis riešumedis ,  riešutai kaip tik byra,  kiek aguoninių tortų pavyktų oksiduotomis  polinesočiosiomis omegomis paskaninti  lotuliukas.gif Gal reikia?
na nors pirk bilietus ir lek. paiimciau du maisus cool.gif o dabar teks laukt kaledu, kada cia Airijoj prekyboj pasirodo riesutai kevale g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 28 rugsėjo 2013 - 10:59
http://gyvenimas.del...u.d?id=62416369
Atsakyti
tas dėdulė su savo paistalais senai į miltus sumaltas . Internete yra daug info. Pasiskaitykit. Vienas pavyzdys
http://rawfoodsos.co...fact-or-fallac/
Atsakyti
Man irgi to dėdulės "sveika mityba" ne prie dūšios smile.gif Ainu lašinių atsipjausiu
Atsakyti
Permąsčiau, nu neturiu jokių pažįstamų kavinėse ar kokiuose biuruose, kurie galėtų užsakyt man tą Sanitexo kokosą...
Viena ausim girdėjau, kad Ermitaže irgi jo yra, tokiom didelėm pakuptėm po 25 kg. Pati nemačiau, o ir toli važiuot pascakavyt smile.gif (gyvenu Varėnos raj.). Jei kuri būsit su kokiais reikalais Ermitaže, prašau, mestelkit akį ar yra tokis ir kiek kainuoja 4u.gif Ačiū!
Papildyta:
Arba gal kas galit nupirkt man iš to Sanitexo ir persiųst per kokį LPekxpress. Jei kuri sutiktumėt, prašau, parašykit į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 28, 09:59)
labai pritariu sitai jo minciai: "mes koncentruojamės į pinigus, pagiežą ir varžybas, ir žmonės linkę priešintis, kai bandome juos pakeisti." o visa kita - ech...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 28, 13:20)
tas dėdulė su savo paistalais senai į miltus sumaltas . Internete yra daug info. Pasiskaitykit. Vienas pavyzdys
http://rawfoodsos.co...fact-or-fallac/

as neinu uz si dieda, siaiop imeciau paskaitymui.

O beskaitant ta straispni, kilo mintis ir noriu paklausti vorestos, kaip jums atejo apsvitimas, nuo kokio saltinio, informacijos pradzios, kad vezi galima issigydyti valgant mesa, nes kituose, galima sakyti daugumoje saltiniu, teigia, kad vezys pristabdomas, gdyomas vartojant kruopas, kitaip sakant ivairias anglis g.gif
Atsakyti
sveikos,

uosvis atveze daug sviesto is turgaus. Bandziau lydyti, bet laiko nebuvo, ir kartu imeciau kt firmos parduotuvinio sviesto du pakelius. Galutinis rezultatas nuvyle: sviestas truantis, visai nesitepa ir neskanus g.gif
kas turit patirties su turginiais sviestais: ar ten tikrai sviestai ar tie blogieji "tepus riebalu misinys? " itariu butent sita turgini, nes parduotuvinis raso, akd sviestas.
Na aisku, teks kita lydyti, ir gal paaiskes. Bet gal kuri jau esate isbandziusi ?
na man vis priperka grietines, varskes, varskes surio is turgaus.

Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2013 09 28, 15:57)
sveikos,

uosvis atveze daug sviesto is turgaus. Bandziau lydyti, bet laiko nebuvo, ir kartu imeciau kt firmos parduotuvinio sviesto du pakelius. Galutinis rezultatas nuvyle: sviestas truantis, visai nesitepa ir neskanus  g.gif
kas turit patirties su turginiais sviestais: ar ten tikrai sviestai ar tie blogieji "tepus riebalu misinys? " itariu butent sita turgini, nes parduotuvinis raso, akd sviestas.
Na aisku, teks kita lydyti, ir gal paaiskes. Bet gal kuri jau esate isbandziusi ?
na man vis priperka grietines, varskes, varskes surio is turgaus.

lydytas sviestas visada trupa ir nesitepa... mirksiukas.gif O šiaip su turginiais gaminiais aš turiu nekokią patirtį, tai daugiau neperku.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 28, 15:07)

O beskaitant ta straispni, kilo mintis ir noriu  paklausti vorestos, kaip jums atejo apsvitimas, nuo kokio saltinio, informacijos pradzios, kad vezi galima issigydyti valgant mesa, nes kituose, galima sakyti daugumoje saltiniu, teigia, kad vezys pristabdomas, gdyomas vartojant kruopas, kitaip sakant ivairias anglis g.gif

vėžys tikrai nėra gydomas mėsa, niekur to netvirtinau. Mano vėžį prieš 6 metus gydė chemoterapija, o jau paskui atradau HS informaciją apie metabolizmą.
Aš laikausi šios mitybos todėl, kad vėl su vėžiu netektų bendrauti. Ji neišbalansuoja organizmo .
Kaip galima gydytis kruopomis, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 28, 08:01)
nomore, kiek kg nuridenot?
Pastebėjau tokį dalyką, kad mano prakaitas pasidarė bekvapis. Kažkaip neužfiksavau, kad temoje būtų apie tai kalbama. O kaip jums?  g.gif

o va man atvirskciai, dar irgi apie tai norejau rasyti. Kad pradejus vartoti baltymus, atsirado astrus prakaito kvapas ... blink.gif na normaliai, bet astresnis. gal dar prisideda tas, kad as dar po gimdymo/maitinantis parsiukas, todel manau, hormoninis fonas pakites.. biggrin.gif
o pries tai gyvenau angliavandeniais ir darzovem, tai tikrai maziau budavo
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 28, 15:02)
lydytas sviestas visada trupa ir nesitepa...  mirksiukas.gif  O šiaip su turginiais gaminiais aš turiu nekokią patirtį, tai daugiau neperku.

aa, nu gerai biggrin.gif tada bus skanus biggrin.gif
nu ka man daryti, jei priperka mums ir priveza biggrin.gif dovanotam arkliui i dantis neziurima smile.gif siaip l skani ta grietine ir varske.
Atsakyti